Бабикян: Един такъв знак от Ицо Хазарта е колкото десет изказвания на Десислава Атанасова

03.06.2022 / 07:52 9

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

кадър Нова тв

Това поведение в парламента от последните дни води до политически дивиденти. Аз не мога да си представя какво би си помислила Нери Терзиева за тази ситуация и какво би казала. Пропълзя ми мисълта, че може би би отишла горе при децата, които станаха свидетели на тази случка и би ги попитала дали им е харесало. Сигурен съм, че абсурдния отговор щеше да е положителен. 

Това коментира пред Нова тв Арман Бабикян. 

Аз като репортер на времето какво ли не съм виждал в парламента. И държавен бюджет как се изхвърля през прозореца, и бой, и заплахи, че някои хора ще бъдат обесени по полюлеите. Да не разказвам, че да не разберат хората колко съм дърт. Така че това днес е може би по-модерна случка на същите неща. И в други парламенти са се били, коментира той.

Според мен тук става въпрос за истината или лъжата. Христо Петров, който е по-интелигентен от 80% от групата на ГЕРБ, не е човек, който като мен ще излезе да говори културно на такива хора. Така че точно тези хора от ГЕРБ да се възмущават от Христо Петров е лъжа. Може би е театър, може би парламентът е място за театър, но фалша и истината са проблем. Христо Петров казва истината, но по начина, по който той звучи. Не казвам, че това е редно. Но един знак от него е колкото десет изказвания на Десислава Атанасова, посочи той.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
dodo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 11261 | Одобрение: 2051
много точен коментар.
3
1
Burton (преди 1 годинa)
Рейтинг: 15517 | Одобрение: 2807
деса тъпото по тъпотия срещу нея да бягаш не можеш да я стигнеш, но ицо хазарта така да се изложи с депутатстването си, че е срамно. Преди 2-3г като вземаше пари от герп не му пречеше да им пее, а сега се прави на мъж... Тъпанар!
3
13
KRISTINCHO (преди 1 годинa)
Рейтинг: 40888 | Одобрение: -397
Освен демонстрация на  ПРОСТАЩИНА в тоя червен парламент, нищо друго не съм видял.
Нищо добро не те чака, ако в двора ти влезе КОМУНИСТ, ЦИГАНИН или КОЗА.
3
7
Мракобес (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
То не знам кое е по-добре - да ти говорят лиготии , ама да те ибат отзад като герб или да ти покажат един среден, но да правят каквото трябва. Много добре го направи г-н Петров! Герб заслужават точно това на инфантилните си листчета! Много добре теглиха майната и на копейкин, и на украинците и на герб! Всъщност ПП показаха ,че точно те няма да се съобразят с простаците. Но нещата всеки ги разбира спрямо себе си. Ако проследите Христо Петров - или Ицо Хазарта ще видите ,че говори мноого по-умни и от 10 десислави дуловски. ТАзи жена е толкова смешна. Първо - кой й е казал ,че може да обяснява на хората къде можели да бъдат , и къде да пеят? Това също е простащина и наглост! Вие все искате някакви божи кравички, но така не се постигат резултати! Не може да оцените хора с ясна позиция. Въобще като ви чета коментарите ми е ясно защо в България сме на никъде. ИСкате хем вълка сит, хем агнето цяло - ами няма такъв филм! Герб се грижеха за вълка, сега тия се опитват да се погрижат за агнето - ма пак не ви изнася. Освен това не четете и не слушате и не си правите сами анализи, а чакате на готово да ви спуснат какво да бъде! Това е модела на дпс и герб! Още сте 100 години назад! И 100 Ботевци и Левски да дойдат няма да ви помогнат! Спите хора , спите - дълбок сън! Съзнанието ви спи и оценявате само по първични показатели.
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
17
1
motoristka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 77894 | Одобрение: 36434
Деси Тъпото изтръпна от удоволствие, когато прочете бележката на баба си : Не съм дала на магарето, дай му ти...!
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
5
12
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 61885 | Одобрение: -28410
Ей шматки, къде сте тръгнали да се сравнявате с Деси Атанасова, ще ви схруска и ще ви изплюе некадърници... 
1
7
Ко? Не! (преди 1 годинa)
Рейтинг: 13184 | Одобрение: -1376
Само за 2 дни от ПП сътвориха следното: Искрен Митев тегли една майна на Копейкин и се извини на хората. Калина Константинова тегли една майна на украинците и се извини на хората. Ицо Хазарта тегли една майна на ГЕРБ и се извини на хората. Уви тези хора прави или не не могат да осъзнаят, че това не може да е нормален начин на действие. Да правиш простотии на кило и да се извиняваш на хората не е решение. Новата партия с "новия морал" не е май нищо по различно от предишната партия и от по предишната. Същите чобани.
13
3
Дедо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 17659 | Одобрение: 5894
Тя, Деси е петимна(троянска дума) за "жив" такОв знак, ама нЕма....
6
5
уйчо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 88260 | Одобрение: 105
Простащината ви е запазена марка, но тя ще ви катурне, Сигурен съм, че простаците са малцинство сред вашите избиратели и повечето ще разберат грешката си.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама