Много тежка катастрофа тази нощ във Варна. Кола отнесе спирка и се обърна по таван

02.03.2020 / 00:54 10

кадър: Рената Пенчева: Виждам те КАТ - ВАРНА

Изключително тежка катастрофа се е разиграла тази нощ, около полунощ, във Варна.

Очевидци споделят, че кола е отнесла с изключително висока скорост спирката на Дубровник, в посока ХЕИ, а след това се е обърнала по таван.

Росен Чернев ‎Виждам те КАТ - ВАРНА

На място са пристигнали екипи на КАТ и Бърза помощ.

В момента се уточняват причините за инцидента.

За момента няма данни за тежко пострадали.

 

Очаквайте подробности!

 

Редактор: Иван Големанов

e-mail: ivan_golemanov_petel.bg@abv.bg"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Пиша на кирилица (преди 2 месеца)
Рейтинг: 929 | Одобрение: 199
Гледам от коментарите, че доста хора са в неведение относно скоростта във Варна. Та да ви разсея съмненията прочетете това: http://agup.varna.bg/index.php/generalen-plan-za-organizatziya-na-dvizhenieto/215-2-chertozhna-chast/shema-za-skorosten-rezhim-na-dvizhenie    или това:  http://agup.varna.bg/attachments/article/688/sh_skorosten_rejim_dvijenie.pdf  Сега до колко приложима е тази заповед идея си нямям, защото не е подкрепена с пътни знаци. Демек тя остава скрита за всички шофьори които минават транзит. Не ми се мисли какво ще стана ако в една катастрофа неволно участва примерно румънец или грък пък някой варненец изцепи ми то тука се кара с 80км/ч.
3
0
Ко? Не! (преди 2 месеца)
Рейтинг: 2212 | Одобрение: 722
Не може за кретенизма на разни хуманоподобни елементи, защото това определено не може да се нарекат нормални хора да се обвинява пътя. Той ако иска и в квартална уличка може да кара със 100км/ч. Трябва много, много жестоки наказания за такъв рецидив. Над 50км/ч над поволеното в градски условия трябва да се санкционира с жестока глоба от 1000-2000лв да речем, без книжка да речем година и може и едно задържане за 1 седмица в ареста за да си помисли малко над деянията си. Те там ще го "поправят" останалите. И задължително обществено полезен труд. Само с крайни мерки ще се изкорени диващината. С молби, знаци и проверки едва ли.
3
0
Мракобес (преди 2 месеца)
Рейтинг: 3495 | Одобрение: 755
Оффф Митко този участък си беше построен преди 40 години! Аман от неадекватните ти коментари наистина. Хората са супер изпростели, без грам съзнание и човечност. Трябва много обществено полезен труд да се полага. И такива да копат на нивите.
4
4
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 127317 | Одобрение: -1848
Пиша на кирилица.....марката на колата няма значение, а кретенското задкормилно устройство....! Същият  комент и за Митко.....Следя коментарите ти за инфраструктурата и се чудя ти идиот ли си, или някакво момченце без необходимото образование....? Ти ЧУВАЛ ли си въобще за магистралите преминаващи през градовете за облекчаване на трафика и за какви писти с разрешена скорост от 50 км/час говориш.....? Не че защитавам Левски....за мен лично е една порнография.....Но я  Митко се ограмоти малко, преди да пърдиш във Форума.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
0
yana great (преди 2 месеца)
Рейтинг: 742 | Одобрение: 257
Сигурно е някой надрусан селски копелдак,решил да се прави на Фитипалди.
1
0
Пиша на кирилица (преди 2 месеца)
Рейтинг: 929 | Одобрение: 199
Ако не посочите марката на колата не може да оставяме адекватни коментари. Щото има една марка коли дето никой не може да кара. Като седнат зад волана и всички остават без мозък. После почват да карат.
7
0
Гост (преди 2 месеца)
Рейтинг: 246 | Одобрение: 86
Щели да търсят причините - причините са в тоталната деградация на обществото. Между другото - общината търси ли си парите от застрахователите в такива случаи? 
6
0
gugutka (преди 2 месеца)
Рейтинг: 48992 | Одобрение: 21867
Преди спирките, трябва да има дебели колони срещу подобни селяндурски прояви.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
4
2
Loshia (преди 2 месеца)
Рейтинг: 1136 | Одобрение: -1544
Самоубийци!
Лошо има по лошо от мене няма!!!!
4
5
Mitko (преди 2 месеца)
Рейтинг: 2772 | Одобрение: 577
Стройте още повече писти по среда на града.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама