Татяна Дончева хвърли бомба в ефира. Ето кой е спряган за нов главен прокурор и какво ще прави с ГЕРБ

12.06.2019 / 08:54 3

Кадър: БТВ

Татяна Дончева обяви току що в ефира на БТВ, че Емил Радев е спряган за нов главен прокурор на България.

„ГЕРБ има политически възгледи за главния прокурор и неговото особено предназначение ще бъде да им пази гърба и да обяснява, че те никога не носят отговорност.

Чува се такова име. На Емил Радев, един от кандидатите за евродепутати на ГЕРБ, близък доТИМ. Дали ще могат да го изиграят, не знам. Няма значение дали Радев ще стане евродепутат, ако Лиляна Павлова се откаже, постът на главен прокурор...”, каза Дончева.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
6
Plachkov (преди 5 дни)
Рейтинг: 692 | Одобрение: 362
Още от сега започва да се оправдава - "Дали ще могат да го изиграят, не знам", т.е. говори 100% глупости, колкото някой да ѝ обърне внимание. И аз така като нея мога да ви кажа числата от тото-то, ама "дали онези от тото-то ще ги изиграят не знам".
24
26
Наблюдател (преди 6 дни)
Рейтинг: 5920 | Одобрение: -85
- ,, Тази "..." не спира с глупостите. ......" от петково   ------------ А'бе,  глупости, ...глупости,Гняв ...... но то в България, в последните години глупостите все стават .... реалност!!!!!Гняв Закономерност ли е, константа : власт - интелект - глупости, ...... не знам.Ангелче
13
13
петково (преди 6 дни)
Рейтинг: 553 | Одобрение: 208
Тази "..." не спира с глупостите. Другият Радев никога не би подписал за Е.Радев да стане прокурор, бе другарке.
Тя вашата майка е Русия, не ни лъжете, особено на оня закръгления, на който любовта към България минавала през там. Майцепродавци, още не сте разбрали, че няма санкции срещу Русия, а само срещу котилото на Путин, да не може да ходи из Европата и да харчи откраднатото от руския народ.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама