Алена с черно пророчество: Съдбата ще ни накаже. Цял народ ще пати. Простодушието на избирателите на Слави е за психиатрично лечение

21.07.2021 / 20:31 23

Кадър БТВ и Слави, ФБ

Алена направи много мрачни предсказания за бъдещето на България, пред "Труд".

Бъдещето на този парламент е от ден до пладне, до късна есен или най-много година.

Всичко зависи от интереса на президента и задкулисието, срещу което се борят новите партии, но което част от тях представляват, както и от бъдещите санкции на Европа спрямо България.
Пак според интереса на Радев правителство може да има, за кратко време, може и да не се стигне до гласуването му. Хаосът и омразата продължават да властват и се неутрализират единствено със страдание.

Парламентарните групи се събраха на Илинден, когато може сами да се потопят в дълбините на безвремието.

Политическата война продължава, но няма да добруваме. Съдбата ще ни накаже да се случи онова, което е най-лошо за България и народа. Глупостта, непочтеността, измамата на изборите ще бъдат разплатени със страданието на всички.

Играта на ИТН ще е такава, каквато я играят конците на кукловода Радев, както и на другия зад него. Такива са скромните ми астрологични изчисления. Трифонов е виртуалната пионка, мюлето събиращо еднакви по манталитет, дори и с различно образование избиратели, които ще бъдат употребени, както и неговата партия. Трифонов нищо не контролира, само се подчинява. А иначе от екран е напористо арогантен.

Няма да видим Слави Трифонов на политическата сцена, ако го видим, ще е случайност. Неслучайно казвам, че Трифонов е виртуален образ. Някой някъде в предходните месеци да е виждал физическото му тяло да слезе от облаците на своето величие сред нас, обикновените хора?

Гласуващите за него очевидно нямат потребността да видят на живо своя чалга кумир. И на виртуалния му аватар вярват безпрекословно. Демокрация!

Простодушието и лековерието на избирателите на “Има такъв народ", от които пати цял народ, е достойно за психотерапия и за психиатрично лечение.

За Радев

Астрологичните аспекти не вещаят успех, ако са две в едно - президентски и парламентарни, защото машините отново ще са манипулирани, успешната репетиция беше направена на 11 юли и “честните" избори може да изненадат с неочаквана загуба вече сигурният в победата си и втори мандат Румен Радев.

Още в https://trud.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0


Елате в канала на Petel.bg в Телеграм в линка https://t.me/petelbg  

Telegram


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
Tито (преди 9 месеца)
Рейтинг: 23360 | Одобрение: 3465
Ебахти злобната бабичка... Тази не гледа на кристална топка, а на кристална тиква
0
0
Радостин (преди 9 месеца)
Рейтинг: 45656 | Одобрение: 926
Тази  вещица  досега лижеше  ГЕРБ сега  почна да пророкува  интриги . НИКОЙ ДА НЕ И  ВЯРВА. 
Осъждане на предателите!
5
6
пекаря (преди 9 месеца)
Рейтинг: 783 | Одобрение: -167
Прав е ПХК, като е писал, че нашият лидер в сайта е подкрепян само от лудите. Аз бих добавил от злобните и ниско интелигентните.
6
2
kris (преди 10 месеца)
Рейтинг: 225161 | Одобрение: 20636
ПХК май е лежал в психиятрията, след като постоянно говори за това и явно спомените са му още живи.....Иначе почти не коментира, освен в случаите да изръси някоя тъпня, седейки в канцеларийката си с двата компа, заяжда се и бичи яко минуси.....То му се връща тъпкано, той беснее и има опасност отново да му сложат ризата......или да го изтрият от Форума като едно време.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
8
ПраБългарин (преди 10 месеца)
Рейтинг: 44771 | Одобрение: -27294
Нимфо, няма ли някаква женска работа за теб, почисти дома, сготви нещо, какво се пъниш да умуваш политика, не виждаш ли, че не ти се получава?
6
1
nimfa1925 (преди 10 месеца)
Рейтинг: 16467 | Одобрение: 3637
Що не позна че Боко ще загуби МА?
4444444
10
3
kris (преди 10 месеца)
Рейтинг: 225161 | Одобрение: 20636
Без да съм "специалист" като Айхан, или тази вещица ще ви кажа, че каквото се случва в България е предвидено от Ванга, Севрюкова и Петър Дънов....Все екстрасенси доказали се във времето.....Какво е доказала тази Борисова подлога, освен глупоста си.....? Нищо не е познала досега, а тази и "прогноза" противоречи на горните трима, които споменах....Дънов казва, че България и българите са наказани заради избиването на богомилите от църквата и това ще продължи повече от 5 века....Съдбата е в наши ръце от тук нататък и нещата ще се оправят с премахването на болуците в политиката и икономиката на страната....И това време идва......Борисов е скалпиран и народът иска промяна.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
5
1
милен (преди 10 месеца)
Рейтинг: 25559 | Одобрение: 3484
 Бабите, които гадаят истински се следят от ДС, имам красноречив пример, дори и мен следяха, когато ходих при баба, която лееше восък, за уплашените ми деца и позна на 100% защо съм при нея, и тогава видях мършавият, метър и деведесет чичко, който ме следи, на който бабата е казала, че този се връща от среща със Свети Петър и той пред вратите на Ада и Рая, му е посочил пътя обратно към планетата Земя, гризе ги от вътре червените човечета, че на могат да контролират обстановката по Земята и за това плащат на шарлатани да тролят и приказват небивалици, а мотото на века е че алчните крадци, които могат да доведат Планетата ни до смърт, трябва да гният в земята.
7
0
stefanhstefan (преди 10 месеца)
Рейтинг: 3424 | Одобрение: 574
Жалка, долнопробна измет. Пу!
9
0
Ванкото (преди 10 месеца)
Рейтинг: 492 | Одобрение: 152
Изкукуригала бабичка е тая. Просто си заработва хонорара от Боко и компания ! Всички видяха как повтаря опорките на гереберунгите !!!
ЧЕРНО МОРЕ
13
5
Burton (преди 10 месеца)
Рейтинг: 11706 | Одобрение: 2011
алена няма как да се окаже права, понеже е шарлатанка. Дори и спрелият часовник показва точен час 2 пъти през деня. Повтарям, алена е шарлатанка, която години наред се мазнеше на тиквата.
3
13
ПХК (преди 10 месеца)
Рейтинг: 16964 | Одобрение: -5256
Ако Алена се окаже права, тези злобни червени плювалници сами ще пожелаят да влезнат за лечение в психиатрично заведение, защото срамът им и падението пред българите ще бъде огромен.
ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ.
0
11
ПраБългарин (преди 10 месеца)
Рейтинг: 44771 | Одобрение: -27294
Сакън, недей ма, това ИТН в коалиция с ДПС ще има търсене, що за шоу ни чака. УхиленУхиленУхилен
10
2
Кака Слонка (преди 10 месеца)
Рейтинг: 21779 | Одобрение: 939
Като се гътне Буци виждам как Альоничка ше вика "Изровете го да ни води! Изровете го да ни води"
ВСЕКИ КОЙТО МИ ДИСЛАЙКНЕ КОМЕНТАР МАЙКА МУ ДА УМРЕ ДО 2 ДНИ И ДА АКО ИМА ДЕТЕ ДА ГО ПОГРЕБЕ ДО 3 ДНИ!!!
1
13
уйчо (преди 10 месеца)
Рейтинг: 55314 | Одобрение: -6611
То не е нужно да си Алена, Ванга или Нострадамус, за да видиш накъде отиват нещата.
15
2
Пешо от Виница (преди 10 месеца)
Рейтинг: 86660 | Одобрение: 28445
Само се чудя на редакцията.Защо давате поле за изява на психиатрично болни хора ? Така е Алена,такива са и някои от драскащите във форума. Те са за лечение,което е видно,но защо от редакцията  приемат за чиста монета бълнуванията на подобни изперкали същества? Е ли,сериозен сайт ,или е жълт сайт -място за слухове,гадателство,черна магия и баене против безплодие и уроки?  Пада нивото така...., ама вие си го знаете ,де.
12
3
kaka (преди 10 месеца)
Рейтинг: 48446 | Одобрение: 6076
Добре ще е да се показват старите записи от телевизията особенно на врачките.Само преди време предвещаваше на тиквата ,че едали не  ще стане президент и невероятен успех през тази година мазнеше се до безобразие,а сега изгаря от злоба ,че се изложи. Но това са звездите не са за шарлатани.
9
2
ас (преди 10 месеца)
Рейтинг: 101403 | Одобрение: 19078
за психично лечение са клиентите на тази патка. ама наистина не знаех че и тази патка е на хранилка при герб.
12
5
Снайпер (преди 10 месеца)
Рейтинг: 13125 | Одобрение: 2535
хахаха и вещицити ли са били на хранилка на ГЕРБ, т.е. на данъкоплатците
"Как с една фраза да опишеш цялата руска история? Страната на задушените възможности. Владетелите се променят. Архипелага остава" Солженицин
13
2
Чичкото (преди 10 месеца)
Рейтинг: 76577 | Одобрение: 1532
Дърта вечица Поръчкови заклинания започна да редиш От устата ти излизат чужди думи ГЕРБ удариха дъното щом се нуждаят от тази окултистка Алена Един друг диктатор също е вярвал в това Адолф Хитлер се казва Ананербе 1935 1945 не спаси Третия райх
Истината преди всичко

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама