Вандали нарязаха шатрата на Мая Манолова при НДК

06.10.2019 / 12:49 34

Снимка фейсбук

Вандали нарязаха шатрата при НДК, в която се помещава предизборният щаб на независимия кандидат за кмет на София Мая Манолова.

По думите на охранителите, които са били на смяна, около полунощ, са чули силен шум, пише новини.бг.

Първоначално си помислили, че са младежи, които всяка вечер се забавляват около палатката, снимат се и се разхождат в близкия парк.

Когато охраната тръгнала към вандалите, те бързо нарязали стените на шатрата с нож и се разбягали.

От щаба на Манолова са подали сигнал до полицията за извършения вандалски акт. Вандалите са хвърляли и бирени бутилки. Това е трети вандалски акт върху шатрата на Мая Манолова. Предишните два пъти тя беше надраскана с химикал и с маркер, а този път е нарязана.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
3
ас (преди 9 месеца)
Рейтинг: 38995 | Одобрение: 11970
милене споко направил си е нов акаунт COLLECTIONER . и продалжава със същите глупости
8
3
милен (преди 9 месеца)
Рейтинг: 10492 | Одобрение: 1402
 С общи усилия успяхме да разкрием манипулациите на Нексуса , от регистрациите му в Петела на Колектор, който  днес беше изтрит от самият Нексус и другите му регистрации на Корибан, Стоян и още над 150, от които пише минуси на по напредналите с точки в класацията и плюсове на собствените си "интелигентни" драсканици, за да се откажат от коментари всички които искат да изкажат мнение тук, след като видят кой " интелигент" е на челните места в класацията, но предполагам че тази гадинка, не би се отказала от лесните пари, които му плащат тук, за да си купува манафи и ще продължи да манипулира сайта.
7
10
Tито (преди 9 месеца)
Рейтинг: 14780 | Одобрение: 1840
Кое му е интересното??? Това е човешка трагедия! Изтрили са го, а с това са изтрили и дългите нощи неуморен труд. А за новия.....вече се появи. Както се казва-''по шапката ще го познаете''Ухилен
44
22
Наблюдател (преди 9 месеца)
Рейтинг: 15468 | Одобрение: -552
Започва да става интересно, тук във Форума ни любим. Нашият колега "Collector" , нашият херувим, изчезна безследно и ни кост, ни вест. ..... Пластовете ли се разместват или това с него бе някакъв тест! ...... n eXu s замлъкна подозрително, Collector изчезна, Korriban ли ще е наследник на златен трон или следващият масон? ..... Тази прослойка псевдоИнтелигенти така лесно няма да изчезнат от нашия бит, в тези времена смутни на тях хляб и трибуна винаги ще се намери кой да им даде. ...... Политическите страсти са нагнетени, важното е Родината и Народът ни да не се продаде. ...... Аз по принцип съм вече скептик, не вярвам в разни каламбури с профили безчет, ....... очаквам скоро на хоризонта, нов апологет на Collector да се появи.  :'(
7
9
Tито (преди 9 месеца)
Рейтинг: 14780 | Одобрение: 1840
А боба с трюфели, за утре ли го остави? Виното е рушвет , нали? Добре сте вие лекаритеУхилен
44
22
Наблюдател (преди 9 месеца)
Рейтинг: 15468 | Одобрение: -552
Тито, аз пък чух за друга случка с Колектор/Нексус.:errm:..... Хваща маршрутката от с. Браниполе и отишъл в Пловдив да си купи капачки за буркани и затварачка, че в селото нямало.Намусен Свършил си той работата но заваляло и решил да се почерпи докато дъждът спре.:errm: Влязъл в един ресторант, седнал и тъкмо да взема менюто сервитьорът пристигнал : - Какво ще обичате?8-) ...... - Ами бутилка червено вино.- отвърнал Колектор:unsure: ....- Имаме от България, имаме от Испания, имаме от Италия, имаме от Австралия и т.н., от кой географски район предпочитате? - погледнал го въпросително сервитьорът.:errm: ......  Колектор усетил, че става дебела работата, почесал се по тила и тихичко промълвил : - Мииии, от географски район където бутилката е ... 7 лв + 2 кебапчета! УсмивкаУхилен    
11
5
милен (преди 9 месеца)
Рейтинг: 10492 | Одобрение: 1402
 Точно така, Нексусе Колектор, първо напиши някокло стотин минуса на Крис, за да му намалиш точките, че голямо препятствие са за теб и тогава почвай да пишеш плюсове на собствените си "интелигентни" драсканици.
12
9
Орман (преди 9 месеца)
Рейтинг: 7441 | Одобрение: 2946
ЕТО ЗАЩО ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗНЕСЕ. И ПРОДЪЛЖАВА. ЯВНО ГЕРБ И ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГИ СА С "ВИСОКОТО" ОБРАЗОВАНИЕ И ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО НА КОРИБАН, КОЛЕКТОР....
10
15
12321 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 11101 | Одобрение: 3671
Тито, а приятелката му как се казвала? Нека позная - Korr_iban. Затуй свършвала много пъти...
17
8
Орман (преди 9 месеца)
Рейтинг: 7441 | Одобрение: 2946
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА МАЯ МАНОЛОВА!!!!! В ТОВА МЕ УБЕЖДАВАТ ПРОСТОТИИТЕ НА ПОЛУГРАМОТНИТЕ ДРАСКАЧИ ТУК. ЖАЛКО, ЧЕ ПЕТЕЛА НЕ ОСЪЩЕСТВЯВА НЯКАКВА ЦЕНЗОРА ЗА ПОНОСИМ ЕЗИК В ОБЩЕСТВОТО. ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА МАНОЛОВА- ИНТЕЛИГЕНТНА И ВЪЗПИТАНА ДАМА.
8
12
12321 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 11101 | Одобрение: 3671
Писах - излиза номер на банкова сметка на някакъв  Korr
12
10
Tито (преди 9 месеца)
Рейтинг: 14780 | Одобрение: 1840
Нексус Колекторов си хванал гадже. Как точно се е случило, историята мълчи, но се е случило. Тръгнал той, доволен от живота, за риба да ходи. Метнал въдицата и след секунди-о чудо, хванал златната рибка. Тогава тя му се примолила с човешки глас: - молят те, добри човече, пусни ме а аз ще ти изпълня едно желание. Почесал се той, по плешивото теме и се замислил на глас: какво да поискам, като си имам всичко. Имам хубава работа , имам две образования, имам дограма от най-висок клас, имам и климатик, фуджитсу от най висок клас, нищо не ми трябва. И тогава, изведнъж се сетил, че вече има приятелка, но поради липсата на опит от негова страна, сексът куцал и в този момент взел решение. -Ей, рибке-селска чеснова, искам от сега нататък, аз и моята приятелка, винаги да свършваме заедно! Речено-сторено, пуснал той рибката във водата и доволен, доволен, закрачил към вкъщи, като по пътя.............свършил два пъти!
11
14
12321 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 11101 | Одобрение: 3671
Дружка на Collector_iban. Работата отива на гей-дружинка...
12
15
12321 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 11101 | Одобрение: 3671
Korr_iban - уникален ник. Колко кратък, а колко много казва...
7
3
ас (преди 9 месеца)
Рейтинг: 38995 | Одобрение: 11970
това което ти трява да направиш с твоита глава от чуждия задник
10
5
ас (преди 9 месеца)
Рейтинг: 38995 | Одобрение: 11970
ъъъъ плюс е - това а минус + нали??? не искам акъл от от неморални дебили които прашат децата си да проституират в германия докато те си дремят тука и получават помощ. ако обичаш когато си искараш главата от газа на нексуса и се огледаш малко пак ще говочим.
12
6
ас (преди 9 месеца)
Рейтинг: 38995 | Одобрение: 11970
с 6 пове4е от тебе
17
8
ас (преди 9 месеца)
Рейтинг: 38995 | Одобрение: 11970
вандали друк път това е работа на насрани гербери.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама