"Труд" със знакова хвалебствена статия за Костадинов: Воинът, "Най-умният човек, когото познавам"

18.04.2023 / 12:10 4

Кадър Труд

Знакова хвалебствена статия за лидера на "Възраждане" излезе във вестник "Труд" преди срещата между Костадин Костадинов и Бойко Борисов.

Статията, озаглавена "Воинът" описва Костадинов в толкова героичен вид, какъвто издаваният от Петьо Блъсков вестник рядко е украсявал дори и фигурата на "генерал Бойко Борисов".

"И сам воинът е воин. Това заглавие на книгата на Юрий Долд-Михайлик, разказваща за подвизите на внедрен в хитлеристкото разузнаване съветски офицер, много точно приляга на председателя на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов. След близо 9 г. живот формацията е единствената с устойчив възходящ тренд в турбулентните времена на чести избори на фона на несекващи кризи. Някои социолози й отреждат в бъдещия парламент трето, други – четвърто място. Костадинов обаче не смята да се коалира, а да воюва, докато "Възраждане" може да управлява сама. За партньор приема само народа, а целта е да сбъдне мечтата България да се превърне в балканската Швейцария.", започва авторът на статията.

 

В статията се описва биографията на Костадинов, но се пропуска, че той бе кандидат кмет на Варна през 2011 година от "Варна утре", в която тогавашният двигател на кампанията му Красен Кралев го описа като "Единствена алтернатива на статуквото". В коалицията участваха "ВМРО, Новото време, Гергьовден и БНД". През 2015 година Костадинов бе подкрепен за кандидат кмет на Варна от "Атака".

Не е споменато, че Костадинов бе назначен от управляващи от ГЕРБ за директор на музея в Добрич, нито скандала около прекратената проверка от прокуратурата за купената от него къща край варненското езеро.

Костадинов е описан като "Враг на чуждиците", но не се споменава, че учреденото от съпругата на Костадинов сдружение "Образователна общност Варна“ е спечелило проект от фондация „Работилница за граждански инициативи“ - ФРГИ, която пък се финансира от "Отворено общество" на Джордж Сорос. Виж линк в https://www.ngobg.info/bg/news/127677

В статията са вкарани и мнения на фенове и тръгнали по политическата стълбица нагоре с "Възраждане":

"Най-умният човек, когото познавам "

Костадин Костадинов е най-умният човек, когото познавам. Той е целеустремен, последователен и вярва, че нещата, с които се е захванал, ще се случат. Вярва и в хората, които са поели по неговият път и им се доверява безпрекословно. Ние около него, подсилени от неговият ентусиазъм, също вярваме и сме сигурни, че заедно ще успее", посочва кандидат депутат от "Възраждане".

"Магнит е за хубави хора"

Костадин Костадинов е магнит за хубави хора, защото зад строгия поглед и желязната дисциплина стои един добър човек", казва варненски общински съветник от партията.

Цялата статия в https://trud.bg/%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B2%D0%BE%D0%B8%D0%BD%D1%8A%D1%82/?fbclid=IwAR18vIHrD49hqtNuj5pPkW8wssTdJ26HgGtEOuWow1aZ2nqCGeheGsLTC0Y

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
Ко? Не! (преди 10 месеца)
Рейтинг: 13184 | Одобрение: -1376
Когато в този сайт си правят труда да ни информират и припомнят, кой, кога и къде е подпирал Копейката и го е тикал напред от един скъсан гащник, че до парламента, да не забравят услужливо, че и самите те (разбирай началника) имат същите заслуги. Съвсем не отдавна бяха кметските избори и някои от нас все още помнят какво стана тогава.... ;) 
2
4
Радостин (преди 10 месеца)
Рейтинг: 122849 | Одобрение: 3989
Костадинов си е платил за хвалебствията. Труд винаги ближат подметките на плащащ политик и ги финансира Кремъл. Момчето е огроничено , просто, изживява се за политик ама не е. Посредствен плюнкохвъргач.
Всеки да си получи заслуженото !
3
5
cron1 (преди 10 месеца)
Рейтинг: 73513 | Одобрение: -7842
Копейкин е за освидетелстване, а те го хвалят! Гняв
Марио Кроненберг
3
2
Вин (преди 10 месеца)
Рейтинг: 4613 | Одобрение: -637
Има си хас, "Труд" винаги е бил в ръцете на ДС - местните еничари на КГБ, де юре и де факто!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама