Бойко Борисов изригна брутално: Държавата щяла да им вземе децата, да ги натовари на влак и да ги изнася. Това как може да ви мине през акъла?

09.10.2019 / 10:30 7

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

 

Кадър: Канал 3

По време на заседанието на МС току що Бойко Борисов отправи горещ апел към медиите да съдействат за спиране на тиражираните лъжи, че някой ще вземе децата на хората и ще ги изнесе в чужбина.

Ето какво каза Бойко Борисов:

„Искам още веднъж да помоля медиите за съдействие. За тези не жълти, не кафяви, не лъжливи новини, в които се говори за децата на хората, че някой ще ги взима. Чие съзнание това го роди? Как може по тази начин да се говори? Как може да се протестира срещу стратегия, която я няма, или да се говори, че я има.

Как може да се тиражира лъжа, че норвежците са дали пари, за да им изнасяме деца? Това нормално човешко съзнание, до днес, когато ми го показаха, че се говори и пише, не можех да допусна, че има човек да се върже на подобна лъжа.

Норвежката програма, знаете с какво се занимава. Включително за чистотата на въздуха, за екоавтобуси се ползват парите от норвежката програма. Да не говорим, че от над 15 години със сигурност тази програма работа.

Единственото, за което ние сме говорили, ще говорим и няма да се откажем, е от домашното насилие върху деца, сексуално, за съжаление.

Още като бях главен секретар, „Каризма” направиха един клип и аз само за това се включих в него, защото се оказа, че има много деца, които са бити или насилвани в семейството. Деца, които на бунището се разхождат голи и боси зимата, и вие сте ги снимали. Това дете трябва ли да се остави да умре, или да израсне като инавалид, защото то ще придобие болести, които след това няма да го правят работоспособен човек.

Кое е лошото на всичко това? Кой нормалан човек е против това? Държавата щяла да им вземе децата, и да ги натовари на влак и да ги изнася. Това как може да ви мине през акъла?

Моля ви и благодаря, ако ни помогнете в разясняването на тази чудовищна лъжа.”За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
44
20
Наблюдател (преди 4 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
-"... утайката Нексус иска да се издигне, след като потопи с измама първенците   " - милен    ---- Както е казал шопът : - " Не е важно аз да съм добре, ... а Вуте да е зле!"Усмивка Но времената са модерни и приказката се промени. Важното е Нексус/COLLECTIONER/Collector да е добре, другите - крокодил да ги яде.:errm: Този ТИП е злобен, завистлив и най-важното отмъстителен!:blink::'(    -" ...Ще го науча аз него. .." Това са думи на Нексус по адрес към Kris преди време. Казано - сторено!!!! Гняв
4
7
милен (преди 4 години)
Рейтинг: 28801 | Одобрение: 3741
 Колекционере, утайко сплескана, нашите деца са по умни от всеки мюсюлмански емигрант, който получава 1500 евро помощи на месец в цивилизованите и неподчинени на статуквото и геноцида държави, преди да дойде Тиквата на власт, от БСП имотни измамници, виж в гугъла "имотен измамник Кръстю Ангелов", крадяха законно жилищата и покъщнината на трудолюбиви работници и пенсионери, но днес никой от алчните крадливи богаташи не иска да купува стари вещи и жилища, затова крадливите Гербераси се насочиха да крадат деца, чрез частните си институции и "подобрени" закони от "истанбулската конвенция, за правата на чувека". Децата винаги може да ги продадат в чужбина, където човеците а не изродите разполагат със средства.
16
1
UFO (преди 4 години)
Рейтинг: 543 | Одобрение: 268
То де да можеше да ги вземат всичкото СигАнин и на влакО за саБун !
8
4
Пешо от Виница (преди 4 години)
Рейтинг: 93007 | Одобрение: 30162
А, народа на кого да се оплача, че съм насилван от държавата ?:errm:А, аз на кого да се оплача ,че ни правиш съзнателно на роби,които нямат своя история, а я продаваш за едно потупване по рамото?Бих искал да напомня на продавача на история откъс от речта на Стефан Стамболов: Из речта на Стефан Стамболов-да не го бъркате с Бойко Методиев:   Где са, господа представители, где са нашите мили градове Ниш, Пирот, Враня и Лесковац? – дадени на сърбите… Где е Тулча и Добруджа? – дадени на Румъния… Где е Одрин, Солун, Дебър, Битоля, Охрид, Скопие, Прилеп, Велес, Щип и други страни на нашето отечество? Где? Где е Пловдив, Батак, Панагюрище, Сливен, Казанлък, Стара Загора и Карлово – елмазите на нашето отечество? Отцепени от нас чрез турски гарнизони… Мъчно. Мъчно и боли… Нека не приемем Берлинския договор! Нека извикаме високо, високо, да ни чуе Европа и нейните дипломати и владетели: „Вие ни сякохте, без да ни викате, без да ни изслушате, без да ни кажете вината, поради която ни сечете. Но ние ви казваме: боли, боли и мъчно… Дайте ни нашето общо отечество, каквото то бе определено от вашата конференция в Цариград и каквото то бе създадено на Сан-Стефанския договор!“ Господин премиер, чувате ли историята, която не е важна за вас? Чувате ли я????:errm:
8
6
ас (преди 4 години)
Рейтинг: 139310 | Одобрение: 22285
ми ако премиера малко си мереше приказките нямаше да стават такива неща. утре ще трагнат слухове че боико взима деца и ги качва на влак за чужбина.
12
6
айки (преди 4 години)
Рейтинг: 24200 | Одобрение: 7685
     ти си по лъжите , изнудванията на хората ....кого да спрат???/

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама