Тотален хаос край Шишковата градинка! Живущите: Все едно сме най-големите престъпници в този град! Полицията ни гони денонощно, докато търсим място да паркираме

11.03.2019 / 12:07 8

Снимки: „Петел”

Тотално блокиран е районът около Шишковата градинка, където в момента се извършва подмяна на подземната инфраструктура като част от мащабен ремонт.

Както „Петел” писа, върху безценните находки на това място е предвидено да се направи "водно огледало", а стойнността на проекта е около 1,5 милиона лева. 

Именно заради този проект обаче работещите и живущите около Шишковата градинка са поставени в безизходица.

Няма абсолютно никакво място за паркиране, а полицията дебне постоянно, и на практика, ако нямаш гараж, няма как да имаш кола.

Живущи наоколо разкриха за „Петел”, че са намалени с 80 % местата, на които се е паркирало.

Ако отидеш до Шишковата с кола в събота и неделя, паркирането отнема около 1-2 часа, през които се въртиш в кръг в уличките. Спреш ли, веднага се появява полицай отнякъде.

„Все едно сме най-големите престъпници в този град. Един майстор беше дошъл на авария в частен дом и 2 часа обикаляше, а полицията не му даваше даже да спре да изчака на човека. Тотален блокаж е тук, тъй като на платените паркинги на „Одесос” и „Черно море” няма места, дори платени. Такова чудо не помня тук.” , коментира за „Петел” мъж, който живее в района.

"Голямата печалба ще е за двата частни паркинга, които са наоколо на Черно море и на Одесос. Трябва да почерпят контролните органи и кмета, че са толкова съвестни и им помагат на бизнеса. Спокойно могат да вдигат и 3 пъти цената за месечен абонамент и престой, ако не са го направили вече. В района да имаш кола и да нямаш гараж вече е напълно невъзможно. На Дупката вече са вдигнали цената, но нямало места и не се знаело докога ще е паркинг.", коментира друг човек в групата "Виждам те КАТ-Варна"

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
5
Снайпер (преди 6 месеца)
Рейтинг: 5338 | Одобрение: 2968
аве пикльо Фостата за майка ти. не ме учи къде и как да живея в родния си град. повярвай ми ще я намеря майка ти ако поискам. ти ходил ли си на крайбрежната алея или на морска гара да видиш любимото ти кметче каква мангалска история е направило. коли, хора и колелета едно върху друго и всичко в интерес на мафията. ще ми казва къде да паркирам тъпанар
5
2
Снайпер (преди 6 месеца)
Рейтинг: 5338 | Одобрение: 2968
ами пак им подарявайте цветя на протестите. то и те не са виновни нали знаете "така ни е наредено. кметска заповед" 
8
1
гарфилд (преди 6 месеца)
Рейтинг: 26194 | Одобрение: 11039
Да беше само там,всички щяхме да се радваме.Намусен
20
6
владо (преди 6 месеца)
Рейтинг: 10350 | Одобрение: 6080
И в допълнение- хората живеещи, в центъра плащат най-високи данъци в града, срещу екстрите -да ходят по тротоари и улици, изглеждащи като след бомбардировка, да нямат къде да паркират, да нямат осветление, през ден да им се спира водата,  и т.н. ......., а продължават да мълчат. Явно са някакви мазохисти щом плащат най-много без да получават нищо.
21
5
Варна (преди 6 месеца)
Рейтинг: 64601 | Одобрение: 34176
еничарите дерибействат над хората там, а медиите мълчат, защото Портних им е налял 200 хиляди лева 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
26
5
владо (преди 6 месеца)
Рейтинг: 10350 | Одобрение: 6080
така ще е докато всеки си стои, мълчи си и не търси никаква сметка от "компетентните ни управници". Скоро оправия няма да има. Как пък общинарите не поискаха мнението на варненци за нито един от проектите си? Защо не се направиха обществени обсъждания, на които да се разясни какво ще се прави, колко ще струва, колко време ще се прави и да се вземе мнението на варненци? Защо общинарите не са представили  нито един отчет за нито един "проект"?Защо същите тези общинари не търсят неустойки от изпълнителите за неизпълнение на сроковете и постоянно увеличаващата се стойност на "проектите"?Защо липсва всякакъв контрол по тези проекти и накрая се приемат едни некачествени работи, след което почва ремонт на ремонта? Има още много въпроси, но когато населението си мълчи, общинарите си развяват коня и ни правят на маймуни.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама