Марияна Николова: Подписите за Конституцията нямат общо с концесията на Марешки

13.09.2020 / 17:09 9

Снимка: Булфото

Конкурсът за концесията, която спечели Марешки, е обявен през юни. Един участник се е явил и съответно е спечелил концесията. В правото има нормативно установени срокове. В случая сроковете са спазени и съвпадението със събирането на подписи за промени в Конституцията е напълно случайно.

Това каза в "Беновска пита" по Канал 3 министърът на туризма Марияна Николова.

"В рамките на 30 години основният закон е изчерпал своето действие. Приветствам промяната на броя на народните представителите и промяната свързана с конституционната жалба."

По отношение на туризма Николова напомни, че само 23 000 руски туристи са посетили страната ни тази година, което е 10 пъти по-малко от миналата година. Тя подчерта, че 550 000 българи са посетили нашето Черноморие, което реално е спасило сезона. 

Министърът на туризма изтъкна спазването на мерките от страна на бизнеса, което много важно за бранша в условията на коронавирусна криза.

Спадът на БВП през второто тримесечие е 8.2 процента. По отношение конкретно на туризма няма данни, но очакванията на Николова не са позитивни. 

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
милен (преди 1 годинa)
Рейтинг: 21120 | Одобрение: 2730
 Преди минути показах на децата си, които са с индигов цвят на аурата, крадците на народни пари в особено големи размери, и застрашават детството им но мутрата Борисов, незнайно защо не се появи на екрана от Петела и се наложи да извадя негова снимка с подпис от преди десет години, в която беше дал автограф на големият ми син за да го посоча като един от крадците на народни пари в осоибено големи размери, и заради този крадец на народни пари децата ми не могат да си изживеят достойно детството, тре са с по два върха на главата и казаха когато им посочих крадците, аха добре вече ще знаем че крадат от парите ти и не стигат и за нас.
3
0
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 212644 | Одобрение: 18484
12321...честна е в челото, защото там няма дупка....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
0
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 74830 | Одобрение: 16780
бийн и ти ли щеше да вземеш същия апартамент на същата цена??? при магарешки е същата работа и той е поел някакв ангажимент за плажа и не говоря за подписа.
3
0
някой (преди 1 годинa)
Рейтинг: 32290 | Одобрение: 7515
Да Марианче, точно така, а народа яде доматите с колците. То бива да си толкова тъпа, но не прави и другите такива, то сигурно и Валерко със свои пари построи онова, дето нарича ограда за милиони левове, сигурно Валерко не приютяваше армия и полиция за охрана на границата в неговите хотелчета и мотелчета. Що не вземете да се гръмнете тъпи лакейчета.
1
0
MrBean (преди 1 годинa)
Рейтинг: 65232 | Одобрение: 8622
Ас,замота се нещо,к'ъв Цецо,к'ъв Марешки.Оня си е платил апартамента,а Пъпката прецаква системата за жълти копейки си продаде душата.
2
0
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 74830 | Одобрение: 16780
то и апартамента на цецо нямаше нищо общо с небостаргача златен бек. това е просто едно савпадение.
4
1
yana great (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2252 | Одобрение: 577
Да, бе, и хотела е подпорна стена.Прости кърджалийски п@ тки.
3
1
12321 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 21753 | Одобрение: 5663
А ти пък си ДЕВСТВЕНА...
5
1
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 75930 | Одобрение: 26105
И аз като взех,че ти повярвах......Ухилен Бе, нас за балъци ли ни вземате? ГнявНали , ако не беше подписал,щяха да го накачулят сума ти държавни контролни органи....А и аптекарчето си е проститутка по природа,така че все е със задника напред!Ангелче

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik