Клиника Салас – добър гинеколог за всяка жена

23.01.2018 / 17:55 0

За бъде здрава всяка жена, тя се нуждае от добър гинеколог.

Къде може да го направи? При това с чувството, че е избрала сигурен специалист.

Предлагаме на вашето внимание медицинските услуги на Клиника Салас - АИПСМП Д-Р САЛАС ЕООД, при високо квалифицирания акушер-гинеколог д-р Йоанис Такис Салас. Той се е дипломирал в Медицинския университет в Белград през 2001 година и е специализирал е в Университетска болница "Майчин дом" – София, където през 2006 г. придобива специалността си по „Акушерство и Гинекология и Репродуктивна медицина“.

Д-р Салас има завършени квалификации и следквалификационни програми в много сфери на своята област като диагностика, лечение и практически занимания, които предоставя в съответните оборудвани кабинети.

В Клиника Салас се извършват прегледи на бременни жени и консултации при стерилитет, правят се гинекологични прегледи, включително вагинални ехографии и колпоскопия.

Клиниката работи с направления по договор с НЗОК, а всяка последна събота на месеца д-р Салас е на разположение за безплатни консултации по стерилитет, фетална морфология и гинекологична ендокринология.

Всяка жена може да я намери лесно и удобно чрез градски транспорт - автобуси №409, №109, №31A, №209 и №9. Мястото е тихо и в добрата част на града.

Клиника Салас работи всеки ден без неделя от 10 до 16 часа, а в събота – от 10 до 14 часа.

За контакти:

Адрес: Варна, .“Св.Св. "Константин и Елена", Варна“, спирка „Марек“, ул. 28, №7

Телефони: 0878 654 537 и 0885 405 139

Електронен адрес: contact@clinicsalas.com 

www.clinicsalas.com

 

 

 

*реклама

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама