Топ журналистката до Бойко Беновска отново нападна Радев: Събирай си полите. Борисов е голям. Мутафчийски не е малък

06.04.2020 / 09:51 21

Близката до управляващите журналистка Илияна Беновска пусна дежурния си коментар срещу най-големия проблем за ГЕРБ - президента Радев.

За нея миналата година стана ясно, че радиото й К-2 е получило 203 651,60 лева от правителството. Най-щедри към медията са били от Министерството на икономиката: по оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност” радиото е получило 114 981,60 лева; по Програмата за развитие на селските райони - 45 792 лева; по оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” - 24 000 лева; по оперативна програма “Региони в растеж” - 11 016 лева; по оперативна програма “Околна среда” - 7862 лева.

Ето какво написа журналистката: 

"Дядо ми, народен учител, виртуозен цигулар, концерт майстор и мъдър човек имаше един израз, когато някой се държеше безсрамно: "Събери си полите !“

Интелигентният човек разбира метафората. Надявам се и вие, президент Радев, да чувате "щрайха“ на възмущението, което предизвикахте - за пореден път – с вашето изявление да излезем на бунт на улицата. Казвам "изявление“, защото , отново за пореден път, не позволихте въпроси, а се врътнахте на пети и изчезнахте в дебрите на президентската си крепост.

Не адвокатствам на премиера Борисов – той е достатъчно голям. Не адвокатствам и на генерал Мутафчийски – той също не е малък. Борисов и Мутафчийски, освен всичко което са - а вие, Радев, не сте – са и генерали, като вас.

Като избирател имам въпрос към вас, президент Радев. И, вярвам, че ще бъдете мъж и няма да се скриете под полите на жена си. И ще отговорите.

Ако не сте съгласен, Радев, с мерките на Борсов срещу коронавируса, какви мерки предлагате? И, ако имате по-ефективен План Как Хората в България да се запазят от Смъртта на коронавируса и как да не Умре и Икономиката, Можете ли да го Осъществите?

Та, въпросът ми е познат: Президент Радев, на какво основание Искате , но и Можете ли да управлявате България, за да оцелеем от коронавируса?

И, за сте сигурен, президент Радев, че няма нищо лично във въпросите ми към вас, ще си позволя да изразя съболезнования на вас и майка ви за загубата на татко ви. За съжаление, от личен опит, знам, че тази болка не преболява…

И ще се опитам да вдъхна малко кураж, доброта и сила на хората.

Както е добре известно . Политиката променя света бързо , но нетрайно. Изкуството въздейства бавно, но за дълго остава в сърцата и душите. За това, ние, заедно - поетът Александър Петров, композиторът Константин Марков и екипът на „Беновска пита“ - създадохме песента „Денят“.

Защото вярваме, че ще оживеем и ще станем по-добри след това изпитание. И ще дойде денят, в който ще свалим маските :

„Това е, може би, деня –

да почнем отначало...

Да се събудим в този миг...
Във времето заспало...“

Аз съм Беновска. И питам."

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
44
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 225156 | Одобрение: 20631
Пешо....приятелю...аз отдавна съм казал майната и на класацията и че ще се радвам, ако Петел я махне, както и точките.....Сега да почакаме дали Петел ще успее да премахне точкуването през профила, защото отдавна се използва за користни цели.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
2
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 80493 | Одобрение: 27168
Крис, приятелю. Майната й на класацията! Онова изчадие се бореше за тази глупост,не ние. А наздраве и от мен. Наливам си от бутилката с онова черно етикетче с № 7.
6
45
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 225156 | Одобрение: 20631
Пешо...погледни класацията.....и си приготви очилата, ако не можеш да повярваш......Вадя Джентълмен Джака, въпреки, че тук е обяд.....Днес ще го пиша дъждовен на места и разкъсана облачност на други и вятърът ще духа , но може и да не духа....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
1
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 80493 | Одобрение: 27168
Крис, гони те параноята, приятелю! Вярваш ли,че на редакцията също не им е писнало? И те навярно са вдигнали ръце от него! Не "Петел" е виновен!!! Луд -умора няма!!! Успокой се!!! Пий едно няколко пъти...и Наздраве от мен!
6
44
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 225156 | Одобрение: 20631
Обвинявам Петел, че умишлено прикрива СВОЯ човек Нексуса, за да дразни останалите и го ползва за "подгряваща група".....Иначе отдавна да го е ликвидирал.....! Това, че Нексуса си влиза когато си поиска и прави каквото си поиска означава само едно.....Има вътрешна подкрепа от главния редактор и от този нещастен трияч на смяна в момента....Петел....не ви прави чест и сами си режете клона на който сте насядали маймуни прости.....!! Вървете по дяволите.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
2
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 87782 | Одобрение: 17982
тая "топ" "журналистка" поне да говорвше правилно български.
2
0
MrVain (преди 1 годинa)
Рейтинг: 957 | Одобрение: 162
Топ журналистка Усмивка)))
3
0
някой (преди 1 годинa)
Рейтинг: 37156 | Одобрение: 7976
"Пра ....", както те е написал "Крис", ти явно си на този влак, управляван от "слънцето". Лично аз не само не съм на него, а от другия (за който говориш) съм слязал преди да тръгне, но и това няма как да знаеш, и няма как да го разбереш. Връщане на времето няма, няма и как да има,което е радостно донякъде, но в една определена част е хубаво, например от лятото на 2009 год. (сещаш се защо, или да поясня). За другото относно сегашния "влак", който за мен е дерайлирал отдавна и е толкова зле, ти написа "Крис" (за което му благодаря) и няма да го повтарям. Един съвет, просто си "свери часовника".
7
1
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 80493 | Одобрение: 27168
Ех, това жената ,докато е млада ,не й забелязваш ,че е тъпа като галош. Казваш си: "Интересна е в своето бърборене и колко е мило ,че нищо не е прочела!" Ама ,времето минава, бюста увисва,задника се разширява в геометрическа прогресия  , а мозъчето й ,което досега  беше мъничко....то пък въобще изчезва! И какво остава? Остава само голямата уста и големия й задник-така по-деликатно да се изразя. Та, така и с Беновска. Уста и задник. Вгледаш се и .....не виждаш разликата-къде е задника й и къде е устата й. Щото всичко вече е в едно!!Ангелче
10
47
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 225156 | Одобрение: 20631
Пра...за какъв влак говориш...? Ти на този влак ли си....? Аз например не съм и с радост му махам да заминава на майната си.....Защото линията свършва скоро до една пропаст.....и се радвам, че скоро ще се оттървем и от машиниста и от кондукторите и от вся осталная сволач.....!! Времето настъпва....времето идва неумолимо и безпощадно.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
6
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 38616 | Одобрение: -23319
Кака слонка и някой са изтървали влака, който втори път няма да се върне в тоя живот, освен ако не се върне времето назад.
8
0
на светло (преди 1 годинa)
Рейтинг: 5209 | Одобрение: 909
защо е "ТОП" не мога да разбера.............. и още нещо какъв и е "ТОПЪТ"?
за сега - добре!
11
0
някой (преди 1 годинa)
Рейтинг: 37156 | Одобрение: 7976
"Дарт" - а тази кукумявка на кого е говорител, и вземи си отвори очите, поне малко, и ако можеш следвай фактите, които и сега "Кака Слонка" ти е припомнила, та тогава надувай вой. То аман от такива разбирачи, на които все "комуняги" им се привиждат, и както е казано "Когато фактите говорят, и боговете мълчат", а тук фактите за крадливостта и некадърността на "слънцето" са убийствени, макар същия да се има и за "божество", а всъщност е срам за народа ни. И винаги съм се чудил как някой може да нарече този елементарен индивид "топ журналистка", по скоро е срам за гилдията, отколкото да се нарича и "журналист". 
14
48
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 225156 | Одобрение: 20631
Задавате ли си въпросът, ЗАЩО само грозни и нелицеприятни същества/умишлено не казвам хора/ от ГЕРБ, съскат, злобеят и плюят по Президента....? Предполагаше се, че всички олигофрени ще надуят кларинетите.....Чакаме още трима, но скоро и те ще кацнат на трънката.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
10
2
Кака Слонка (преди 1 годинa)
Рейтинг: 21779 | Одобрение: 939
Тази "топ журналистка"  защо не попита Богът Слънце как по времето на Орешарски, когато се изтегли 1 млрд, самият Бог призоваваше да се протестира, че това ще вкара държавата в невиждана криза. След това като дойде Божеството на власт той изтегли 16 млрд, след това още 3 за нарисувани самолети, и сега още 10 за борба с короната! Е питам аз, ние наистина ли сме толкова малоумен народ?
ВСЕКИ КОЙТО МИ ДИСЛАЙКНЕ КОМЕНТАР МАЙКА МУ ДА УМРЕ ДО 2 ДНИ И ДА АКО ИМА ДЕТЕ ДА ГО ПОГРЕБЕ ДО 3 ДНИ!!!
8
1
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43366 | Одобрение: 6511
Дъртата кукумявка значи е добре мотивирана финансово.
11
0
бачо Кольо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 9707 | Одобрение: 2437
Годзила пак изпълзя от дупката.
Колкото повече,толкова повече!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама