Тежки думи на Корнелия Нинова към Бойко Борисов: Цинизъм е да се хвалиш с пътища в деня на трагедията край Своге

26.08.2019 / 13:59 42

Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в деня, в който се навършва една година от катастрофата край Своге, това написа във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Неинова. 

Ето и пхълният текст на найния коментар по темата в социалната пмрежа:

Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в деня, в който се навършва една година от катастрофата край Своге, която отне 20 човешки живота, г-н Борисов. Експертизата доказа некачествено строителство. А един пожар под магистрала “Струма” компрометира прясно построения участък, в който са пръснати и европейски средства, и парите на българските данъкоплатци. Правите го, возейки в джипа си Нанков, който "пое” политическата отговорност, като от министър го назначихте за зам.-министър. Тези факти казват всичко. Воаяжите ви едва ли заслужават повече внимание. Но друга тема заслужава огромно. Днес директорът на Здравната каса обяви, че пациентите доплащат 4 млрд. лв. от джоба си често "под масата" или с измислени поводи - ВИП стая с четка за зъби и шапка за глава. ГЕРБ управляват България вече десет години. И по този показател - здравен статус и смъртност, също ни закотвиха на дъното на Европа. Здравната реформа е крещящо наложителна. И трябва да започне с премахване статута на търговски дружества на болниците."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
10
Наблюдател (преди 9 месеца)
Рейтинг: 15560 | Одобрение: -460
-"Нерде мишоци, нерде коран. Нерде мадресе. ....    " - Collektor    ------ Прочети отново целия си Post  ходжа ефенди" и .... дано схванеш.;) ..... А'бе Нексус, защо е това падение да пишеш Post-ове и под друг/други  Nickname???:wassat:Намусен  Синтаксисът при подредбата частите на изреченията са, пълно копие на Твоето основно Аз във всичките ти измислени профили,колкото и да се мъчиш да са различни.8-) Грешки в пунктуацията и синтаксиса при другите ти профили, са само несполучлив камуфлаж.;) За мен само, все още не са ясни причините за това ти състояние (не че ме интересува много)? - " Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!Намусен
7
6
Наблюдател (преди 9 месеца)
Рейтинг: 15560 | Одобрение: -460
-"...... Знаете си, че сте мишоци, нали....   " - Collektor   -------   " В Коран-и керим Аллах повелява: „и щом ви поздравят, поздравете с по-хубав от него или отвърнете със същия! Аллах за всяко нещо държи сметка!“ (Ниса, 86)  .... Уж си ходжа, а това предполага, че поне отчасти си запознат с Корана.Ангелче Е да де, ама не би.;) Защо си бягал от часовете в медресето бе, "меляике" мое??? Ангелче:dizzy:
5
7
Tито (преди 9 месеца)
Рейтинг: 14003 | Одобрение: 1693
Сигурен съм, колега. Виждал съм много подобни същества. Не е опасен...този в реалния живот е по нисък от тревата-типичен мишок , но като седне зад клавиатурата, става тигър. Аз за това и не му се сърдя. Иначе ако търсих саморазправа, без усилия ще ми го открият, точно за 24 часа пък ако ще, не в ''Браниполе'' да е, ами и където ще да е......Забавлява ме, а и явно не е чак толкова тъп, защото съм го предупредил, за една много тънка граница, която премине ли я, наистина ще опознае страданието
4
6
Наблюдател (преди 9 месеца)
Рейтинг: 15560 | Одобрение: -460
Добро утро на всички. Усмивка      -" ... Не е опасен, само дразни. ...   "- Тито    ----- Сигурен ли си колега, защото аз не съм???Ангелче  Ами ако Апи, плюе или започне да крещи по някое време ( при среща), това малко ли е ?:errm:;)  И като стане един джумбуш, еди доказвай после пред полицията, че си невинен (че нямаш сестра).:wassat:Ухилен  
7
5
милен (преди 9 месеца)
Рейтинг: 9890 | Одобрение: 1300
 Сигурен съм, че му плащат, няма как да стои на компютъра денонощно и да ръси минуси на по напредналите, през 40-те си профила, като от 5 профила пише простотии и си разговаря сам и се здрависва, а другите 35 профила са без точки и коментари и ги използва само за плюсове на себе си и минуси на другите, а относно точките и мен не ме интересуват, но въпроса е принципен и се опитва, изчадието да ви убеди, през Корибанският си профил, че за да прави така с минусите и плюсовете му е необходима компютърна зала, а всъщност това може да се направи от един компютър. 
7
6
Tито (преди 9 месеца)
Рейтинг: 14003 | Одобрение: 1693
УхиленУхиленУхиленВерно, Плевню съм описал, неволно.......А за уродчето......съмнява ме някой да му плаща като за трол. Троловете са за да манипулират мнението на хората, което за да го правиш, се иска интелект. А този ръб, няма толкова акъл. Просто е един нещастник, отхвърлен от обществото и форумите са единственото място, където да се изявява. Аз съм изумен от това, колко трябва да си малоумен, по  цели нощи да не спиш а да си пишеш плюсове за някаква измислена класация, за която вярвай ми, не съм прочел условията.
6
5
милен (преди 9 месеца)
Рейтинг: 9890 | Одобрение: 1300
 Тито, това изчадие прави едно нещо, а всъщност върши друго, забелязвам , как вече не се коментират новините, което е целта му, и за това му се плаща да усира денонощно сайта и да дразни и отклонява темата като пише за общаци и дебили и за това всеки интелигентен човек би се ядосал, как може един насранко, които има 20 думи в речника си да се отнася така с трудолюбивите хора от България, за това много пишещите тук се отказаха, а ако искаш да видиш някой, който прилича на този отврат, виж Плевнелиев, точно както го описа. 
8
8
Tито (преди 9 месеца)
Рейтинг: 14003 | Одобрение: 1693
Болно е момчето, Милене. Докторите казаха, да не го дразни и да се съгласяваме с него. Параноидна шизофрения...Не е опасен, само дразни. Иначе и аз умирам от смях, като си ''говори'' сам, а понякога си е направо дискусия, като вкара повече участници в диалога. Вярваш ли ми, че бих дал, една хилядарка, само за да му видя физиономията на това идиотче? Не да му правя нещо, а за да видя, що за изражение има подобно същество. Представям си го, грозен с  бяла кожа, плешив и с голям нос. 60-65кг. изгърбен от стоенето пред компа и с криви рахитични крака.
8
7
милен (преди 9 месеца)
Рейтинг: 9890 | Одобрение: 1300
 Току що писа от другият си интелигентен профил, в който споменаваш за дебили и си разговаряш сам. От един компютър могат да се направят милиони профили, само да можеш да ги обслужваш така както твоята усрана особа е направила 40-тина имайки се предвид, че злото никога не спи. Толкова ли ти е капацитета, ако съм на твое място, винаги , когато се погледнех в оогледалото, щях да се плюя. 
10
6
милен (преди 9 месеца)
Рейтинг: 9890 | Одобрение: 1300
Като нямаш проблеми, с това, кой какви милиарди е откраднал, защо тогава обслужваш крадците на народни пари, като дремеш на компютъра за 50-60 лева надница и пишеш от 40-тина профила и дразниш, интелигентен човек не може да го направи това, а само някой отпадък с чаршаф.
9
11
ДИВАКА (преди 9 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
НЕКСУС..ОТ 1989 ГОДИНА Е ПЕРИОДА НА ДЕКОРАЦИЯ..(ЗА БАНАНИ И ПОРТОКАЛИ)..ИСТИНАТА..ИВ.КОСТОВ,СЕРГЕЙЧО И ШРЕК СА ПОТОМСТВЕНИ СОЦИАЛИСТИ..НО НЯМАТ НИЩО ОБЩО СЪС СОЦИАЛНОТО..А ЗА СТАБИЛНОТО..ДАЙ МИ И НА МЕН 35 МИЛИАРДА И ГЛЕДАЙ СТАБИЛНА ДЪРЖАВА..ПЪК КОЙ ЩЕ ГИ ВРЪЩА..ДА МУ МИСЛИ..НЯМА ДА СЪМ АЗ..ГОРЕ-ДОЛУ ТАКА ЗВУЧИ СТАБИЛНОТО..А ДРУГОТО СА ПРИКАЗКИ ЗА НАИВНИЦИ..САМО ДЕТО И ТЕ СА ДЕФИЦИТ..Изплезване:devil:Ухилен
7
5
милен (преди 9 месеца)
Рейтинг: 9890 | Одобрение: 1300
 Хвана се шилето, интелигентни, капани, за интелигентният чаршаф, с 40 профила в петела от 1-2 компютъра, бръскай минуси на по напредналите и си пиши плюсове, но това което го прави има обяснение.   
11
10
ДИВАКА (преди 9 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
НЕКСУС..НЕ КОМУНЯГИТЕ ИМАШ ПРЕДВИД ,А ЕДИН КОМУНИСТ-ИСТИНСКИ..ТА КАКВО СТАНА С ТРИТЕ ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА..ЗНАЕШ ,ЧЕ АЗ СИ ОТВАРЯМ УСТАТА ,САМО КОГАТО НЯКОЙ РЪСИ ГЛУПОСТИ..ИСКАМ В ТОЯ САЙТ ДА СЕ ГОВОРИ ИСТИНАТА..А КУР ЕБАН ПРЕКРАЧИ ИСТИНАТА И ПОЧНА ДА ПЛЯМПА НЕИСТИНИ..РАЗБИРАМ ,ЧЕ ИСКА ДА СИ ЗАЩИТИ ВОЖДА НА ПЛЕМЕТО  БОРГ..НО СРЕДСТВАТА МУ СА НЕПОЧТЕНИ..СОРИ...Изплезване:devil:Ухилен
11
5
уйчо (преди 9 месеца)
Рейтинг: 16012 | Одобрение: 1017
Нексусе, как не те познах бе, дейба и шилето тъпо!
5
4
милен (преди 9 месеца)
Рейтинг: 9890 | Одобрение: 1300
 Добър ден, колега БУМ БУМ, днес работили ти климатика фуджитсу от висок клас или се охлаждаш с вентилатора, който купи за 20 лева.
8
8
Наблюдател (преди 9 месеца)
Рейтинг: 15560 | Одобрение: -460
-"Моят интелект е в пъти над твоя .....    "- Collektor    ---- Знам, ... знам, всички знаем.Ухилен И имаш завършени две Висши "длъжности" и сега учиш за трета в "кварталното медресе" на Максуда? ;)Усмивка Според мен, в Игнатиево е по-престижно, славата му се носи по цял свят, .... вЕрвай ми.:errm:
11
3
уйчо (преди 9 месеца)
Рейтинг: 16012 | Одобрение: 1017
Вай аллах, вай аллах! В туй кюмбе на кефоча си държиш мозъка и интелекта, че тиквата ти не го побира!
15
11
ДИВАКА (преди 9 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
ПОНЕЖЕ ,КУР ЕБАН ..СИ ИНФОРМИРАН КОМУ НИСЪК..Я ОБЯСНИ КОЙ И КОГА Е ФАЛИРАЛ ДЪРЖАВАТА..И КАК ТАКА ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА,ДОРИ СВЕТОВНИТЕ АГЕНЦИИ Я КЛАСИРАХА НА 26 -ТО МЯСТО В СВЕТА..Я МИ ПОДСКАЖИ ,СЕГА КОГАТО ЦЪФТИМ И ВРЪЗВАМЕ..ТИКВИ..НА КОЕ МЯСТО СМЕ ,БЕ ДРАГИ..ТО ТАЗИ ГОЛА ПРОПАГАНДА ,ДОКАТО ГИ ИМА НАС..ИЗВЕТРЕЛИТЕ ДЪРТАЦИ..ПРОСТО НЕ ВЪРВЯТ..ЗА СЕГА ЗНАЕМ КОЛКО ПРАВЯТ ДВЕ И ДВЕ..ЗА ПОВЕЧЕ ПИТАЙ УЧЕНИЯ ШРЕК..НАБОРА..Изплезване:devil:Ухилен
7
11
Наблюдател (преди 9 месеца)
Рейтинг: 15560 | Одобрение: -460
-"Миленчо е старо-нов червен трол от селата.  " - Collektor   ---- Присмял се хърбел, на щърбел.Ухилен  А ти си един от "новите" менте дубликати - на стар трол, подвизаващ се във форума.Усмивка Това, че се представяш с аватар "Имам - ходжа", не означава, че блестиш с някакъв интелект.:wassat:  А'бе, ментето си е менте, от където и да го погледнеш - все пиринч виждаш.;)Усмивка 
11
6
Снайпер (преди 9 месеца)
Рейтинг: 7685 | Одобрение: 3915
Говори ми 1987 г. когато Боко Борисов стана охранител на Тодор Живков. Истината е че Боко един път не е казал лоша дума за БКП и ДС защото това е неговата партия създател. По комунист от Бойко и разни като Лили Павлова не знам.
9
7
милен (преди 9 месеца)
Рейтинг: 9890 | Одобрение: 1300
 От както са вземали властта, през 89 г., тези комунистически утайки, без значение от коя партия са в парламента, усъвършенстват схема за създаване и превръщане в крепостни роби на трудолюбивите българи и мор за пенсионерите, с ниски доходи и високи цени. 
11
9
уйчо (преди 9 месеца)
Рейтинг: 16012 | Одобрение: 1017
Цинизъм е да ти спрат еврофондовете за пътища поради неконтролируеми кражби - Батко и Братко. Тотална излагация! Комунистът няма грам мозък, нищо не може да направи сам, но иска да е капиталист, очите му все в чуждото! 
20
12
:) (преди 9 месеца)
Рейтинг: 10625 | Одобрение: 4675
Бойко е БОКЛУК, като всичките му избиратели. Ей това е истината! Герберите са биологичен опадък! 
38
12
Снайпер (преди 9 месеца)
Рейтинг: 7685 | Одобрение: 3915
Кога българинът ще разбере, че Бойко е въздух под налягане. Едно непрестанно тупане в гърдите АЗ АЗ АЗ и приписване на чужди заслуги. Надуване на балони за незначителни неща ще кажеш, че кой знае какво е постигнато и то с пари наготово от ЕС, а истината е че докато Бойко самохвалства България затъна на дъното. 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама