Доц. Чолаков: Привикват Борисов в прокуратурата, за да демонстрират дейност, софрата е подредена и няма да се разтури

06.07.2020 / 20:59 16

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg 

Кадър 7/8 тв

Привикването на Бойко Борисов като свидетел в момента е като тичането след вятъра от страна на прокуратурата и то е за да покажат, че правят нещо. Както е подредена софрата, те много добре са си разпределили порциите и седянката на този етап няма да се разваля. Никой няма интерес да разваля нещата няколко месеца преди изборите. 

Това коментира в ефира на 7/8 тв политологът доц. Петър Чолаков. 

Главният прокурор у нас се превърна в човек, който просто се опитва да прави някаква политическа кариера. Тази институция е напревена така, че дава възможност презумпцията за невиновност да бъде изцяло подменена. Тук става дума за едно съзнателно внушаване. По принцип съдът трябва да се произнася. Но тази система на прокуратурата сякаш в момента е за да съсипва репутации, за да може някои хора да бъдат окаляни, посочи той.

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
5
уйчо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48976 | Одобрение: -7434
Съвет от курва към глупакУхиленУхиленУхилен
2
0
милен (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24144 | Одобрение: 3209
 Абе Пешо дръж се малко по курвенската бе, Стоенчо има ли някакво ниво, че да паднеш под него, както и Тиквата от Банкя има ли IQ, ами колкото на негър е, ама е мутра, и когато на такива им пишеш или говориш, вярвай ми, почват да им кипят от злоба празните чайници, и ако не могат да те набият или осъдят, търсят миша дупка, където да се заврат. 
3
0
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 80558 | Одобрение: 27173
Аз пък реших ,че няма да падам на нивото на Стоенчо, щото не ми е в категорията! Когато някой от тълпата иска да го забележат,то първо започва да се дърли с лидера.Тоест-да влезе в светлината на прожекторите. Дотук с неграмотното общаче!!! По темата ще маркирам само с едно изречение: Батката е вече отписан от тефтерите на хамериканците. И точно това го тревожи! Хаотичните му движения из България го издават! И нито човека с каскета ще го спаси,нито дебелият депутат също! Няма спасение за дерибея със самочувствието на бог! Няма!
4
0
някой (преди 1 годинa)
Рейтинг: 37270 | Одобрение: 8000
"Тенчо мама", пак ли ти, що така бе Тенчо се се излагаш. То бива да си такава тъпа подлога, но чак толкова не бива. На всички стана ясно какво е положението и за какво става въпрос с този цирк на каскета, само на теб не. Спри се, поогледай се, поослушай се, и ако не идва влак - премини, става въпрос да преминеш на страната на разумните, а не на продажните подлоги.
5
0
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43366 | Одобрение: 6511
Стоянчо, пий си таблетките и не се обаждай! Закърнялото ти мозъче е много далеч от темата.Ухилен
3
0
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43366 | Одобрение: 6511
Щели да го разпитват- вятър. Нали пърдят в едно гърне с Тиквата. Нали Тиквата и Пеевски си назначиха мазния каскет за да им изпълнява поръчките.
4
0
Cтамат (преди 1 годинa)
Рейтинг: 7409 | Одобрение: 2644
Разиграва се евтино цирково изпълнение, но публиката все повече намалява. Борисов е пътник в посока към подсъдимата скамейка.
5
0
tzokov (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2450 | Одобрение: 910
доц. Петър Чолаков-Човек който ни казва това което виждаме,а не това което ни внушават.Това за софрата и порциите ,ако е вярно не ми се мисли.
atanasov
3
0
4udovi6teto (преди 1 годинa)
Рейтинг: 36499 | Одобрение: 9444
Право в десятката.Усмивка
Валери Станков
5
0
Кака Слонка (преди 1 годинa)
Рейтинг: 21779 | Одобрение: 939
Боко няма да се даде, той ще спечели и следващите избори и тогава ние изчезваме като нация, а той става билярдер 
ВСЕКИ КОЙТО МИ ДИСЛАЙКНЕ КОМЕНТАР МАЙКА МУ ДА УМРЕ ДО 2 ДНИ И ДА АКО ИМА ДЕТЕ ДА ГО ПОГРЕБЕ ДО 3 ДНИ!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама