Журналистът Едуард Папазян поряза депутат от ВМРО: Бях 2 години в казарма. Това е най-глупавото нещо на света

17.09.2019 / 10:43 6

Милен Михов от ВМРО и журналистът Едуард Папазян коментираха пред БНТ идеята за връщането на наборната военна служба, т.е, казармата, пише News.bg.


"Държави, далеч по-големи и по-демократични от нас в своето традиционно развитие днес правят тази крачка, ще припомня, че президентът на Франция г-н Саркози в своята предизборна кампания беше поставил въпроса за връщането на наборната армия и той реализира тази идея" каза Милен Михов от ВМРО.

Има редица фактори, като започнем от чисто конституционните текстове, които ясно определят, че защитата на отечеството е въпрос на чест и на дълг на всеки български гражданин и той трябва да бъде способен и подготвен да защитава това и да стигнем и до обществените настроения, националната сигурност и това, че българското общество възприема положително тази идея.

Спортният журналист Едуард Папазян бе категоричен, че "във Франция не се връща наборната военна служба, не се връща никъде". От общо 27 членки на НАТО, 5 имат наборна служба и аз понеже съм бил в казармата 2 години, знам, че това е най - глупавото нещо на света, беше по - остър Папазян.

"Идеята да се върне задължителната казарма я възприемат положително само хората, които смятат, че ще имат някакви ползи от връщането на наборната военна служба.", коментира още журналистът."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
8
Варна (преди 8 месеца)
Рейтинг: 74846 | Одобрение: 36376
едно време заплахата е била Турция, затова са правили триъгълника на смъртта с казармите там. Ако правят сега казарми ще е да плашим руснаците, не че ще ги уплашим де, ама ги е страх, че може да стане като в Крим. Украинците и казарми имаха там и генерали и руснаците просто си пуснаха зелените човечета и си овладяха полуострова без бой. Тука смешното е че много дами искат казарма, сякаш целта е там да се произвеждат някакви "истински мъже" за техните нужди, а не кадри за водене на война. Каракачанката явно се е прецелил в тоя таргет за изборите.  
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
21
20
петково (преди 8 месеца)
Рейтинг: 2696 | Одобрение: 211
Абсолютно подкрепям казаното от Папазян. Вярно, че съм служил през соца и беше голямо промиване на мозъците за вечната дружба, за големия брат и други подобни и че със СССР сме в мир и в бой. Да не забравяме и "гонката " от старите войници, които издевателстваха над всеки по-слаб физически и психически. Да не забравяме и голямото крадене, което "практикуваха" старшини и офицери. Основната цел на казармата е да превърне младежите вместо в "истински мъже" в безропотно и безмозъчно пушечно месо. Военно обучение, запознаване и боравене с оръжията, средства за защита трябва да има, но то може да се извършва по безброй други начини извън "казармата".
15
22
Варна (преди 8 месеца)
Рейтинг: 74846 | Одобрение: 36376
ква е тая казарма 2 години бе а кой ще работи да ги издържа "истинските мъже" дето всъщност лешперят на детски лагер на чист въздух и играят на войници. като излязат какво ще работят тези истински мъже охранители ли зидаро мазачи ли? за 2 години светът се развива колкото за 20 вече никой няма да ви търпи по 2 години да лешперите. трябва да се учи а не да се занимавате с на каракачанов истинският мъж простотиите дето ги дрънка на 2 ракии
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
26
15
Пешо от Виница (преди 8 месеца)
Рейтинг: 48144 | Одобрение: 18744
 аз понеже съм бил в казармата 2 години, знам, че това е най - глупавото нещо на света, беше по - остър Папазян."-Дааааа, по пътя на тази логика  защо ли трябва да защитаваме Родината си? Да мрем бадева...? Така разсъждават такива като Папазян и сие...Ако не дай Боже стане криза, то Папазян е първият в самолета на Гвинея Бисау....далече, далече от войната. Гъза си давам ,пушка не хващам-това е мотото на Такива като Папазян!!!Гняв
23
15
аз (преди 8 месеца)
Рейтинг: 1312 | Одобрение: 622
Папазяне, голям си урунгел. По - добре призовка за  казарма, отколкото да чакаш доставка от ЕЙВЪН!!! То навсякъде само толерантни педераси дет не могат си завържат обувките ! 
"Аз веч нямам мило, драго, а вий... вий сте идиоти!"

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама