Летящата Емили: Тротинетките, вдигащи над 100 км в час, трябва да са с регистрация

29.07.2022 / 09:52 16

кадри Нова телевизия 

Редактор: Веселин Златков

Емили, която се прочу с безразсъдното каране с висока скорост на тротинетка по натоварени улици и магистрали, даде пред Нова телевизия идея какво трябва да бъде законодателството спрямо превозното средство, което ползва. За тези електрически тротинетки, които вдигат над 100 км/ч и са по-тежки, трябва да има регистрация, заяви тя.

Екипът на Нова телевизия изчака Емили пред КАТ-София, където тя беше извикана за обяснения, като не стана ясно дали в крайна сметка ще бъде глобена или не. Експерт по пътното движение пък коментира, че има едно хубаво нещо, което тя прави и то е, че показва празнота в закона, която трябва да се запълни.

„Ако ме санкционират, глобата ще е около 50 лева. Не знам за какво трябва да ме глобяват, има много по-опасни от мен на пътя, има шофьори, които карат дрогирани”, коментира собственото си поведение Емили.Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
ПраБългарин (преди 4 месеца)
Рейтинг: 55085 | Одобрение: -27220
Най големите карачи на мотори от 90те и дори и след 2000г година умряха по пътищата или останаха инвалиди, някой без крака и ръце, други на инвалидни колички. Скоро ще има подобни случай с тротинетки...
8
4
danx12n (преди 4 месеца)
Рейтинг: 14221 | Одобрение: 3021
Тая няма грам мозък в русата си чутура. Слушах я докато беше в КАТ и говори с катаджията. Тая е някакъв роботизиран олигофрен, дори и така говори. АРГУМЕНТА й: за какво била дала 8 хил. лева за тротинетка щом не може да я кара с над 100 км/ч! втори АРГУМЕНТ: защо нея глобавят, не разбирала защо, след като имало много други които правели тежки нарушения по ЗДвП! 
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете
0
1
ПраБългарин (преди 4 месеца)
Рейтинг: 55085 | Одобрение: -27220
Пешо, това ще стане голям хит с годините напред. Мъжете с операции ще стават по женствени от някой жени и никой няма да може да разбере, че това е мъж. Освен това наблюдавам в нета, голям интерес от страна на мъжете към транс педалите. С привлекателна визия, копиращи разкрепостени жени има голяма вероятност да прелъстят много мъже ей така, просто да опитат от любопитство какво е да оправиш женски дух в мъжко тяло УхиленУхиленУхилен Скоро на леля ми й сложих охранителна камера пред вратата на апартамента и се оказа, че нейния съсед всеки ден след обяд си вика проститутки ;) гледай единия запис видях един травестит, преоблечен като жена. Явно е нямало женски проститутки и нашия е бил готов на всичко за да се облекчи УхиленУхиленУхилен Влизат за 20 мин и след това ги изпраща по живо по здраво... И това не е първия случай, за който чувам. Много пияни и надрусани също го правят, като са на зор, ако няма жени си поръчват мъже...
2
0
Пешо от Виница (преди 4 месеца)
Рейтинг: 88922 | Одобрение: 29082
Направиха на транс сексуалната огромна и безплатна реклама. Всички показвания имаха тази цел. Траверса  стана популярна само срещу сто лева/ две глоби по 50/ , а "мъжлето"Мелиса до нея , и той стана известен .Той пък педал ,който обичал да се облрича и държи като жена. Какво става с този свят,бе,хора? 
1
1
Серж (преди 4 месеца)
Рейтинг: 73545 | Одобрение: 11940
Значи, по закона, велосипедистите имат право да се движат по пътното платно на не повече от 1 м от бордюра. Движението им по магистралите е забранено. А тротинетките могат да се движат навсякъде?....Що за логика и нормативна уредба?...Ама то...Каквато държавата - такива и тротинетките...Намусен
3
0
уйчо (преди 4 месеца)
Рейтинг: 68524 | Одобрение: -3711
666, какъв ремонт, то ремонтирано, ремонтирано, ама вече за скрап!Ухилен
2
0
Ко? Не! (преди 4 месеца)
Рейтинг: 8160 | Одобрение: -730
АС да те поправя само. Това не е "тая патка" а е "тая С патка" УхиленУхилен
1
1
BoboX (преди 4 месеца)
Рейтинг: 1394 | Одобрение: 464
Отварям залози за life-expectancy-то на тази гражданка. Слагам 50 кинта за не повече от края на годината. Има ли по-смели да вдигнат ставката?
3
0
Пиша на кирилица (преди 4 месеца)
Рейтинг: 3432 | Одобрение: 437
Туй чудо хем казва, че не е чела закона хем иска поправки към него.
Светлината колкото и да бърза когато пристигне заварва тъмнината.
2
0
ас (преди 4 месеца)
Рейтинг: 112612 | Одобрение: 20197
тея неща трябва да се забранят не да се регистрират. това е 100 пъти по онасно и нестабилно от който и да е мотор или кола. и ние от къде можем да бъдем сигурни че тая патка не е друсала? все пак кой вменаяем човек ще се качи на такова нещо и ще вдигне 100 км по наще улици в нащо движение с наще некадърни пияни или надрусани шофиьори. да не говорим за тея които кито пият друсат и никога през живота си не са имали книжки.
4
0
666 (преди 4 месеца)
Рейтинг: 18630 | Одобрение: 5490
Това нещо няма ли кой да го ремонтира Болест
3
0
skokos (преди 4 месеца)
Рейтинг: 344 | Одобрение: 84
Трябва, но не за вдигащите над100, тези които вдигат над 50.  И не да се регистрират, а да се забранят. Или поне да се забранят по велоалеите.
6
0
уйчо (преди 4 месеца)
Рейтинг: 68524 | Одобрение: -3711
"едно хубаво нещо, което тя прави и то е, че показва празнота в закона, която трябва да се запълни." Съгласен съм, да се напише в закона, че водач на мпс не носи ама никаква отговорност, ако е блъснал някаква тротинетка на пътя!
3
0
Ко? Не! (преди 4 месеца)
Рейтинг: 8160 | Одобрение: -730
Ами то и да е регистрирана тротинетката полицаите пишат глоба по регистрационния талон на Емил, отиват да я връчат по то там ги посреща Емили и става една объркана ситуация дето не могат да я разберат и разплетат Ухилен
8
1
Серж (преди 4 месеца)
Рейтинг: 73545 | Одобрение: 11940
Пу, деба тая гнусна и нагла траверса!Болест Няма ли кой да му хвърли един здрав мъжки бой? Вместо да го накажат, като създаващ УМИШЛЕНО предпоставки за ПТП, те го правят насила телевизионна звезда...БолестГняв

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама