Татяна Дончева: БСП ще плати цената от ерата Станишев, а Мая Манолова е...

12.06.2019 / 08:40 2

Кадър: БТВ

Докато коментираше оставката на Нинова, Татяна Дончева направи интересен коментар за Серегй Станишев и Мая Манолова.

„БСП ще плати цената от ерата Станишев. Това няма да стане на конгреса в неделя, а с години.

Мая Манолова би била силен кандидат на БСП за кмет на София. Да влезе в столична община и да разкове бардака от политически и бизнес интереси. Но тя има нужда от организационна подкрепа, а БСП в момента е в разклатено положение и това би предопредилило успеха.”, каза Дончева.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
19
25
Наблюдател (преди 6 дни)
Рейтинг: 5916 | Одобрение: -89
- ,, Една червена уруспия хвали друга червена гювендия......      "- от петково   ----------- Шокиран Ауууууу, какви са тези думички бре чадо, как ти се събраха в устата ?????Ухилен  А Нексусът твърди, че сте интелигентни и кОлтурни, а не като ,, селските дебили " живеещи във Варна !!! УхиленУхиленУхилен  На кого да вярвам сега ?????:dizzy:
9
12
петково (преди 6 дни)
Рейтинг: 553 | Одобрение: 208
Една червена уруспия хвали друга червена гювендия. А хората дали са забравили голямата "заслуга" на МаяМ в аферата Костинброд и изобщо всички бакии на тази грачеща, "сестра Галева," която сътвори толкова глупости в избирателния закон и във всичко до каквото се докосне?
Тя вашата майка е Русия, не ни лъжете, особено на оня закръгления, на който любовта към България минавала през там. Майцепродавци, още не сте разбрали, че няма санкции срещу Русия, а само срещу котилото на Путин, да не може да ходи из Европата и да харчи откраднатото от руския народ.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама