Стъки и Недялков: Оставка на Бойко Рашков. Пращаме сигнал до ЕС и "Репортери без граници"

19.05.2021 / 09:23 9

Кадър Булфото, БТВ и ФБ Недялков и Недков

От Консервативно-патриотично движение поискаха оставка на Бойко Рашков.

Ето какво пишат:

"Силовият вицепремиер и министър на вътрешните работи г-н Бойко Рашков поиска известните тв водещи Биляна Гавазова и Златимир Йочев да бъдат уволнени от БТВ заради въпросите, които са му задали в ефир.
Това се случва в държава от ЕС и НАТО, издигнала принципите на либерализма и свободата на словото като водещи.
Човекът, одарен с най-много репресивна власт и възможности по силата на професионалните си задължения, размахва пръст на журналисти, недоволен от поставени от тях въпроси.
Консервативно-патриотичното движение (КПД) възразява остро срещу посегателството над независимостта на медиите и намесата в редакционната им политика от страна на висш държавен служител.
Настояваме за оставката на г-н Бойко Рашков, който в последните дни свърза името си и с безпринципни уволнения на висши офицери от ръководството на МВР с дългогодишен опит и авторитет в системата.
Призоваваме принципала на служебното правителство – президента Румен Радев, да влезе в пълномощията си на обединител на нацията и гарант за демокрация и да изтегли от кабинета изживяващия се като цензор вътрешен министър.
КПД ще изпрати сигнали до посланиците на държавите от ЕС, както и до „Репортери без граници“ за поведението и заплахите на г-н Бойко Рашков.

Консервативно-патриотично движение
Станислав Недков – Стъки, Недялко Недялков, Юлий Москов и граждани"За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
петково (преди 3 години)
Рейтинг: 10141 | Одобрение: -2629
Евгени Михайлов за Бойко Рашков: „Той има много запомнящ се втренчен поглед с неговите сини очи, който не мога да забравя от 20-те часа разпити, на които бях подложен от него през 90-та година, по време на разследването около прочутата реплика на Петър Младенов: „Най-добре е танковете да дойдат“. Много добре знам неговия стил, знам на какво е готов, знам и какво искаха да направят с мен, защото го изживях през тези 20 часа разпити и опити за съставяне на фалшиви протоколи и фалшиви показания. От тогава до сега той е израснал, добил е опит, защото беше депутат и шеф на следствие, шеф на задругата по контрол на разузнавателните средства, така че може да очакваме от него много изненади. За мен наистина е странно, че на 30-тата годишнина от прехода човек като него – свързан с репресивните органи на комунистическия режим, може в демократична натовска България да е вицепремиер и министър на вътрешните работи“, посочва Евгени Михайлов.
0
1
MrBean (преди 3 години)
Рейтинг: 140405 | Одобрение: -1940
Е как пък религията стана гръцка?  А да видим Стъки да напише всичко на ръка,ще е голям резил.
1
1
Мракобес (преди 3 години)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Да точно на някой хора им се причува и привижда и съчиняват истории на килограм! Големи лаладжии - значи човека няма право да си каже мнението? Това не е ли пак цензура? И аз щях да ги уволня! Поведението им беше нагло и просташко! Да се дървят така на стъки и боко тиквуний! До сега къде дремаха! А тоз стъки ако иска всички да му се смеят да продължава с простотиите . . . голям галош трябва да си, че декларираш такива простотии! Къде точно го е поискал човека уволнението? Казал си е публично мнението, а не кат Борисов да звъни по телефоните! Тъпчо - я се осъзнай! Съвсем ще се орезилите!
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
2
2
Варна (преди 3 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
така е Вин. България като независима държава винаги катастрофира, откакто е приела гръцката религия
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
2
1
Вин (преди 3 години)
Рейтинг: 5139 | Одобрение: -681
Щом такива "капацитети" си дават "компетентното" мнение по всички медии и тъпа мутра с милиционерско образование можа да управлява дванадесет години територията, нищо чудно, че близо осемстотин години от съществуването на държавата България е била под чуждо владичество! Доказано, не можем да се самоуправляваме!
5
3
ас (преди 3 години)
Рейтинг: 153375 | Одобрение: 24140
"за поведението и заплахите на г-н Бойко Рашков" УхиленУхиленУхилен а когато боико борисов щеше да запали журналист и евродепотат тия двамата си мълчаха като пкп. а сега от каде ги измислиха тези заплахи. човека просто каза ако тези хора работеха за мене щях да ги махна.
5
2
бай Иван (преди 3 години)
Рейтинг: 951 | Одобрение: 216
Долни ибрикчии!!!!
7
2
Мракобес (преди 3 години)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Щом се разсмърдяхте, значи всичко е точно! Това е пътя! 
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама