Стъки нахлу в студиото на Нова, докато Кутев говори. Николаев вика охраната да се бият

17.06.2021 / 08:51 20

Кадри Нова Тв

Екшън с добре познати лица се разигра в студиото на Нова Тв преди малко.Защо ММА бойците се занимават с политика? Защото печелят повече, отколкото от спорт. Това заяви говорителят на служебния кабинет Антон Кутев в Сутрешния блок на Нова тв. 

"Нито стотинка не е взела дъщеря ми. Кандидатствали са и са взели финансиране от фондацията, но след като тя е напуснала", оправда се той по повод информацията от бившия спортен министър Красен Кралев, че дъщеря му се е възползвала от държавно финансиране за фондацията, в която е участвала.

"Нормално ли е министърът да има свои хора? Аз нямам мои хора в министерствата. Бил съм 1 час общо там и не съм бил на никакви разпити. Крайно време е да скъсаме с този начин на управление. Защо никога няма да имаме финалист на Tour du France? Аз мога да твърдя това, което съм видял. Хората да си направят сметките. Моментът, в който започнеш да правиш контрапротест, значи нямаш друг ход. През цялото време отместваме фокуса", каза още Кутев.

Стъки не можа да бъде спрян от охранителите и нахлу в студиото по време на интервюто, за да заяви, че Кутев изнася манипулативни данни. 

"Ще трябва да се биете с нашата охрана. Моля ви, ще ви запишем за новините", опита се да го изгони водещият Виктор Николаев. "Изнасят се някакви лъжи и аз не мога да се защитя", отсече Стъки, но отстъпи и напусна студиото. 

"Аз не мисля, че тези пари са изхарчени добре. Начинът, по който са били оценени и е проведен конкурса, не е състоятелен", категоричен бе Кутев. 

"Стъки твърди, че говорите за милион, а той изброи няколко десетки хиляди", припомни Виктор Николаев. 

"Федерацията е взимала всяка година по 180 хиляди, общо правят 900 хиляди, с останалите пари стават милион и сто", завърши Кутев. 

Припомняме, че малко преди интервюто на Кутев, гост в студиото бе Стъки, който обясни, че през 2017г. Българската федерация по ММА получава 31 348 лв., като това е 1,3% от общата сума по програмата.

"През 2018г. – 34 890лв., а през 2019г. федерацията няма финансиране. През 2020г. сумата е 39 953лв. или 1,7% от общите средства по програмата. Парите за 5 години били 220 хил. лв.", обясни Стъки. Кутев обаче твърди, без да показва документи, че данните са коренно различни. 

Попитан защо Бойко Рашков отлага предаването на списъците на подслушваните за следващото Народно събрание, Кутев каза, че не му било работата да знае това, пише Блиц. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
4
kaka (преди 2 години)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
До къде е докарахме боклука и мутрите да ни управляват и да влизат в студия и да заплашват министри.До тук ни докара герберасткото управление с чалга привкус. Някакво лайно бияч да се перчи и никой да не може да го спре или президен с името Стъки !?!?!?! Ами по добре да сложим Луна-президент!!!:devil:  МАЛЕ МАЛЕ какъв резил и унизение!
0
4
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62335 | Одобрение: -28345
То бива да сте зле, Цецо ги бил арестувал не Бойко, нещо по умно нямали? Мр биин и някой, толкова сте далеч от тези неща по добре не пишете нищо. някой, с тази Чехия, за пореден път доказа, че четеш жълти страници. Това че не помниш къде бил Бойко по времето на отвличанията говори колко зле си информиран, Бойко беше кмет, а шеф на данс беше Алексейчо, тройната коалиция управлява, президент беше Първанов. Помниш ли доклада, като изчезна с топ престъпници и групировки, който бил взет от Сергейчо, но го изгубил, добре че съвестния гражданин Алексейчо го намерил случайно и побърза да го върни на Бойко като става премиер. Едва ли ще помниш, ти не помниш какъв е бил Бойко по това време. Точно преди Бойко да стане премиер, престъпността в бг беше взела връх, но ти си писар, не си от контингента, нормално е да разбираш от правопис, в другите теми си пълна 0
3
2
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
"Пра ..." идиотино, ти верно си толкова малоумен и ограничен, че дори не можеш да го осъзнаеш. Тиквата бил спрял отвличанията и пребиванията на деца, арестувал бил. Голям смях, все съм знаел, че си голям идиот, но толкова завършен и изтъкан от глупост, не, но започвам и в това да вярвам. Защо ли не се сещам по това време, когато имаше отвличания, убийства и "война" между банди, къде беше тази тиква проста. Защо ли не пишеш за тези му подвизи, или за онези, в Чехия, за килията там, за оперативните дела на "Буда". Простащината ти "Пра ..." може и да те държи "над водата", но понякога се случва и да потопява на дъното. За теб всъщност няма значение, ти си на дъното отдавна, както и тиквата се опита да потопи и страната ни.
1
0
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 140323 | Одобрение: -1947
ПраГлупако,ако става въпрос за отвличанията аз бях там и оше съм ту,А вожда ти Тулуп беше в покровителството им.Арестуваше ги Цецо,а не Тулупа.Тулупа е един от тях.Но скоро ще се види.
3
0
Радостин (преди 2 години)
Рейтинг: 137635 | Одобрение: 5975
Стъки е пълен простак. 
Всеки да си получи заслуженото !
1
9
уйчо (преди 2 години)
Рейтинг: 93033 | Одобрение: 1228
Че той си беше в студиото, да не е излизал. Седеше в другия край и слушаше глупостите на Кутев. 
0
12
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62335 | Одобрение: -28345
като отвличаха хора за откупи, ти къде беше, като имаше монопол на престъпността и пребиваха деца, ти къде беше асче?? добре че беше бойко да ги арестува наред, но ти не си доволен от това, ти искаш пак бсп да са на власт и да се върне живота от времето преди бойко, нали?
8
3
ас (преди 2 години)
Рейтинг: 152930 | Одобрение: 24060
"Стъки не можа да бъде спрян от охранителите и нахлу в студиото по време на интервюто, за да заяви, че Кутев изнася манипулативни данни." интересно ако ас или някой не подкрепен от герб се опитам така да вляза така в  студиото на нова дали охраната ще ме пусне както пусна този герберски трол??? и какво е станало после дали стъки е прибран от полизията за влизане с взлом както е по закон или се е прибрал без проблеми. е утре тоя дебил може да влезе в някоя телевизия и да убие човек. тогава какво ще стане???
11
0
ajki (преди 2 години)
Рейтинг: 1130 | Одобрение: 280
  Стъки, с твоите действия си показа и ''образованието'' и простотията......че и за президент се гласиш..вън и далеч от политика, управление, а от президентството съвсем...
В.Бянова
7
0
Мракобес (преди 2 години)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Излишни циркове! 
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
8
2
Dooobre!!! (преди 2 години)
Рейтинг: 17119 | Одобрение: 6479
Не ме интересува какъв е Станислав Недков. Бил МММ-боец. Бил бакалавър философ. Бил магистър по политология, дипломация и национална сигурност... Като знам как се дават тези "титли"... и ме е страх да отида на лекар!!!!! Какъвто ще да е, не може да скрие арогантната си герберска наглост и простотия. Точно с това поведение, крещящо "законите са за вас, а не за нас!" отблъснаха голяма част от електората си. От мислещия си електорат! Останаха им само онези, които са със същия манталитет, като на вожда.... и на МММ-бойците. Предсмъртни напъни! И това ще изтърпим! 11 юли е след 20-тина дни... тогава ще дойде техният Видовден!
Да живей България!
9
3
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36879 | Одобрение: 8184
Верояно кара и БМВ - тъпотата му и комплексарщината да са пълни. Изобщо какъв е тоя спорт ММА - сбирщина тъпигьози, дето се събират да се моатят махленската. Идиоти, с кухи кратуни, за това са и в ГЕРБ, къде другаде! А и за капута ПраСелтак надолу - аз не съм комунист, не съм бесепар. Ама вие като чуете нещо друго - и всичките са комунисти, толкова ви е акъла, амеби!
10
0
Варна (преди 2 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
като чуя "ММА боец" и първия синоним който се сещам е квартален комплексар
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
5
14
ПХК (преди 2 години)
Рейтинг: 16965 | Одобрение: -5255
Какви тъпи въпроси задава Кутев. ЗАЩО ММА БОЙЦИТЕ СЕ ЗАНИМАВАЛИ С ПОЛИТИКА. Ех Кутев, Кутев, а защо Нешка Робева и покойния Стефан Данаилов се занимаваха с политика. Значи спортисти и артисти може да се занимават с политика, а ММА бойци НЕ МОЖЕ. Ех Кутев по  ЕЛЕМЕНТАРЕН ГОВОРИТЕЛ на служебен кабинет, до сега не сме имали. Забрави, че в демократична България всеки има право на избор с какво да се занимава.
ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ.
1
15
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62335 | Одобрение: -28345
Тъп или умен, федерацията му има над 300 златни медала, ти какво имаш, нали си умен?
12
1
Радослав (преди 2 години)
Рейтинг: 6293 | Одобрение: 1638
Тъпо Стъки просто хахах
Губим България ,хораааа....
1
15
уйчо (преди 2 години)
Рейтинг: 93033 | Одобрение: 1228
Всички са като фатмака, плещят глупости и общи приказки на килограм, без никакви доказателства. То затова си ги е избрал.
2
15
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62335 | Одобрение: -28345
Ти като си червен боклук да не би да си по убав УхиленУхилен
12
3
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36879 | Одобрение: 8184
Истински гербер - боклук докрай! 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама