Борисов: Непрекъснато полагаме усилия животът на хората в България да става по-добър

05.09.2019 / 14:06 20

Снимка: Булфото, архив

Сезонно изгладените данни на НСИ - Национален статистически институт показват растеж от 3.5% на БВП през второто тримесечие на 2019 г. в сравнение със съответното тримесечие на 2018 г.

Това написа на личната си страница във Фейсбук премиерът Бойко Борисов. Ето какво още сподели той:

"Ние като управляващи непрекъснато полагаме усилия животът на хората в България да става по-добър. Призовавам и другите политици да не бъдат толкова черногледи, а да се опитат да допринесат за растежа на българската икономика".Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
милен (преди 8 месеца)
Рейтинг: 10876 | Одобрение: 1486
 Животът ни ще стане по добър, когато изтрепем всички алчни крадци на народни пари и комунистически изчадия, които искат да вдигат данъците а не заплатите и на тяхно място поставим чрез избори интелигентни и образовани Човеци, защото интелигентен човек не би откраднал, за да се облагодетелства и напълни банковата си сметка от  труда на съвестният българин, чрез високи цени, ниски заплати и големи лихви по заеми. За алчността има само един лек, олово между веждите, иначе алчният си остава такъв до краят на дните си и краде от където може, за да остави след себе си роби от които ще крадат и децата му, защото той и тях така е научил.    
1
5
cron1 (преди 10 месеца)
Рейтинг: 17450 | Одобрение: 2920
Той и  бай Тошо хвана захарна болест от благото на народа и херния от вдигането на жизненото равнище... ГнявГнявГняв
8
3
ас (преди 10 месеца)
Рейтинг: 39267 | Одобрение: 12052
- Искаш ли да ти кажа един виц за Бойко Борисов? - Бягай от тука, аз съм от ГЕРБ!!! - Споко бе човек, три пъти ще ти го кажа...
8
2
chirak (преди 10 месеца)
Рейтинг: 10730 | Одобрение: 4070
Добър в обратния смисъл на думата.
5
7
Уйо (преди 10 месеца)
Рейтинг: 37283 | Одобрение: 7978
Същото го казваха и бекапейците. По празниците пускаха в търговската мрежа тоалетна хартия на руло за да са щастливи гражданите, че Работническо дело, Труд, Отечествен фронт и Земеделско знаме се използаваха само за задни нужди.
12
3
ас (преди 10 месеца)
Рейтинг: 39267 | Одобрение: 12052
Пресконференция на Борисов с чужди журналисти. Въпрос: - Смятате ли, че вашето правителство има проблеми? Според независими социолози, вас ви подкрепят 10% от народа, и сте на 113 място по свобода на словото? - Грешите, проблемите в този случай не са за правителството, което е стабилно, а за 90% от народа и за независимите социолози.
4
2
гарфилд (преди 10 месеца)
Рейтинг: 36169 | Одобрение: 14114
Много благодаря за съвета,Дивак.Просто цитирах един виц от онова време и направих аналогия със сега.Никакви други мисли,съм нямал.Както и да е.Приятно ми е да си комуникирам с тебе.Усмивка
3
12
ДИВАКА (преди 10 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
ГАРФИЛД..30 ГОДИНИ СЪМ РАБОТИЛ С ХОРА..ЗНАМ ОТ КОЙ КАКВО ДА ОЧАКВАМ..ЗНАМ СЪЩО ,ЧЕ ЗА ТИЯ 50 ГОДИНИ ИМАШ СОБСТВЕН МИРОГЛЕД..ДА ТЕ ПРОМЕНЯМ ,НЕ ЖЕЛАЯ..ЖИВ И ЗДРАВ БЪДИ..САМО ЛЕКА ЗАБЕЛЕЖКА..СЪВЕТ ИЛИ...,МИСЛИ ,КОГАТО ПИШЕШ..КОЛЕГИТЕ ТИ СА ЖИВИ ХОРА И УСЕЩАТ ФАЛША..БЪДИ СЕБЕ СИ..АКО ГО ПРИЕМАШ -ДОБРЕ..АКО ЛИ НЕ-ПАК ДОБРЕ..Изплезване:devil:Ухилен
4
3
гарфилд (преди 10 месеца)
Рейтинг: 36169 | Одобрение: 14114
Бях на 18,когато Живков падна.Видях някои неща,други ми ги разказаха и те така,те.
2
17
ДИВАКА (преди 10 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
ГАРФИЛД..КАКВО ЗНАЕШ ОЩЕ ЗА ПАРТИЙНИТЕ СЪБРАНИЯ..ЧЛЕН НА ПАРТИЯТА ЛИ СИ БИЛ..ИЛИ ОТ ТУК -ОТ ТАМ ЗА СМЯХ И СРАМ..НЕ ПУСКАЙ ВИЦОВЕ ЗА ТОВА КОЕТО НЕ ГО ЗНАЕШ..И АЗ НЕ СЪМ ПРИСЪСТВАЛ ..И АЗ ЗНАМ ВИЦОВЕ..НО АКО ИСКАШ ДА НЕ ОБИДИШ НЯКОЙ ,КАТО НАПРИМЕР НЕКСУСА ..НЕ ОБИКАЛЯЙ КАТО ГЛАДНО КУЧЕ-КАСАПНИЦА..А КАРАЙ НАПРАВО..НЕКСУСА Е ЛЕКО ЗАБЛУДЕН ,НО НЕ Е ЛУД..Изплезване:devil:Ухилен
15
6
гарфилд (преди 10 месеца)
Рейтинг: 36169 | Одобрение: 14114
По соц.време,на партийно събрание,лектора казва: -Догодина вдигаме нашите заплати с 50 %. Глас от залата: -Ами нашите? ---------- Че,нещо подобно е сега.
30
8
владо (преди 10 месеца)
Рейтинг: 12441 | Одобрение: 6636
"Ние като управляващи непрекъснато полагаме усилия животът на хората в България да става по-добър." На кои хора? На тези, които заемат ръководни постове в управлението на Територията България и слушкат ГЕРБ ли? Явно за тях става дума.Само те могат да купуват апартаменти по цени за живо прасе, само те могат да правят незаконни тераси, само те могат да са "Ало, Банов съм", само те могат да си правят схеми за усвояване, ЗАЩОТО ТЯХ НЯМА КОЙ ДА ГИ НАКАЖЕ. Айде вземи се покрий малко спри всеки ден да ръсиш простотии, че вече и децата ти се смеят даже.
27
6
Пешо от Виница (преди 10 месеца)
Рейтинг: 51143 | Одобрение: 19493
Законите контролират малките хора , а възпитанието -големите.А защо ли не го виждам?? Кой се чувства щастлив от стъкмистиката? Може би глупакът ....Е и затова  и щастието му е глупаво!!!Усмивка 
26
14
ДИВАКА (преди 10 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
ШРЕК МОГЪЛ И ДА БЪДЕ ..ШУТ..ОПИТВА СЕ ДА НИ РАЗСМЕЕ..НО СМЕШКИТЕ МУ СА ТРАГИЧНИ..:devil:Изплезване:devil:
29
5
:) (преди 10 месеца)
Рейтинг: 11264 | Одобрение: 4784
Боко, ще оправиш живоата на наследниците .. СИ! 
31
9
Свободен (преди 10 месеца)
Рейтинг: 1355 | Одобрение: 335
Полагате усилия за вашя, а не за живота на хората.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама