Тома Биков: Ако някой може да победи ГЕРБ, това е самият ГЕРБ

20.09.2019 / 22:19 4

Кадър: БНТ

Не мисля, че има разколебаване в ГЕРБ, няма причини. Влизаме в една кампания, в която трябва да се отчетем пред гражданите и да им дадем решения на нови проблеми. Победата и загубата в София ще бъдат символа на тези избори. Не разчитаме на случайността, за да спечелим. Това каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков в предаването "Панорама" по БНТ.

„Ясно е какво е свършено от г-жа Фандъкова и екипа ѝ. Ние сме в състезание преди всичко със себе си. Ако някой може да победи ГЕРБ, това е самият ГЕРБ“, допълни той.

„Ние сме достатъчно самокритични. Със сигурност бъркаме, но това което ни отличава е, че се опитваме да се борим с чувството на непогрешимост и се стараем да не повтаряме грешките си“, увери депутатът от ГЕРБ.

"Имаме воля да стигнем далеч заради ситуацията в БНР. Наблюдава се една тенденция по трупане на дългове в БНР. Трябва да направим така, че кризите в радиото и телевизията да бъдат превантивно решавани", заяви още Биков. Той добави, че некой, който дължи пари, трудно би могъл да бъде независим."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
5
ДИВАКА (преди 8 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
БЪРКАТЕ ,КРАВОВ ,БЪРКАТЕ И ОЩЕ КАК..ТО КАЦАТА С МЕДА Е ПРЕД ВАС..ГРОБ ..И БЪРКАТЕ..УПС.. КУСАТЕ С ЧЕРПАКА..ЗА ГРЕШКА ЛИ ЩЕ ГО ОТЧЕТЕТЕ ПРЕД ВАШИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ..АМИ,НЕ..ДОРИ ЩЕ СКРИЕТЕ ЧЕРПАКА ДА НЕ ВИДЯТ С КАКВО БЪРКАТЕ..НЕ Е ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА..ДА АМА НАРОДА СЕ ИЗУЧИ..И ВЕЧЕ ТИЯ ЛАФОВЕ НЕ ТИЧКАТ.. ЗА СЕГА И 10 ГОДИНИ ЗДРАВО ЛАПАНЕ ВИ СТИГАТ..ОЯДОХТЕ СЕ ..И ДИАБЕТ ЩЕ ВИ ХВАНЕ..ОТ МЕДА..Изплезване:devil:Ухилен
4
51
Наблюдател (преди 8 месеца)
Рейтинг: 15560 | Одобрение: -460
-"...  Не разчитаме на случайността, за да спечелим.   " - Тома Биков      ---- Е  най-накрая си дойдохме на думата.;)Ухилен Но под " случайността" имаш в предвид = свободен избор - свободно волеизлияние на гласоподавателите ли= г-н Биков ?????Ангелче Страх лозе пази и затова сте задействали целият Държавен апарат , тесните връзки с "борческите групировки" и олигархични кръгове. Логистичната помощ от Специализираните Презокеанските централи е в плюс/бонус, но си мълчите, че те хора го знаят.;) Нищо не оставяйте на "случайността" господа герберисти, че тя шегички си правиУхилен и ако Ви изритат от властта, каква ще е участта на подлогите жалки?:errm:
8
4
милен (преди 8 месеца)
Рейтинг: 9890 | Одобрение: 1300
 Герп казва Димукрация, Пъзарна икуномика и краде с пълни шепи труда на работниците в България и пенсиите на родителите ни, които построиха Държавата, пътища с качествен асфалт, блокове с панели и тухли, заводи, които Костов разпродаде на безценица на робовладелци, които експлоатират труда ни във всяка секунда и крадат парите, които ни се полагат, за да ги внасят в банкови сметки на изчадията си необразовани и мързеливи в банките на Цветелина Бориславова, от където, ние трудолюбивите трябва да ги вземем със заем и кредит с голяма лихва.  

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама