Виктор Николаев изнерви генерал Атанасов и той го поряза

07.02.2022 / 08:52 5

кадри Нова телевизия 

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Много обичате да прекъсвате хората на най-важното място, тази забележка направи лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов на водещия на Нова телевизия Виктор Николаев при гостуването си в студиото тази сутрин. Политикът се изнерви, защото журналистът се опита да му зададе друг въпрос, докато той обясняваше за намесата на Русия в енергетиката ни.

„Добре... Кажете!”, примири се Николаев, който очевидно не търсеше противопоставяне с госта. Напрежението между двамата обаче припламна още няколко пъти в разговора, в който Атанасов искаше да каже позицията си, не толкова да отговаря на въпросите на водещите. По темата съдебната реформа, която също беше засегната в интервюто, лидерът на ДСБ заяви, че в парламента се оформя „коалицията на конституционнен саботаж”.

Последва въпрос на Виктор Николаев, дали управляващите биха използвали депутатите на ДПС, за да постигнат промени в Конституцията. Атанасов отново реагира остро на въпроса: „Какво значи да ги използваме? Те не са крепостни селяни!”, отвърна лидерът на ДСБ.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Серж (преди 2 години)
Рейтинг: 148420 | Одобрение: 28730
Напоследък започна твърде много да се блещи на гостите си Синузитчо...Или си е повярвал, че е велик журналист....Или вече нервите му не издържат. Но то си има лесно- да се връща на село и да копа на нивата! Май от Разградско беше някъде....
1
0
Радостин (преди 2 години)
Рейтинг: 122305 | Одобрение: 3930
Много вярно, Вин. 
Всеки да си получи заслуженото !
4
2
Вин (преди 2 години)
Рейтинг: 4607 | Одобрение: -633
Тази тв трябва да се бойкотира, понеже си е на бойко, а Викторчо е една дунда в сравнение с Ани Цолова! Затова го държат, за дръжка на микрофон, а в слушалката му задават въпроси!
2
7
петково (преди 2 години)
Рейтинг: 9181 | Одобрение: -2639
Гномчо, май свърши информационния комфорт, който ползвахте досега и журналягите ще започнат да прилагат същите трикове към вас, каквито отдавна прилагат на други политически партии. Никой не ви е обещавал безкрайна медийна и народна любов. Много ме дразнят кретенчета като този и онзи другия, които се мислят за истина от последна инстанция. Кои сте вие, бе? Едни джудженца в областта на конституционното право сте се напънали да правите "промени" в калпавата ни конституция и да я направите още по-калпава. Естествено че ще има противници на кретенията, която сте намислили, за да угодите на боса Прокопчо.
3
3
Радостин (преди 2 години)
Рейтинг: 122305 | Одобрение: 3930
Атанасов се перчеше с безкрайно  ненужни обяснения. Нарочно губеше времето , за да не отговаря на въпроси-неудобни нему.
Всеки да си получи заслуженото !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама