Кметът Иван Портних нахока журналист на "Капитал” за оценката му, че Варна е „срутен град”, въпреки че това е истината и всички го виждаме

14.06.2019 / 09:39 11

Кметът на Варна Иван Портних се е скарал на вестник „Капитал” за оценката му, че Варна е „срутен град”.

Това разкри самият Спасов в личния си профил във фейсбук.

Ето какво написа Спас Спасов:

"Днес, по време на събитието "Капитал градове", посветено на Черноморието, варненският кмет Иван Портних се скара на "Капитал", защото оценката, че Варна е "срутен град" била преднамерена. 
Да, Варна е срутен, замазан и изоставен град. Това е положението!
Първите три снимки са от току-що ремонтираното междублоково пространство между улиците "Ген. Колев" и "Ал. Рачински". #hubavoe ! 
Последната снимка е от автобусната спирка срещу кабинета на кмета, която обслужва линиите, возещи туристи от Варна до курортите "Св. Св. Константин и Елена" и "Златни пясъци". 

Поводът за "хокането" от страна на властимащия вероятно е статията на "Капитал" "Булевард, дупка, стадион", която разказва, че въпреки изсипаните 200 милиона лева последните една две години от София Варна не е успяла да изплува и да привлече инвестиции и над града продължава да тегне стигмата на "Черна дупка" https://www.capital.bg/specialni_izdaniia/kapital_gradove/2019/06/12/3921485_bulevard_dupka_stadion/За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
9
петково (преди 4 години)
Рейтинг: 9945 | Одобрение: -2625
Реално погледнато, качеството на ремонтите е едно и също по всичките ни градове и села. Погледнете кои извършват ремонта. Има ли поне един българин между тях? Вината на кмета е, че не е организирал контрола както трябва и също така че голяма част от парите по ремонтите се крадат. Но може би това е основната цел на занятието. Въпреки това е доста пресилено да се говори, че Варна е "порутен" град. направиха се доста неща през последните години и то благодарение основно на младото ни кметче. Моето впечатление през последните години е, че в общи линии българинът е мърляч и нищо не доизпипва до края както трябва. Национална черта.
52
58
Наблюдател (преди 4 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
То угодия няма за българина, .....  затова и Аз предлагам някакво решение : -  На всички подстъпи за Морската градина, да се направят Контролно-пропускателени пунктове!!!!  На пешеходците да се раздават жълти, отразителни жилетки и каски. На влизане плащаш едно леФче, на излизане ги връщаш артикулите и ти връщат леФчето. Задължително представяне на документ за Застраховка Живот, включително и на децата. Така се показва  социалната ангажираност на общината, към здравето на варненци, варналии и гостите на града. Изграждане на пунктове за Спешна медицинска помощ на 2 -3 места в градината.   --------- За шофьорите таксата да е 5 лв за движение по всички алеи и 8 лв ако искаш да караш/паркираш и по зелените площи. Буните да се укрепят и разширят с цел паркинг, но безплатен. 1 -2 пункта за Денонощна Пътна помощ за автомобили, микробуси, джипове, каравани, АТВта, мотори, строителна, селскостопанска техника и други. Какво се смеете??????Гняв  То всеки може да отиде с BMW или Citroen C5 , но някой по-така, да пожелае с ....... комбайн!!Усмивка!!    ------------------ За колоездачите да се направи една велоалея Ф морето, с пари от европейските Кохезионни фондове. Началото да е от Вълнолома, краят - до Траката, с отклонения за буните и задължително кръгово/елипса на тези отклонения.За желаещите да карат по сушата - алеите, ......  каска, жълта жилетка и задължително Застраховка живот и лична карта.  ------------  Ползи : Общината да изкара някой леФ. Варна ще се прочуе по цял свят като новатор, а това ще увеличи приходите в перо туризъм. Стимулиране на застрахователния бизнес. Стимулиране на строителния бизнес. Понижаване на безработицата.  ......  А'бе,  много ползи бре.Ухилен Само не знам, ..... коя политическа сила/Кмет ще се справи най-добре с тази задача Ангелче??????? Давайте и Вие предложения - плурализъм в действие.Усмивка Все пак свободно и демократично общество сме, а не ...... диктатура.   Усмивка        
17
8
варна варна (преди 4 години)
Рейтинг: 555 | Одобрение: 90
Хахахаха!Потника се е взел на сериозно и явно се мисли за НЯКОЙ !!! 
16
8
гарфилд (преди 4 години)
Рейтинг: 54440 | Одобрение: 17430
Истината боли,гусин кмете.
32
24
владо (преди 4 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
Вече стана обичай, управниците ни да се карат на медиите, дръзнали да напишат истината. Всъщност, управниците ни могат само това - да се карат,да усвояват и да оставят след себе си некачествено изпълнени работи, които се разпадат до 1г след приемането им, а някой и преди да са приети (справка бул. Левски/Портних). Така е скъпи ( думата СКЪПИ да не се приема като комплимент, използвам я поради факта, че управниците ни наистина ни излизат много скъпо/ управници - Истината боли. Трябва да разберете, че не става само с усвояване, да не кажа крадене. Но.....няма да се учудя, ако другата седмица въпросният журналист вече не работи в Капитал........, ЗАЩОТО НАШИТЕ УПРАВНИЦИ НЯМА КОЙ ДА ГИ НАКАЖЕ.
54
37
Варна (преди 4 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
Кметът има право да се кара само на медиите, на които общината плаща по 200 хиляди на година от парите на данъкоплатците, за да лъжат хората и да го хвалят. 
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
84
56
Наблюдател (преди 4 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
Точна така Кмете. Ухилен Ти Кмет ли си или лукова глава!!!!!!Ухилен Всичко може да е истина, но отричаш докрай !!!!!! Ухилен Хората са го казали отдавна: - ,, На дупка да те хванат - отричаш. "Ухилен
47
37
Варна (преди 4 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
И Портних прекалява с желанието си да се прави на кмет
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
24
44
pital (преди 4 години)
Рейтинг: 4077 | Одобрение: 1462
За пръв път Портних да е толкова прав. Спас Спасов прекалява с желанието си да се прави на журналист и писането на куп глупости.
53
37
Варна (преди 4 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
Варна е град на стероиди и допинг в момента. Това което се прави е мърляво необмислено дори вредно за хората. Каквото му харесва на кмета и разните паразитни обръчи и калинки около него това се прави. И то с инжектирани стотици милиони и милиарди от държават и ЕС, но тия пари са чист допинг. Варна има над 200 милиона заеми които и внуците ви няма да могат да върнат. Виждате колко е некадърно строителството и колко ще е трайно един господ знае, а пари за ремонти няма откъде да дойдат, защото в града липсва реална нормална пазарна икономика. До няколко години данъците ви ще скочат няколко пъти за да закърпят бюджета. Очаквайте всякакви възможни такси да ви измислят. 
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама