Ей така се асфалтира във Варна преди изборите, хората се смеят на тази дивна иновация

10.10.2019 / 15:27 13

Редактор: Веселин Златков
e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

снимка: читател

Варненци останаха напълно изумени от начина, по който общината ударно асфалтира улица преди изборите. Явно желанието да се тупаш в гърдите, че си свъшил нещо вече надвива здравия разум.

Организацията на работа на общината във Варна е толкова зле, че явно дори не си е направила опит да накара хората да си преместят колите, за са ремонтира улицата цялостно. За сметка на това средната част между автомобилите е изровена... Няма как, вотът наближава, асфалт трябва!

"Предизборно асфалтиране във Варна на ул."Тулча",пред читалище "Маяковски", район "Приморски". Това написа като описание на случващото нашият читател, който ни изпрати снимки от мястото. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
2
Иван (преди 4 месеца)
Рейтинг: 1475 | Одобрение: 555
[url=https://petel.bg/profile/e9c77f28bee3e042d6efcc72989f9238.html]milan_gl[/url] Разбрах че си от бавните и ще ти го кажа отново.Всеки иска да му добре,но тази информация за предстоящи ремонти се слага по входовете,а не по дърветата и не се слага от днес за утре и сутринта да ми идват машините в 8 сутринта,защото видиш ли те бързат заради изборите да се покажат.Понеже си явно доста бавен надявам се,че сега ще го схванеш.Когато се прави такъв ремонт се затварят улиците и се действа! Това се казва организация и тя не трябва да се прави от багериста(както е при нас),а от шефа му,който го мързи да си мръдне задника,защото той взема пари за тази организация,а човека в багера трябва да си свърши професионално работата.Затова са тези бригадири,шефове и всякакви лапачи за да улеснят работата на подчинените си и да пречат по-малко на живущите.Надявам се селското ти мислене да асимилира всичко това този път Ганьо!
4
2
гарфилд (преди 4 месеца)
Рейтинг: 34074 | Одобрение: 13659
Варна е лидер сред ''иновациите''.Не само в България,но и на Балканския полуостров.
6
6
Пешо от Виница (преди 4 месеца)
Рейтинг: 41646 | Одобрение: 17226
"Наблюдателю"-Това да не е новия ник на съществото с многото никове? Бай Рачо от първо мъжко си е за глоба. Дава му "комп" в ръцете/ а той си прибира бутилката с домашнярка/ и му гледа сеира след като мине вечерната визитация. Щото ми направи впечатление следното: "Колекционера" следобяд цъка до 5455. След вечерна визитация пише с много грешки/ лекарствата са силно упойващи/ по един ред,колкото да маркира присъствие на което да направи трафик с +. Та, връщам се в офиса около 17 часа  и що да видя-нато същество генерирало вече  около 14527 +.  Та, не се учудвам на новите никове. Първата му работа е да се заяде с "по-старите", да се обозначи като нов човек, а той си е старото, болно  , медицинско отклонение.....Простено му  да е!  
44
18
Наблюдател (преди 4 месеца)
Рейтинг: 15558 | Одобрение: -462
-"...не му се връзвай на пишлемето   " Пешо      ------ Ама и хич даже Пешо.Усмивка  Той "господинът" даже позакъсня с отговора си.8-) Но там, в групата на многопрофилниците си има ред, а той е назад в "стартовата решетка".Ухилен Нямам афинитед към такива "отворковци"!;) ......  -" Посредствениците не слушат с намерението да разберат, те слушат с намерението да отговорят.";) 
8
5
Пешо от Виница (преди 4 месеца)
Рейтинг: 41646 | Одобрение: 17226
ШАфьорчето с "месните " радиостанции. Толкова е озлобяло ,че бърка скоростите от бързане да обиди някои колеги от пишещите. "Наблюдателю", не му се връзвай на пишлемето. То, дрогата е виновна , а не малкия му мозък! Видно е ,че още не е изкласил дори до шести клас. Бърка още правописа, граматиката му куца, ама нали иска да си играе с големите  и им се репчи......Ухилен
14
5
Иван (преди 4 месеца)
Рейтинг: 1475 | Одобрение: 555
Разбирачи само да ви споделя,че на 2-ри следобед са сложени бележки,че на 3-ти ще се извършват ремонтни дейности и трябва да се освободят паркингите.Ако си мислят,че вечерта като се прибирам по тъмно ще видя лист закачен на дървото се лъжат.Информацията се слага няколко дена по-рано и в посоченият ден идват с паяците и като има хора дето се правят на луди да си сърбат попарата,но не и от днес за утре. Реже се както дойде и стана вече 9ти ден стоят нарязани улиците и няма кой да асфалтира ямите които направиха СПЕЦИАЛИСТИТЕ!! Ако имате време се разходете в този район и се убедете!! Хората съдействат и преместват колите си.Всеки си махаше колата,но няма как да я махна като няма информация и липсва всякаква организация.Не се затварят улиците и после мърморят ,че влизат коли.Еми ще влизат като няма знаци! Много ненужни нерви,некачествено преасфалтиране и ударени коли,защото някой не е организирал нещата!!
50
19
Наблюдател (преди 4 месеца)
Рейтинг: 15558 | Одобрение: -462
- "Някой де е опитвал да убеди съседите си да очистят паркинга. .....   " - milan_gl   ---- За такива ремонтни дейности се уведомява предварително и надлежно, слагат се забранителни табели за влизане и който "сгази лука", - паяк и 5 000 лв глоба!:dizzy: Няма не искам, няма не мога!:wassat: На простотията трябва да се противодейства със ... сопа, докато се научат да спазват закона. :pouty: 
7
8
Mitko (преди 4 месеца)
Рейтинг: 2718 | Одобрение: 573
Относно ремонти по-малки улици. Полагане на нов асфалт по-малки улици за съжаление ще влоши пътна безопасност, знам че занякой това прозвучи смешно, но всички тези дупки действали на шофьори като елементи за успокояване на трафика, т.е. тези шофьори просто няма как да карат бързо, а сега какво? какво ще пречи на един шофьор да кара по-бързо по тези малки тихи квартални улици? Решение: Тихи квартални улици не трябва да изглеждат като писти, необходими изкуствени елементи на успокояване на трафика, като шикани, легнали полицаи, повдигнати кръстовища, редовна смяна на страна за паркиране (когато на една отсечка паркоместа от една страна, а след кръстовище паркоместа разполагат на противоположна страна), намаляване радиуси на завой, локално стесняване на пътното платно до една лента и т.н. Изследвания доказват, че с увеличаването на скоростта с 1 %, вероятността от ПТП със смъртоносен изход нараства с 4%.
12
16
Варна (преди 4 месеца)
Рейтинг: 69632 | Одобрение: 35457
пак като не са глобили колите
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама