Варненка иска санкции за системно блокиран от коли тротоар

25.11.2019 / 18:52 4

Редактор: Веселин Златков
e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

снимки: Шенай Янакиева

Откъде да мине пешеходецът? Този въпрос задава варненка, която се обърна към „Петел“ с молба да огласим проблем, с който много пешеходци се сблъскват всекидневно.

„Извинете за може би баналната тема, но тази практика е порочна и къде са органите отговорни за това. На ул. "Мир"срещу „Лидъл“ НА САМИЯ тротоар, а и на самия път, си спират необезпокоявани коли за някакви си стъкларски услуги, които създават предпоставка за инциденти и отнемат предимството и правото на пешеходци и шофьори“, това пише нашата читателка Шенай Янакиева. Тя ни изпрати и снимки, за да покаже нагледно как е блокиран тротоарът.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
2
петково (преди 7 месеца)
Рейтинг: 2772 | Одобрение: 207
Има просто и ефикасно решение: полицията да започне да си върши работата за която е създадена-да глобява нарушителите. Абсолютно малоумие е да се разрешава паркиране по тротоарите под каквато и да е форма. Българинът не разбира от меки форми на заповеди и полузабрани. На кръстовището на Л. Кравелов и В. Друмев се събират по три реда неправилно паркирали след като премахнаха знака за паяка. И никаква реакция от контролиращите. С нетърпение очакваме синята зона и в този район, за да има поне малко ред. 
6
4
Голям праз (преди 7 месеца)
Рейтинг: 9284 | Одобрение: 2929
Малоумието на варненските служби, разрешили строежа са виновни! Разрешават строежи на места, където не им е мястото! И, ако трябва някой да е заклеймен, това са тези служби, разрешили строежите!
5
5
Mitko (преди 7 месеца)
Рейтинг: 2772 | Одобрение: 577
Този бардак с паркиране е последствие от напълно сбъркан транспортен баланс в града. Заради неудобен и бавен градски транспорт, всички искат да се придвижват с кола, като резултат, навсякъде бардак с паркиране и задръствания. Оправете градски транспорт (обособени ленти, по-кратки интервали) и направете използване на кола по-скъпо, а паркиране навсякъде трябва да бъде платено и след няколко години ще се оправят неща.
3
3
tonivp (преди 7 месеца)
Рейтинг: 2198 | Одобрение: 888
глас в пустиня

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама