Цветанов: Симпатизантите ни няма да бъдат повлияни от "апартаментгейт"

26.04.2019 / 12:44 33

Снимка Булфото

Хората ни по места не са повлияни от "апартаментгейт" и са много мотивирани. Оценката си ще дадат на местните избори. Това заяви зам.-председателят и ръководител на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, предаде новини.бг.

,,Пожелавам успех на всички, които участват на тези избори. Нека да имаме една истинска и европейска кампания. Нека да покажем какви са възможностите за България, когато избират 17 евродепутати в ЕП. Аз съм сигурен, че политическа партия ГЕРБ ще постигне победа. Нека всички да защитават националните интереси. Надявам се да намерим общи теми, по които можем да консолидираме всички 17 евродепутати, независимо кой от кое политическо семейство е", заяви Цветанов в ефира на Канал 3.

,,Всичко ще зависи от 26-и май. Ние залагаме на почтената кампания, затова и нашите срещи с нашите структури започнаха. Нашите кандидати за евродепутати ще направят всичко възможно да направят срещи и с хора по определени браншове и бизнеси, които имат пряко отношение с това да се защитават техните интереси в Европейския парламент и Европейската комисия. Надявам се, че всички 17 евродепутати ще припознаят някой от приоритетите на държавата, за да бъдем консолидирани и заедно," допълни Цветанов.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
3
някой (преди 4 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
То едно обкръжение имаш, като виждам кой те подкрепя, направо да паднеш, но щом ти си вярваш, това не те прави голяма работа (да не те повтарям, че си някой велик учен), а прави те гениален в глупостите които пишеш. И като чета, виждам, че псувни не ползвам, никога, а по отношение на използваните от теб и другарчетата ти изразни средства, то оставам безмълвен от малоумие и простотия. Както аз и другите тук могат да кажат какво имаме предвид, когато пишем коментарите си, само ти и твоето "обкръжение" от "велики умове" не го разбирате, просто защото толкова ви е умът (не казвам капацитет), който в повечето случаи отсъства. А какво целиш, то е ясно, оставям те да мислиш (което е очевидно, че не можеш да правиш) дали зная или не, и ако ме питаш, не няма да ти казвам, но че защото не зная, както аз, така и другите. Хайде, попаси и си вярвай, че си нещо различно от един самовлюбен и злобен селяндур.
5
2
някой (преди 4 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
Елементарни ми Нексусчо, за разлика от теб разбирам всичко, най-вече че си тъпанар, и то какъв само. Да ти отговоря с въпрос, на твоят въпрос - ти какво смислено като коментар на статия си написал, или си отговорил подобаващо смислено, без дори да има нужда от това, освен да си наругал някой. Да ти отговоря и на другия тъп въпрос, отново с въпрос. На теб кой ти е виновен че си изключително глупав и не приемаш същността си на малоумник и селяндур в изказванията си и мненията за другите, без да те питат. И най-вече, кой ти е казал, че си образован, за гражданче да не говоря, защото си неорентиран и неопределил се индивид.
5
2
някой (преди 4 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
Оооо, тъпото ми Нексусче се произнесе, прав съм във всичко казано, особено с това за теб и другарчето ти, пълни ми с простотия и цинизъм селяндурчо. Дори бъркаш и родовете вече, явно трепериш от злоба. Недей, ще направиш някоя беля, а какво ще прави ефира без глупостта ти. А ако ти ми говориш за логични аргументи, то тогава ....... нямам думи.
5
1
някой (преди 4 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
Ами хайде де, баялдисай тъпи ми Нуксусчо. Радвам се че те изнервя написаното, това означава, че съм прав, а и не само аз.
6
1
някой (преди 4 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
Ти ли можеш да разсъждаваш, я се осевери малко, ти едва ли можеш сам да вържеш връзките на обувките си, та какво остава да свържеш думи в смислено изречение, голям смешник си бил Нексусчо. С "г-н Рекордчо", другото недоразвито индивидче, можеш да говориш и да се определите, за което се съмнявам и дори съм сигурен че няма как да стане, твърде ви е късно. А мисленето е твърде сложен процес и не е характерен за индивиди като вас. Дерзай бедни ми и малоумен Нексусчо, надеждата крепи човека и умира последна, може и да ви се получи. Наистина си жалък, ти го знаеш - нали, няма нужда да ти се напомня постоянно, но какво да се прави, когато си малоумен и забравяш, трябва и това. 
6
2
някой (преди 4 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
Толкова си тъпичък и малоумен Нексусчо, че не разбираш елементарното, което няма нужда от отричане, което потвърждава селяндурското ти потекло и поведение. Сега разбра ли, или да ти повторя, защото е доказано, че от веднъж не разбираш, а и не само от веднъж. Не казах да се страхуваш, къде го прочете недоразвити ми Нексусчо, но и за това трябва да можеш да прецениш написаното, а ти няма как да го направиш, няма с какво. Да ти потретя, на теб съвети и да искаш няма да ти давам, нали поне можеш да четеш, прочети го отново, неопределени ми индивиде Нексусчо. Ти си не само нагъл, а ограничен, самовлюбен и твърде елементарен, без "ей". Усмивка
6
2
някой (преди 4 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
Злобата, злобата те изяжда от вътре малоумни ми Нексусчо, а това показва че в твоето "горе", както казваш ти, няма не само капацитет, а както ти писах по-рано е "празно". Съвети давам на добри хора, а не на измет като теб, ако не си го разбрал, и съветите ми са винаги полезни и добре посрещани. Ти се радвай, че не си се родил няколко века по-рано, защото тогава просто щеше да си линчуван, ако знаеш празната ти главица какво означава това. Тъпанарче си, и такова ще си залезеш, за твое съжаление, процесът е необратим. Усмивка
6
1
някой (преди 4 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
Я, тъпанарчето Нексусчо, или другояче казано, неопределилото се все още (от към националност) селяндурче отново се изказа, и както се очакваше, еднотипното и малоумно, потвърдено многократно. Аз на такива като теб и не давам съвети, това са все едно думи хвърляне на вятъра, с други думи казано, ти си въздух драги ми Нексусчо, а може и под налягане да се каже. А купата ти, няма как някой да ти я отнеме, твоя си е за винаги.
9
3
горан (преди 4 години)
Рейтинг: 4359 | Одобрение: 1884
ще се повлияят и още как, само аз познавам над 20 човека които са гласували за ГЕРБ и повече няма да гласуват
10
3
някой (преди 4 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
А ти Нексусчо, ако обичаш, не казвай на хората какви са и какво да правят, както не искаш да го правят с теб. Можеш да пишеш какво имаш и какво си мислиш че си, но това не означава че си и че го имаш. Или по-просто (като за теб) казано, като не искаш да ти дават съвети, не ги давай. А сега, бегай в 5-стайния от мечтите си, с черния джип от илюзиите ти.
14
3
Морски (преди 4 години)
Рейтинг: 18732 | Одобрение: 6742
Анусе,като не искаш Бевърли Хилс,ходи на майната си..
10
2
Наблюдател (преди 4 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
Ами има лесно и за това. Бевърли Хилс тръпни в  очакване, ......... пристигането ти. 
11
2
Наблюдател (преди 4 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
n eXu s : - ,, ...... За какво ми е друго? " Какви апологети  сте, след като менторът Ви има 7 ? Изоставате, ......... изоставате и срамите ,, Вожда и байрактаря".Ухилен
13
1
upsurt (преди 4 години)
Рейтинг: 2894 | Одобрение: 564
Ще видим.
16
1
ас (преди 4 години)
Рейтинг: 149036 | Одобрение: 23466
ми вие си имате КУПЕНИ симпатизанти останалото е от маниполация на вота. ако герб играеха чесно няма да спечелят втори път.
30
2
Голям праз (преди 4 години)
Рейтинг: 35032 | Одобрение: 5817
"Хората ни по места не са повлияни от "апартаментгейт"" - за апартаментите не знам, обаче НАГЛОСТТА и АРОГАНТНОСТТА  определено ще повлияят!!!!
30
1
Цвъсансьорът (преди 4 години)
Рейтинг: 1557 | Одобрение: 847
Нов краден луксозен апартамент, заемащ цял етаж в една от най-луксозните сгради в София, е новата придобивка на този герберастки крадец. Този път колекцията му от недвижими имоти, освен с жилище, се обогатява и с „ВИП асансьор“, който отвежда този герберастки крадец и крадливотво му семейство от личния им гараж в сградата директно в спалнята им. Източник: Окрадени от ГЕРБ български роби.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама