Варненка е сред членовете на новия Стратегически съвет към президента

19.03.2019 / 12:55 3

 
Началникът на кабинета на президента Иво Христов ще бъде председател на Стратегическия съвет към държавния глава. Той ще бъде консултативен орган, който ще изготвя документи със стратегическо значение, позиции, становища и анализи, предаде Радио Варна.


Румен Радев обяви идеята си за създаването му в края на януари с думите: „Формирам Съвет за стратегическо развитие на България. Той ще трябва да разработи и предложи алтернативи на институционалния блокаж, на икономическия и идеен застой, в който се намира страната. Страната има нужда от нови идеи“. 

Съвет ще има 12 члена, сред тях е родената във Варна Невин Фети, която е дългогодишен преподавател в Националния институт на правосъдието по въпросите на защитата на класифицираната информация. Бившият председател на КЕВР Еленко Божков също ще участва в Стратегическия съвет към държавния глава.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
5
опетков (преди 4 години)
Рейтинг: 703 | Одобрение: 128
Ако това е "мозъчният тръст" на президентина, то колко ли му е на самия него и останалите от екипа му. И от тези "професионалисти" ще чакаме идеи за стратегическо развитие. Бог да ни е на помощ.
6
3
Пешо от Виница (преди 4 години)
Рейтинг: 92226 | Одобрение: 29961
Честито! Да е жива и здрава Невин още дълги години. Имам възможността да я познавам лично не само като професионалист, но и като лично. Правя малка вметка, че Невин е от с. Езерево, а не от Варна. И е дълги години секретар по правните въпроси по времето на различните Президенти.Мога само да се гордея, че по нейно признание съм бил добър ментор в нейните първи стъпки като преподавател  по материята-"Защита на класифицираната информация". 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама