Спецсъдът постанови: Кметът на Несебър остава за постоянно в ареста

25.10.2019 / 18:01 7

Кметът на Несебър Николай Димитров остава за постоянно в ареста, реши спецсъдът.

Димитров и още няколко човека са обвинени, че са престъпна група за купуване на гласове. Георги Георгиев, Петър Тодоров и Атанас Япаджиев също остават в ареста, пише Пик.

На свобода излиза само Константин Лефтеров.

Решението на съда не е окончателно.


 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
3
Sand (преди 8 месеца)
Рейтинг: 14195 | Одобрение: 5030
Е то е ясно ,че е постановка , сега и делото вероятно ще го засекретят , защото служителите под прикритие ,които са действащи лица по приемане и предаване на парите по-между си ,тоест един служител под прикритие се явява в групата на кмета условно и дава пари на друг служител под прикритие в групата на гласуващите ,тоест в групата на добрите и тези ще са свидетели , а прокуратурата под ръковоствота на Гешев ще работи яко . Разбира се СРС тата са подготвени месеци преди изборите ,защото иначе ще има съмнения , а реализацията е преди изборите за да плашим гаргите , ами ако го изберат за кмет ,значи ли това ,че хората са виновни с избора си заради тъпите постановки на други некадърници ?
33
15
Наблюдател (преди 8 месеца)
Рейтинг: 15468 | Одобрение: -552
-"Аз съм се устроил на борда и не ми дреме." - стоян    ------ М'даааааа, пей сърце е твоята работа Стоенчо, да не те мисля значи.Усмивка В последно време някои " емблематични играчи " свиха платната и се изнесоха набързо в чужбина, защо ли???????Ангелче:wassat:  Но като гледам, ти ни си от тях???Усмивка Ти боцман ли си, рулеви, кок или радист, че не ти пука когато се сменя Барото ( не казвам Собственика на "гемията";) ????? Ангелче
4
12
стоян (преди 8 месеца)
Рейтинг: 3381 | Одобрение: -7734
Пешо, какво лошо има? Или си на борда, или зад борда! Аз съм се устроил на борда и не ми дреме 
8
4
Пешо от Виница (преди 8 месеца)
Рейтинг: 51140 | Одобрение: 19490
Стояне, както казва сам "Управителя" или Боса на "Фирмата"/ това понятие е нарицателно от СИК-ското време/ "Аз съм работил много години за Фирмата , а сега Фирмата работи за мен"-това си е чистата истина. Откровение до болка  чистосърдечно. Въпросът е : Докога Боса е работил като охрана в СИК, а после са го "избрали " за ръководен кадър. Издигайки се до върха е станал Капо ди тути капи. А сега? Сега ,наистина "Фирмата" работи за него. Кое е лошото? лошото е ,че тази негова фирма е простряла и оплела в пипалата си цялата ни държавичка. И който стъпи накриво, тоест не внесе определения дял в "ОЩАКА"-ОБЩАТА КАСА / ТЮРЕМНЫ ИЗРАЗ от лексикона на "Авторитетите" в Русия, то той ще си понесе наказанието. А то-наказанието е бързо и жестоко! Факт!!!Гняв
6
7
стоян (преди 8 месеца)
Рейтинг: 3381 | Одобрение: -7734
Този от край време не съвсем послушен! Явно този път е сгафил по сериозно и затова Главния му резна кратуната
6
2
Пешо от Виница (преди 8 месеца)
Рейтинг: 51140 | Одобрение: 19490
"И ти ли Бруте"?! Няма населено място ,където жадните за власт, пари и слава да не се опитват къде по-успешно,къде не-като в Несебър. Въпросът е : Защо точно него от  многото в редичката  от кандидати за Кметове-бивши , настоящи и бъдещи? Къде е стъпил накриво, къде не е успял да угоди и на кой от УПРАВЛЯВАЩИТЕ? Няма как да  е "обидил или не изпълнил обещанието си към някой от опозицията" и въоръжения юмрук на Партията-МВР да го удари. Извод: УПРАВЛЯВАЩИТЕ са причината да е в кауша ,поне докато не минат " НАШИТЕ ИЗБОРИ". ПОСЛЕ..., ПОСЛЕ ЩЕ ГО ПУСНАТ. тОЙ И БЕЗ ТОВА НЕ ИМ Е ПОТРЕБЕН. Сега-да-за ПЛАШИЛО, но в понеделник-не. Колко е простичко и съшито с бели конци. Не съм нито за тези ,нито за онези. Този ,който бих искал да видя като Кмет, вече отдавна го няма-това са Възрожденските кметове. Тези ,които са останали в историята ,защото са имали съзнание за историческа мисия, а не като днешните измекяри. Това е!!!!Ангелче Мечти......., мечти!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама