Част от надлезното кръгово кръстовище над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна

21.05.2019 / 22:20 122

фото: Трендафил Димитров, Виждам те КАТ - ВАРНА

Част от надлезното кръгово кръстовище до Гранд мол над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна.

От разпространените в социалните мрежи снимки и клипове се вижда, че се е срутил тротоар. Очевидци съобщиха за коли на пожарната и полицията на мястото. Във вечерните часове над града се изсипа порой, след който настанаха пораженията. Жители на Варна информират още за пропаднал електрически стълб и шурнала като поток вода върху новото трасе - тръгнала е при срутването на кръстовището.

Булевардът бе пуснат за движение малко преди Великден от премиера Борисов.

Иван Славов, Виждам те КАТ - ВАРНА

Обектът няма акт 16. Строителството продължи около година и половина, крайна цена не е съобщавана. Става дума за поне 115 млн. лв., повече от които предостави държавата. Проектът, в рамките на който бяха изграждани и надлезните кръстовища, е най-голямата инвестиция в пътищата на Варна през последните десетилетия.

Днес Борисов бе във Варна - инспектира строежи, преряза лента и т.н.

dunavmost.comЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
8
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Що аз трябва да ти отварям очите момко, нали сте много умни и сте големи разбирачи .... Костов ни бил дал... Той така го даде, че му изтърва края, но както виждаш още сме живи, освен това сме лидери в нашата област, въпреги мега горомната конкуренция около нашата държава и в частност Китай, Индия и др. Просто помня през годините предателите във властта, а Бойко не мога да го сравня с никой от преднишните. Не че е перфектен, но по добър за момента няма според мен, а бсп появи ли се и веднага падат оборотите, еврофондовете спират и става едно забавяне, едно объркване в бизнеса. Колко пъти ще ги изжйвяваме тези кризистни ситуаци, искам работата да върви, не да има спънки от алчни и некомпетентни хора, като правителството на Орешарски например. 
21
16
Наблюдател (преди 5 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
- ,, .... С пари от завода и всички работници акционери. От къде пари освен от там, от където ги вадим. От завода за завода...." от ПраБългарин  ---------  Ъхъ, ......  така наречените РМД ( изобретение на Р. Гечев и реализирано при Ив. Костов  с пълна сила). Ясен си ми като бял ден ,, бизнесмене". Първо, имам голям съмнеж, че си някакъв бизнесмен. Един уважаващ себе си бизнесмен не би стоял пред компа и да си чеши езика по политически дразги с ,, електората". Но както и да е,  ..... да хванем бика за рогата : ДС и част от политическото бюро разделя старото БКП  на няколко фракции: БСП, СДС, ДПС, БЗНС, които уж са в противоборство.  Дава се възможност и на едните, и на другите добре да печелят. ДС в лицето на ,, Генералски съвет " създават : “Мултигруп”, “Трон”, “Евроенерджи”, “Литекс”, Първа частна банка, охранителните фирми и групировки -  ВИС-1, СИК, ТИМ, ДИК, “Аполо и Болкан”, “Ипон-1” и всички останали.  По времето на Иван Костов вече влезе в действие плана - тоталното разграбване на България .   Как се привитазира по ,,  Костовски". Приближени на Ив.Костов бизнесмени и апаратчици създават РМД, като стават задължително членовете на мениджмънта на РМД-та, но задължително са и тартор. Впоследствие същия този тарторът де,  увеличава активите с нови участници и с тези нови пари изкупува новите акции, и става мажоритарен собственик на самото РМД , тоест на цялото предприятие.  Далавера е вече осъществена и най-важното законна. Така „богоизбраните“ се сдобиват с частен бизнес, без да са инвестирали нищо в цялата далавера.  ........ Така ли е в общи линии ..... г-н бизнесмен ???? Ще се учудя ако се съгласиш с мен ! Както е казал народът : ,, на дупка да те хванат, .... отричаш докрай." Дотук всичко е ясно, но едно не ми е ясно ??????   Защо след като Ив. Костов Ви даде ,, хляба в ръцете ", ..... не  поддържаш него/ДСБ-то, а си застанал на амбразурата и защитаваш като Матросов - ГЕРБ + СДС ????? 
2
5
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Тъкмо да се видиш от страни как изглеждаш в дадени ситуации. Излизах, разхождахме се, дори бягах крос, време има за всичко :blink:
1
9
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Каквото си посял това жънеш, яж сега свине....
1
7
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Много важно, че съм изтървал някоя точка и запетая, не работя писар. Ти си ебахти дребнавото типче, от много ниско стъпало не се вижда доре пътя към целта, също не гледай клечката в окото на другия, а първо виж гредата в твоето око ;)
7
8
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Ян бибиян мънкаш ли още дудке, какви коли пак сънуваш , какви вълни те заливат, стига си сънувал, стряскай се събуждай се живота мина на никъде сте УхиленУхиленУхилен
6
7
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
С пари от завода и всички работници акционери. От къде пари освен от там, от където ги вадим. От завода за завода.... Имам работници още от 60-те 70-те години :blink: Хора със огромен стаж и опит. Ама аз съм толкова дребен, на фона на по големи и апетитни заводи. Борим се, проблем ли е... борим се с турция, борим се с китай, сърбия, румъния ... 
21
21
Наблюдател (преди 5 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
- ,, .... Участвал съм в масовата приватизация и много добре знам, кой какво и как е присвоил.....      " от ПраБългарин       .....  Ако не се лъжа, Приватизацията   започна плахо 1992 г  и се отприщи яко 1996 - 1997 г,,  точно по времето на Хиперинфлацията в страната.:dizzy: Хм, ....... и с какви пари бе чадо ? Само да не ми кажеш, че си спестявал от закуски. Чувал съм този лаф вече.Ухилен
9
5
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Икономиката върви нагоре, бвп расте също и без проблем ще можем да го покрием. Само да не идват бсп, че ще има спрени еврофондове, спрени проекти и току виж спестените пари изчезнат пак, както стана по Луканково време. 
8
9
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Костов като продаде заводите без пари, къде бяхте, защо не лалахте, че видиш ли колко много се краде?? Тръгнали за Бойко да говорят, а когато той дойде на власт всичко вече беше разпродадено и хазната празна. Участвал съм в масовата приватизация и много добре знам, кой какво и как е присвоил. А вие дребни и изгубени душици представа си нямате, какво крадене е било, тръгнали сега да опяват за герб, колко били крали, колкото и да са крали с откраднатото преди тях и дума за сравнение не може да става. Но за това никой нищо не казва, забравили сте или по скоро изобщо не сте били наясно, защото сте малки полски мишлета, а за тях камбаната никога не е била....
4
6
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Тези, които най малко са давали най много врякат и много искат лапат, що така ???
22
17
Наблюдател (преди 5 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
- ,,........ А за това, какви пари давам аз - минимум 200 000 на година, а сега ти кажи колко си дал????......   " от ПраБългарин  Шокиран ............... Ауууууу. Шокиран ,, Едно си баба знае, едно си баба бае " Ухилен  Малко разум прояви, преди да говориш глупости, без да познаваш отсрещния човек, какъв е, какво работи и т.н.!!!!! Аз, на всеки срещнат ако взема да се обяснявам, къде ще му излезе края ? Долу от власт  ГерП, най-корумпираната и продажна власт управлявала България !!!!!!!!
7
8
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Можеш да ми го хванеш и да ми го изтръскаш и пак ще изкараш повече пари, от колкото най високоплатената длъжност, която си заемал. Аз поне съм спокоен пред съвестта си, знам че съм давал и ще продължавам да давам, много повече от вас мишлета малки полски....
7
6
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Кажи на баща ти да ти прочете приказката за лисицата и гроздето Болест
21
20
Наблюдател (преди 5 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
Апропо Мунчо. - ,, ..... бе ПЕДАЛ ...... " от Мунчо (ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА)  ..........Ухилен Ами, ако много го желаеш, ...... може да ме пробваш бре чадо, ..... face to face. ,, Но замълчи сърце ":dizzy: , Нексусът ми направи забележка, че това са простотии и аз съгласих с него. Но да ме прости, за теб Мунчо ще направя голямо изключение. Симпатичен си ми,Ухилен виж каква визия имаш на аватара,Ухилен ..... направо струи интелект, ум, харизматичност.Ухилен ЧиЗт Айнщайн Ухилен, но като млад. Предполагам, че ти си измислил : ,, Ако A е успехът в живота, то тогава A = x + y + z .......... " . Браво, ..... браво. Но пак ти напомням, пуста доброта, че имаш иработа да вършиш : да включиш брояча, да попълваш бюлетини, да тролиш. Действай, че бати Бойко и Цв.Цв. гледат и следят. Ухилен
7
6
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Наблюдател, колко европроекта си направил, че като гледам си много наясно от къде идват парите, ама не си наясно, кой колко процента плаща от тези пари. А за това, какви пари давам аз - минимум 200 000 на година, а сега ти кажи колко си дал???? А дали отиват за пътища или за бедни не ме вълнува, не съм като теб за 200 лв да се насирам.
21
19
Наблюдател (преди 5 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
- ,, В тази тема ли се пишат поздравления за 24 май бе [color=#ff3333]ПЕДАЛ . " от [/color]Мунчо (ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА) ............ ООООООООО .... Мунчо ,  сабах урсун . Възпитаните хора, първо поздравяват, честитят нещо ( ако има за какво) и тогава започват с деловата част. Ама ти откъде да знаеш ?????? Ухилен А'бе вие в Максуда,  сутрин като се видите с другото Сиган, първо поздравявате ли се или направо започвате с пцувните ?????? Изплезване
21
19
Наблюдател (преди 5 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
Добро утро и Честит да ни е 24 Май, Празника на Писмеността. Да дадеш на един народ писменост, е по-голямо постижение/благодат, направо Божи дар, отколкото да увеличиш територията му, за сметка на други народи. Честито още веднъж Българи. Съжалявам много, но трябва да взема отношение и по Темата. - ,, Да глупак съм, защото давам пари на държавата, за да може ей такива селяци като вас да им правят пътища и магистрали, а вместо това мога да си ходя на почивка. " от ПраБългарин. ........ Какви пари си давал ти бе господинчо, когато за тези пътища и магистрали са с пари от Кохезионните фондове на ЕС, с точно предназначение? Ти си един себичен егоист с мания за постоянна ощетеност. Да си чувал .......случайно думичката  Алтроизъм ??????? Тя е в основата на всички видове данъци и е залегнала в социалните ангажименти/политика на всяка държава по света. Ако тук народа/материала не ти харесва, че даже те ощетява финансово, ами еди и живей в Катар. Там няма данъци, тока и водата са безплатни. Направо - пей сърце за теб. Ще отидеш, ама ....... чорапите ти миришат. Ама от невежи и стиснати типове, при това варненци (може би - да, може би не??)  !!!!!!!
4
6
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Да глупак съм, защото давам пари на държавата, за да може ей такива селяци като вас да им правят пътища и магистрали, а вместо това мога да си ходя на почивка. Без ваша помощ ще се справим както виждате, умряла държавата за вашите 200 лв осигуровки. Те и родителите ви са глупаци, че са родили и възпитали дебил, на тях казахте ли им го???
4
6
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
УхиленУхиленУхилен нали и аз искам да се развивам и да съм конкурентноспособен, ама с болшинство от такива хора как да стане??? Освен да произвеждаме роботи УхиленУхиленУхилен
5
7
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Просто се чудя на някой хора, че са свикнали да мислят ден за ден. Когато реша да махна някой работник, първо му намирам заместник и когато съм сигурен, че новия работник може без проблем да замести стария работник, чак тогава предприемам освобождаване човека от длъжност. Тръгнали да свалят Бойко, а след него са БСП по процент гласували. И като го свалите Орешарски ли ще ми управлява???? С тези глави освен да мислите за хейт, друго можете ли да правите с тях???
7
6
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
 Едно разбери, дали аз ще внасям от данъци 10 000лв , а друг 200 лв правата ни са едни и същи,  с право на глас/мнение на местно и държавно ниво ............ Ти искаш да кажеш, че аз като давам на месец по 20 бона на държавата е едно и също с това, че ти даваш 200лв. Ти имаш претенции, аз какво трябва да кажа като давам 100 пъти повече от теб ???? Няма как да имаме равни права по мои сметки, но и за това сме зле, защото е пълно с такива като теб, искат много без да са дали нищо. Как може един мангал, който се храни от моите пари, да ходи да гласува за 50лв подкуп за дадена партия и да анулира моя глас. Мангалите са повече от бизнесмените и за това бсп е 2 политическа сила въпреки цветната си история и ако не е герб ще управляват, а уж бяха свалени от власт 89г. Какво искате от Бойко, една птичка пролет не прави, радвайте се,че го има, защото ако го няма бсп ще управлява още 100г, вие това ли искате ??? 
18
6
Наблюдател (преди 5 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
- ,, ........ колко пари даваш в държавната хазна, че имаш големи претенции???" от ПраБългарин ........... Според законовите нормативни актове, която не е малка сума ( за средния стандарт).  А косвените да не би да са малки? Едно разбери, дали аз ще внасям от данъци 10 000лв , а друг 200 лв правата ни са едни и същи,  с право на глас/мнение на местно и държавно ниво !!!!!!!  Не съм милионер/бизнесмен или политик с милиони левове в джоба, но не страдам от клаустрофобична завист към по-богатите.
4
8
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Г-н наблюдател на месец, колко пари даваш в държавната хазна, че имаш големи претенции???
18
8
Наблюдател (преди 5 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
- ,, ......  А на останалите философи, мога да кажа, че им е ниско нивото, за да се счита мнението им за меродавно от по висшестоящите хора в йерархията." написано от ПраБългарин .      ....... ХАХАХАХА, ще ми се пукне злъчката от смях.  че кои  са тези  ,, по- висшестоящи хора" и коя ,, ейрархия" бре чадо ????    Това ли са ти сериозните ,, доводи " ??????   Вече го казах/написах та се повтарям, но за теб ако трябва и ще потретя. След като се плаща от моя и на другите варненци джоб ( тоест  инвеститори), ние сме хората които имаме право да питаме, че даже и да търсим ..... сметка !!!!!!!! Ти изобщо четеш ли и осмисляш ли съдържанието на Post-овете на другите потребители ???????? Писането на глупости по кОлтурния начин, не ги прави писаниците ти по-умни.!!!! ................... п.п. :   ПраБългарин-о, ........  по начина на изказване  и състава на изреченията (игра със сказуемо и пряко допълнение) много, ама много ми приличаш на един вече подвизаващ се тук индивид .  А'бе, ти, .....  да не си един и същи човек но с два-три никнейма ??????? - ,, ....... Хитрец си ти, Андрешко, хитрец си!...... " . Но с тези номера, .......  в твоето си село.  
7
9
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Ян Бибиян при порой улиците в Европа също са под вода, имаш гугал търси и гледай. А на останалите философи, мога да кажа, че им е ниско нивото, за да се счита мнението им за меродавно от по висшестоящите хора в йерархията. Все едно някакви бактерии, които живеят в човешки организъм, да могат да му влияят на вземането на решения...
6
17
Mercenary (преди 5 години)
Рейтинг: 47466 | Одобрение: 11156
На албанския шизофреник любимците, за пореден път яко се осраха. Ухилен
21
18
владо (преди 5 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
За пореден път ще напиша, че докато народа не се събуди и не започне да търси отговорност от управниците си ( независимо от коя партия са) нещата в България няма да се оправят и ще продължаваме да живеем в корумпирана територия, в която едни алчни, безсъвестни, безскрупулни и нагли управници се облагодетелстват за сметка на населението.  И не ми казвайте, че няма алтернатива -алтернативата е всеки един български гражданин, който иска поне децата му да живеят в Държава, а не в Територия. Ясно е че няма да е лесно, ясно е че ще има много недоволни от тези промени, защото недоволните няма да искат да загубят привилегиите си и ще трябва да отговарят пред закона..........но това според мен е единствения начин да живеем в нормална държава, в която всички са равни пред закона. Сегашното състояние е ясно на всички и няма да го описвам.
26
3
Наблюдател (преди 5 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
- ,, .......  След като никой от вас не е построил обекти с такива големи обеми, за какво изобщо се обаждате и пишете за неща, от които нямате представа как стават???  от ПраБългарин           .......    Аз не съм  архитект или строител, но парите за това ,, архитектурно чудо " са от моя, твоя и на всички други българи. След като давам пари искам и качествена работа, а не : ,, Хубава работа, ..... ама циганска (разбирай гербаджийска) ".  Ти когато си закараш колата за ремонт, платил си вече , закарваш си я в къщи и оп .......... след  два-три дни установиш, че е с подменени изтрити накладки, пробит/недобре заварен радиатор, скъсана гарнитура на капака, на клапаните и т.н., ...... какво правиш  бе господинчо ??????? Пцуваш и налиташ на бой , ако майсторът е по-хилав от теб.  Така, че хората имат пълното право да се възмущават. Те са истинските инвеститори, парите са от тях, а не от сулю и пулю !!!!!! 
6
28
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
За всички ТРОЛОВЕ И СЕЛЯЦИ преди малко минах по булеварда и още си е там, дъжда не го е отнесъл, колите минават без проблеми. Стига сте писали и сте филосоствали. Който не работи той не прави грешки. След като никой от вас не е построил обекти с такива големи обеми, за какво изобщо се обаждате и пишете за неща, от които нямате представа как стават???
17
16
владо (преди 5 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
Не разбирам, като знаете, че единствената цел е усвояването на пари и как се построи въпросния златен булевард, защо въобще очаквате да има качествен резултат? Та нали целта е да се усвояват допълнително пари за ремонти
24
9
Варна (преди 5 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
булевардът е опасен и с просто око се вижда че съоръжението не отговаря на изискванията. добре е да има техническа експертиза външна за опасностите. Всички помним какво стана в Аспарухово при потопа заради безобразията на Общината
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
12
6
ас (преди 5 години)
Рейтинг: 155693 | Одобрение: 24533
да ти кажа чесно цал живот имам проблеми с математиката (просто не ми отдава) не разбирам и от ядрена физика. за кредит не се съм теглил през живота си(взимал съм на заем от приятели и то суми под 100 лева). а за подкупите съм вижадл с очите си. на младини съм правил много глупости за които ако пиша може и да ме застреят. всичко което исписах тук е от опит наблюдение и елементарна логика. не се правя на велик и образован като нексуса и други подобни. и в тоя саит рядко пишат за нещата от които наистина разбирам.
5
26
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Ти за един стълб разви една велика философия, а за по сериозните теми какво ли ще бъде. Аз си мисля, че нямаш ниво на знания за по сериони теми и това го казвам на база коментарите ти тук. Говориш за кредити, за строителни фирми, за подкупи, къде си чул къде не си разбрал, като цяло разбрах,че не си в нещата,а просто гравитираш около тях.
15
4
ас (преди 5 години)
Рейтинг: 155693 | Одобрение: 24533
как да си личи тука няма един сериозен дебат само дребни скандали и политически  обеждения.
4
19
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Не си личи.
13
5
ас (преди 5 години)
Рейтинг: 155693 | Одобрение: 24533
малко повече от тебе
4
19
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Ас много говориш малко знаеш... 
12
4
ас (преди 5 години)
Рейтинг: 155693 | Одобрение: 24533
а и прадебил бях замесен в повече обшествени поръчки от колкото ме е срам да си призная. наясно съм как стават нещата и лично съм бил свидетел на даване на подкуп от стана на бившия ми шеф. пак не позна 
19
5
ас (преди 5 години)
Рейтинг: 155693 | Одобрение: 24533
прадебил ас си посроих вила на 2  етажа извън града. и gugutka е 100% прав и все пак това е чисто нов път. такива пореди са само от некадърно испълнен проект о кражба в големи размери. и не се знае колко точно струва цялото това нещо. накрая да не излезе 200 милиона бес ремонтите след вчерашната градушка. и както казваш че е нормално да пропадат тези неща покажи поне един стар път пропаднал вчера.  
3
29
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
ас ти нито си наясно как се тегли кредит, нито имаш хабер как се участва в обществена поръчка, какво си тръгнал да пишеш, не разбирам акъл ли даваш, нещо можем ли да научим от теб или ей така обичаш да си хейтиш...
31
6
ас (преди 5 години)
Рейтинг: 155693 | Одобрение: 24533
некси каде се губиш мойто момче? цяла вечер те чакаме да ни кажеш колко са велики герб. тука момчетата казват че са те видяли да помпаш вода по улиците ас предполагам че си бил нощна смяна на катедралата. кажи не те ли е срам от тази очевадна кражба на твойте любимци от герб? и понеже съм голям разбирач ще ти кажа че пак пишеш глупости. 1 няма банка която да отпусне 100 милиона на нова фирма(или поне ас не знам за такава). 2 малко е против закона часна фирма да ремонтира пътна настилка без необходимите документи и прцедури. 3 ако по някакв начин изпълня точка 1 и 2 конкуренцията ще ме застреля(тогава вече кражбата става доказуема защото ще ми остане по голямат част от тези 100 милиона)
2
39
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Големи или малки винаги се случват подобни пропадания на почви, а пътищата на запад са много по скъпо изпълнени спрямо нашите. Важното е да не пропадат бетонените основи или пътната настилка, другото не е кой знае какъв проблем. След час два ще ходя на работа и ще мина през пропадналия булевард, ще си взема уазката и една лодка за всеки случай УхиленУхиленУхилен
30
19
gugutka (преди 5 години)
Рейтинг: 51000 | Одобрение: 22405
ПраБългарин, в другите държави мащабите на стихиите са по-големи. Ако тук завали градушка, като в Щатите, ще бъде тотална катастрофа, а щетите ще се отстраняват години. 
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
10
38
ПраБългарин (преди 5 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Аз съм сигурен, че никой от коментиращите никога не е строил нещо някъде. Почвата е слегнала, защото е направен насип преди месец. Паднал бил един стълб и какво от това, ще го оправят. Разбирам някое кръгово да е пропаднало спрамо пътя горе или долу и да не може да се минава по булевардите. Гледайте новини от западна Европа, там стихиите нанасят подобни щети, че и по зле, ама за това никой нищо не е казал. Като коне с капаци сте, виждате това, което е отпред, ами завърти тая конска чутора и се огледай в по напредналите държави как е след силен порой... 
32
43
kris (преди 5 години)
Рейтинг: 357500 | Одобрение: 59225
ас, Цецко се срамува.....От срам кифоча му придобива странни метаморфози.....криви се в разни странни форми.....! Боко се срамува и от объркване плещи разни  глупости.....Лилянка се срамува и от срам дебелее като свиня......Дългата шия Гаргамел и тя се срамува.....че е родена в България и за компесация гълта саби.....Биков се срамува, че са го монтирали под бика да гълта млечице.....Антончо и той се срамува, че сере по жълтите павета......Знаеш ли колко още се срамуват.....? Срамуват се, ама продължават да мискинсват.....Ееее, това вече Бог няма да им го прости!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
26
11
гарфилд (преди 5 години)
Рейтинг: 56171 | Одобрение: 17771
ас,още не съм виждал тази картинка,в интерес на истината.Усмивка
33
12
ас (преди 5 години)
Рейтинг: 155693 | Одобрение: 24533
гарфилд кога си видял гербаджия да се осере и да се срамува?
24
9
гарфилд (преди 5 години)
Рейтинг: 56171 | Одобрение: 17771
ас,тогава щеше да е още по-лошо.60 млн на км,ще е по-голям срам,да стават такива неща.
44
12
dd (преди 5 години)
Рейтинг: 10273 | Одобрение: 3008
Къде е Нексуса? Да не са го командировали от ГЕРБ да изгребва водата?
47
16
някой (преди 5 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
Некадърни проектанти, още по-некадърни строители, и най-вече перфектни крадливи управляващи. Освен задръстванията преди и след тези измислени кръгови, дойде ред и на "качественото" изпълнение гарнирано със значителната кражба, гарантирано от "слънцето".
34
10
ас (преди 5 години)
Рейтинг: 155693 | Одобрение: 24533
гарфилд лошото е че и 60 милиона да беше на км. пак щеше да същата работа.
37
9
гарфилд (преди 5 години)
Рейтинг: 56171 | Одобрение: 17771
За съжаление,това е положението.За 37 милиона на километър,толкова.Ангелче
36
12
ас (преди 5 години)
Рейтинг: 155693 | Одобрение: 24533
и това е първия по сериозен валеж. поне падналата лампа свети.
48
14
ас (преди 5 години)
Рейтинг: 155693 | Одобрение: 24533
каде е нексуса да каже колко велики са герб колко лоши са комунистите и какво са свършили за нас дебилите? и това ли е път за 30 милиона на км.
45
23
gugutka (преди 5 години)
Рейтинг: 51000 | Одобрение: 22405
Типично за ГЕРБ.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
63
14
Bg-Аплодисменти (преди 5 години)
Рейтинг: 937 | Одобрение: 537
Извикайте Борисов, да върже електрическия стълб с лентичките, които реже. До това водят кражбите. Безхаберните герберастки калинки мислят само за кражби и далавери и затова винаги след новото им "строителство", започва веднага ремонт, и след него нов ремонт. Крадци. Герберастки крадци.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама