Отново надраскаха паметника на Съветската армия

08.09.2019 / 01:59 39

Паметникът на Съветска армия в центъра на София отново е надраскан, съобщи БГНЕС.

Случайни минувачи са забелязали в събота драсканици, които най-вероятно са направени със спрей, в горната част на Паметника, така че да бъде затруднено неговото почистване.

Това не е първият случай, в който Паметникът на Съветската армия става обект на подобна атака през последните години. По принцип българските официални власти винаги са осъждали тези действия, определяйки ги като вандалски.

Този път инцидентът се случва в навечерието на 9 септември и на фона на скандал между Русия и България относно ролята на Съветския съюз за освобождаването на народите от Централна и Източна Европа от хитлеро-фашизма.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
20
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 21320 | Одобрение: 630
-" Един виц и от мен .......  " - Korriban    ---- ХубаФ е, ..... но за трети път го казваш и то само за един месец!!!;) Чети бре чадо, само това ли са ти възможностите?:blink: То само с Плейстейшън 4 не става,:wassat: иска се и малко четене.Усмивка
5
14
Орман (преди 1 годинa)
Рейтинг: 7441 | Одобрение: 2946
МАКГАХАН -  ТУРСКИТЕ ЗВЕРСТВА В БЪЛГАРИЯ
5
21
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 21320 | Одобрение: 630
За разведряване на обстановката еди виц: Разговор в леглото на хотелска стая:  Тя(проститутка) се притиска към него: - А някога искал ли си нещо по-така, по-необичайно от жена?:errm: Той: - Да.Усмивка Тя: - Например?:errm: Той: - Плейстейшън 5!:blink::happy: Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна!!!Усмивка
7
19
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 21320 | Одобрение: 630
-" На промитите мозъци .....  " - Korriban и др.   -------- УхиленУхиленУхиленУхилен Вълкът козината/профилите си мени, но нрава не! ;)УхиленУхиленУхиленУхиленУхилен От дивачка само стипцави плодове можеш да береш!Намусен;)
9
18
Орман (преди 1 годинa)
Рейтинг: 7441 | Одобрение: 2946
ЯВНО СЪВЕТСКАТА АРМИЯ Е ИЗБЪРЗАЛА. ТРЯБВАШЕ ДА ОСТАВИ ХИТЛИР ДА ИЗГОРИ В ГАЗКАМЕРИТЕ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ЕВРОПА. ТУК ПИШАТ САМО ХОРА, КОИТО НЕ СА ЖИВЯЛИ ПО ОНОВА ВРЕМЕ, НЕ СА ВИДЕЛИ КАК МАЛКА БЪЛГАРИЯ НАПРАВИ ВЕЛИК СКОК В СВОЕТО РАЗВИТИЕ - ПРОМИШЛЕНОСТ, ОБРАЗОВАНИЕ, КУЛТУРА, СЕЛСКО СТОПАНСТВО, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ПЪТИЩА, ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯ... И ОТ 4,5МИЛИОНА НАРАСТНА НА 9 МИЛИОНА . НО СЪВРЕМЕННИТЕ ХОРА СА МНОГО НЕКУЛТУРНИ - КАКВИ ИЗРАЗИ, ДУМИ, ЕПИТЕТИ СЕ УПОТРЕБЯВЯТ ТУК?!?!? ЖАЛКО...
7
9
robotron2000 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 29180 | Одобрение: 5615
родоотстъпниците са тези от Кремъл и техните пионки които все още ни управляват дори и в момента... вие ще видите бат ви бойко как ще се окаже агент на путя Шокиран  Трябваше да се навдигнем и да изринем руските комуняги както направиха навсякъде по света!!!!!:wassat: сами смме си виновни сега живейте си в мизерия.. аз ще отивам в гадният САЩ :blush: който всеки момент щял да фалира :unsure:
10
4
ДИВАКА (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24332 | Одобрение: 4037
ТАМ ..ДО МЯСТОТО НА КРАВИТЕ АВИАТОРИ ИМА МЯСТО ЗА ДВА ПАМЕТНИКА..КАКО-ПЕДАЛ..ЕДНИ ЗА ПАДНАЛИТЕ ДЕЦА ОТ БОМБИТЕ -ИГРАЧКИ И ВТОРИЯ НА НАШИЯ ГЕРОЙ,КОИТО СЕ Е ВРЯЗАЛ В КРАВЕШКАТА ЛЕТЯЩА КРЕПОСТ-ТОДОР СПИСАРЕВСКИ..ЗАЩО БЕ КРАВО ,НЕ ПЛАЧЕШ ЗА ТЯХ,А СИ СЕДНАЛ ДА БАЕШ ЗА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ..ДА ТИ ГО НАБИЕМ В ЧОВКАТА ПЕДАЛ ДЕБИЛЕН..А АКО ТРЯБВА НЕЩО ДА СЕ СЪБАРЯ,ПЪРВО ДА РАЗРУШАТ ДУПЕТАТА НА ВСИЧКИ РОДООТСТЪПНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ НАЧЕЛО С ШРЕК..Изплезване:devil::alien:
3
10
robotron2000 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 29180 | Одобрение: 5615
Корибиян не бъркаш, само че руснаците ни се присмиват и казват тези мизерници ли ще ни стават република..Усмивка  е това са ви вашите братушки...  Иначе русия пак си пропусна шанса!! отново и закой ли път..
17
11
kaka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 22055 | Одобрение: 3405
Съборете го този боклук и на негово място постройте нов на падналите войни за отечество България !!! Не може да хвалим нашествениците които съсипаха и разделиха страната ни.
14
5
ДИВАКА (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24332 | Одобрение: 4037
КЛОУНЕ..16 РЕПУБЛИКА НЕ СМЕ СТАНАЛИ,НО СМЕ КОЛОНИЯ НА КРАВИТЕ..МИСЛИШ ЛИ С ГЛАВАТА СИ..ЗАЩО СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ..ЗАЩО И АЛБАНЦИТЕ СА ПО-ДОБРЕ ОТ НАС..ЗАЩО СА НИ КОЛОНИЗИРАЛИ..АМИ МНОГО ПРИЧИНИ..ЗЛАТО ,ПОЛИГОНИ И БАЗИ..ПОСЛУШНИ ШРЕКОВЕ И ШВЕЙКОВЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО..А НАЙ -ВАЖНОТО ..ТУКА СА РАКЕТИТЕ ЗА ОБСТРЕЛ НА РУСИЯ..А АКО ЗАПОЧНЕ ПАТАКЛАМАТА,КОЙ ЩЕ ПОСТРАДА..А И ЗА БОНБАРДИРОВКИТЕ..ТИ СВИНЬО ОПРАВДАВАШ ИГРАЧКИТЕ-БОМБИ..ЗНАЕШ ЛИ КАКВО СА ПРИЧИНЯВАЛИ НА ДЕЦАТА ОТ СОФИЯ..БОЖЕ ,ТИ НЕ СИ ЧОВЕК..ТИ СИ НЯКАКЪВ ВИД ДИВА СВИНЯ..ЛИТЕРАТУРЕН РАЗБОР..ТИ СИ ПРОСТО ЕДНО ОТКАЧЕНО ПИШЛЕМЕ..СЪЖАЛЯВАМ ТЕ..ТИ МИСЛИШ С ПЕТИТЕ СИ..Изплезване:devil::alien:
4
13
Вин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1505 | Одобрение: 135
[justify]О, руси, о, братя славянски,[/justify] [justify]защо сте вий тука? Защо сте[/justify] [justify]дошли на полята балкански[/justify] [justify]немили, неканени гости?[/justify] [justify] На стари години, дори русофилът Вазов се е събудил за ролята на северно азиатската империя!!![/justify]
2
4
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 66001 | Одобрение: 23321
 "Нека да си спомним само за  [color=#cc3366]Ефиалт"-[/color] Съгласен!
17
17
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 21320 | Одобрение: 630
-"КРЕТЕНЧЕТАТА СЕ ПОЯВИХА.. ,ЧЕ СТЕ ИДИОТИ И ПЕДАЛИ И ДВАМАТА,..ДА ЖЕЛАЕШ ЗЛОТО НА НАРОДА СИ..ПРЕДАТЕЛИ И БЕЗОТЕЧЕСТВЕНИЦИ..   " - ДИВАКА     ------ Че те не са българи, а с българско поданство.:'( Това са две различни неща колега ДИВАК.;) България не е тяхна Родина и никога няма да бъде, а само географско място на месторождение или местообитание. Ако предаваш себе си твърде често, в края на краищата ти си способен вече да предадеш всичко на света.:dizzy:  Предателят винаги е бил на бунището на историята, еднакво мразен и презиран от всички. Нека да си спомним само за  Ефиалт и това е достатъчно.Гняв
11
6
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 66001 | Одобрение: 23321
Hodie mihi, cras tibi. -днес на мен, утре на теб-това е надпис на надгробна плоча. Защо? Кому донася удоволствие от рушенето? Тази наглост на простащината се пренася от живите върху мъртвите ...? Защо не сложите по парче и динамит на паметниците на гробовете на роднините си, нали и те-със своя труд са допринесли за "тържеството на социалиЗЪма? Как само се повтаря историята.......с чукове по стелите и надписите на гробницата на фараона слънце....да го изчегъртаме от спомените на новите господари...., та и сега повтаряме   подобна простащина.....Аз пък си събирам табели като тези: Всяко кебапче - куршум в сърцето на световния империализъм! — надпис в кебапчийница [ul] Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма! — плакат в консервния комбинат в ПазарджикВсяко произведено от кооператорите яйце ще се превърне в бомба в редиците на империалистите! — лозунг в ТКЗСВсяко яйце - бомба; всякак кокошка - летяща крепост срещу агресорите! — агиттабло в птицефермаВсяко яйце над плана - тухла в строителството на социализма! — плакат в птицеферма[/ul]
5
17
robotron2000 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 29180 | Одобрение: 5615
Дивака или глупака, не знам точно, когато американците са пускали бомби ние сме били съюзници със Германия, и сме им обявили война, и двете световни войни сме били срещу русия!!!! но русия побеждава и си ни лапа като военен трофей... Колкото до войниците които идват да се бият, на тях им е заповядано...  искам мили мой промити мозъчета! да прочетете за 16-стата република и коя е тя, и после пишете за да правим литературен разбор!!!
18
13
Орман (преди 1 годинa)
Рейтинг: 7441 | Одобрение: 2946
Кат Русия няма втора тъй могъща на света тя е нашата подпора, тя е нашта висота НА ШИПКА ВИНАГИ ЩЕ ОСТАНАТ В БРАТСКА ПРЕГРЪДКА КОСТИТЕ НА БЪЛГАРИ И РУСНАЦИ. И ВСИЧКИ ИЗСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ НАШИТЕ РОДСТВЕНИ И ДРУЖЕСКИ ОТНОШЕНИЯ ОТ МНОГО ВЕКОВЕ СА СВЕТОТАТСТВО. НО...КИРИЯК СТЕФЧОВЦИ Е ИМАЛО,ИМА ИНАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ИМА. АКО  ИМА ЖЕЛАНИЕ ОТ СТРАНА НА СЪОТВЕТНИТЕ ОРГАНИ -ОСКВЕРНИТЕЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОТКРИТИ И НАКАЗАНИ. ИМА ЛИ ЖЕЛАНИЕ ОТ ТЯХ ??????
20
2
ДИВАКА (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24332 | Одобрение: 4037
КРЕТЕНЧЕТАТА СЕ ПОЯВИХА..И БЕЗ ДА ГИ ПОВИКАТ..Я ИДЕТЕ ПОЧУКАЙТЕ С ЧУКА ,ПАМЕТНИКА НА КРАВЕШКИТЕ ЛЕТЦИ ,БОМБАРДИРАЛИ СОФИЯ И  ПУСКАЙКИ ИГРАЧКИ -БОМБИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА..ЗНАМ ,ЧЕ СТЕ ИДИОТИ И ПЕДАЛИ И ДВАМАТА,НО ДО ТАКАВА СТЕПЕН ДЕБЕЛИЗЪМ ДА СТИГНЕТЕ..САМО ЗА ЕДНИ СЕ СЕЩАМ..ДА ЖЕЛАЕШ ЗЛОТО НА НАРОДА СИ..ПРЕДАТЕЛИ И БЕЗОТЕЧЕСТВЕНИЦИ..ДЕМЕК..ПАТРИОТИ..Изплезване:devil:Ухилен
5
19
robotron2000 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 29180 | Одобрение: 5615
не спрей а 20 килограмов чук трябва!!! да се махне тая грозотия от там!!!!
16
6
ДИВАКА (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24332 | Одобрение: 4037
ДА ВРЪЧАТ НА КАМИЛАТА ЕДИН ПАРЦАЛ...ТАКА ЩЕ СТАНАТ ДВА..И ДА Я КАЧАТ ДА БЪРШЕ ГЛУПОСТИТЕ НА ИЗПЕДЕРАСТЕНИТЕ ГРОБЧЕТА..ТО БИВА КРЕТЕНИЗЪМ,НО ТОВА НАДХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ..И В АВСТРИЯ ИМА ПАМЕТНИЦИ НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ,НО ТАМ ПЕДАЛИТЕ НЕ СА ОТ ГРОБ..ТЪПИ,НЕГРАМОТНИ,СМОТАНИ НАРКОМАНЧЕТА..Изплезване:devil:Ухилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама