Варненски шофьор: Ул. „Д-р Железкова“ вече е паркинг, а не улица. Има пълни безумия

29.06.2021 / 10:06 4

снимка: читател на "Петел"

Редактор: Веселин Златков

Ул. „Анастасия Д-р Железкова“ е една от ключовите по-малки улици във Варна. Наскоро там беше направена сериозна реконструкция, при който бяха оформени нови места и тротоари. След нея улицата вече функционира повече като паркинг, отколкото като транспортна връзка, сподели варненски шофьор, който има всекидневни наблюдения от мястото.

Ето какво сподели той пред „Петел“ за ефекта от ремонта:

„Какво включи реконструкцията на цялата улица? Първо я стесниха с 2 метра. По един метър от двете страни. После всеки ден се появяваха знаци, че магазините са си платили поне за 10 места, където други не могат да паркират. Още 5 знака заеха други 10 места за инвалиди и от автомобилите излизат само такива с анцузи, нищо, че имат талони на таблото. По улицата само недоволни от бавната скорост, с която хората си търсят къде да паркират. Ама това е паркинг, не е улица, която да свързва два квартала“.

Като илюстрация на пълното объркване в планирането на ул. „Анастасия Д-р Железкова“, нашият читател изпрати снимка от един от новите ѝ елементи. Честно казано, едва ли някой може да обясни защо там има оформено паркомясто, което е затворено с ограда към улицата и за какво може да служи то.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

https://linktr.ee/duvar.kagidi

3
0
Марио (преди 1 годинa)
Рейтинг: 17325 | Одобрение: 3640
Това което посяха гербавите калинки,не можем го поправи!Ангелче
2
0
Мракобес (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48619 | Одобрение: -916
А добър ден! Това им го бях писал, че е пълна простотия, такива основни улици да са паркинги! Точно така е - на практика нямаш улица, поради постоянните маневри пропускателната способност на улицата не само се намалява, а се унищожава и това е една от основните артерии на квартала, за да се измъкнеш!!!! Пълни идоти са и в Общината и проектантите! Същата прстотия направиха във Виница на главната улица! В момента е супер опасно - влизат в насрещното ,за да паркират и заради маневрите отново пропускателната способност на улицата е значително намалена! Да не говорим изобщо какви безумни и опасни маневри се правят! Има едни гъски там - лели, които , които за да направил ляв кара 20 метра в насрещното! И не им пука! И това е най-главната улица на квартала! Тоя , който го измислил да си хвърли дипломата, а тоя дето го е приел да се уволни! И КАТ са за як бой, че не са протестирали, защото те също има думата като се приемат такива неща! Безумията в града са вече толкова много, че сме се превърнали в един пропаднал, неугледен град!
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
4
1
Вин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 3331 | Одобрение: -379
А пък новата маркировка на кръстовището към стадиона е връх на идиотизма! Лента за ляво и направо и една само надясно. На първата перманентно задръстване, което затваря изхода от "китайската стена". От дясната постоянно минаване направо с риск за правещите ляв завой към центъра. Абсолютни прости и некадърни калинки в цялата община Варна!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама