Volkswagen оглежда четири града в България за големия завод

13.08.2019 / 21:13 55

Coфия, Плoвдив, Cтaрa Зaгoрa и Бургac ca чeтиритe грaдa в Бългaрия, кoитo бихa привлeкли Vоlkswаgеn дa изгрaди cвoя зaвoд, пoкaзвaт прoгнoзитe нa aнaлизaтoри, цитирани от Блиц.


 

Това сочат анализите на Агенцията по инвестиции, след като преди дни премиерът Бойко Борисов изрази увереност, че дори „Фолксваген” да не инвестират в страната ни, все пак завод за коли ще има.

В тези райони, според експертните оценки, инвеститорите могат да открият предимства като бърз достъп до магистрали, до жп инфраструктура и достатъчно квалифицирани кадри.

Oбeмът нa инвecтициитe вaрирa мeжду 1,4 и 1,5 милиaрдa eврo. Бългaрия cи e пocтaвилa зa цeл пo-нaтaтъшнoтo рaзширявaнe нa aвтoмoбилнaтa индуcтрия.

Cпoрeд дaнни нa прaвитeлcтвoтo, вeчe 250 кoмпaнии oт aвтoмoбилнaтa индуcтрия c 65 000 cлужитeли рaбoтят в Бългaрия, кaтo caмo прeз минaлaтa гoдинa oбoрoтът им e бил нaд 5,5 милиaрдa eврo.

Кoмпaнии oт Гeрмaния, включитeлнo дocтaвчици кaтo Lеоni и Mаhlе, имaт нaд 35 000 нaeти рaбoтници нa Бaлкaнитe. Гeрмaнcкитe кoмпaнии гeнeрирaт пoвeчe oт 4% oт БВП нa Бългaрия. Минaлaтa гoдинa изнocът зa Гeрмaния нaрacнa c нaд 16 прoцeнтa дo 8,2 милиaрдa eврo.

Cпoрeд изтoчници oт индуcтриятa в мoмeнтa Бългaрия гeнeрирa oкoлo 10% oт брутния cи вътрeшeн прoдукт блaгoдaрeниe нa aвтoмoбилнaтa индуcтрия.

В същото време интересът към производството и на различни авточасти у нас продължава да расте.

До преди няколко месеца край Ихтиман се произвеждаха части за автомобилната индустрия. Производителят обаче се оттегли. С днешна дата две нови компании проявявят инвеститорски интерес, съобщава bTV.

През септември ще стане ясно дали производството за авто индустрията край Ихтиман ще бъде възстановено и затворената сега фабрика – ще проработи. Нови инвеститори вече са се срещали с местната власт и сега правят оценки дали да открият цех за производство на тапицерии.

През есента се очаква работа да започнат и няколко нови производства – за фарове, спирачни системи и кабели. Те се намират край Пловдив, Ловеч и Плевен – като очакванията са за близо 4000 работни места и значителен обем инвестиции.

Премиерът, който е уверен, че може да произвеждаме не само части, но и цели автомобили, преди дни обяви, че проблем пред икономиката ни е липсата на работна ръка.

Експертите обаче се сигурни, че ако у нас влезе голям завод за автомобили, няма да има проблем с кадрите.

„Когато има разпознаваем бранд, в нашия случаи инвеститор, който предлага предизвикателна работа в международна среда. Имаме сериозна възможност да привлечем и хората, които работят зад граница – българите, които са извън България”, коментира Стамен Янев от Агенцията за инвестиции.

Общият европейски пазар и ниските данъци са сред конкурентните предимства, на които разчитаме, за да привлечем голям инвеститор в автоиндустрията.
„Има стратегическа локация, има ниски оперативни разходи, предоставя възможност за добра логистика чрез осигурени пъна жп и пътна инфраструктура, да не говорим за политическата и икономическа стабилност в България”, каза още Янев.

Статистиката отчита още, че натрупаните инвестиции в производството на превозни средства, където частите за коли са основна част, достигат до 340 млн. евро. Близо 90% от автомобилите, които се движат в Европа имат части, произведени у нас.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
3
някой (преди 2 дни)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
Ти "драги ми смехурко" не можеш да откраднеш нищо, защото няма как, то и за това се иска малко ум. А кой какво плаща и как го прави, само можеш да си мечтаеш да разбереш, толкова елементарност може да има в написаното от такъв човек, вдяваш ли ? Виждам, че ползваш и доста трудни за разбиране от теб думи, като "абзац" , отново използвана не където трябва. Това са комплексите бедни ми "Нексусчо" , помъчи се да го проумееш, колкото и да ти е трудно, но опитай. И като съвет, просто не пиши повече, за пореден път ще ти го кажа, продължаваш да се излагаш, не го прави, всички разбраха колко ти е "багажа" .
19
6
n eXu s (преди 6 дни)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
Какво може да се открадне от вас, бедняци? Вие сами не си плащате сметките и заемите даже, а чакате на село! Давай, напиши пак някой абзац, като ти се задействат комплексите!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
2
4
някой (преди 6 дни)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
Даааа бедни ми "Нексусчо" , виждам и чета изцепките ти под всяка статия, които нямат нищо общо с написаното, а глупостта блика от тях. И виждам, че отново се връщаш на елементаризма си, и най-вече, повтарящите ти се думички за "плюене" , "селски" , "виновни" и т.н. Забелязвам за пореден път да повтаряш използвана от мен дума, което отчасти ме радва, почваш да "вдяваш" , макар да е много бавно, но е успех за теб, както и да повтаряш и друга такава (ще се сетиш ли коя, или да ти подсказвам, че с този плитък ...). А сега да ти отговоря, освен теб, друг сгърчен тук не виждам, освен от време на време твоите "съратници" по глупост. Моят живот си е наред, за разлика от твоя, скапан от послушничество и подчиненост. Пиша срещу тези правителства и институции, които работят срещу интересите на народа и крадат от него, унижават го и не зачитат интересите му, такива неща, за които съм ти писал, специално на теб (ето на, почувствай се специален Усмивка ). А реалността се променя, само че се чудя къде ще се денеш тогава, или да, досещам се, ще станеш с друг ник и "визия" , под която ще блещука същата глупост и простотия, а най-вече същата подизурковщина и подчиненост. Стана ли ти ясно сега, или иначе казано "вдяна" ли, отново използвана (преписана) от теб думичка Усмивка.
20
7
n eXu s (преди 6 дни)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
Единственият гърчещ се тук е плюещият по всички възможни правителства и институции, които все са му виновни за жалкия му животец. Колкото и да ми разтягаш селските си локуми, няма да промениш реалността. вДЯВАШ ЛИ?
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
3
4
някой (преди 6 дни)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
Простотията ти, бедни ми "Нексусчо" става пословична, поне с това ще се запомниш тук. Но да ти кажа, да, не ми е приятно че си ограничен и елементарен, но пък ми е приятно да гледам как се гърчиш в собствените си глупости и самохвалства. Това, "драги ми смехурко" се прави само и единствено от силно зависими и  ограничени индивиди. Не се срамувам да кажа кой съм и от къде съм, но на теб, няма как да ти се получи да узнаеш. Да, каквото кажеш е факт, неоспорим, най-вече простотията ти, че си с преклонена главица, на колене пред "управляващите" , наведен в правилната за тях посока и силно зависим. Това е вярното, това са верните неща, които толкова искаш да споделя, да, това са. Пролетариите са в болната ти кратуна, само там, а да, и вероятно в другите мнения писани тук и другаде, от подобни на теб индивиди. И да допълня, с други думи, да ти отговоря отново, беше смешен, до известно време, но от отдавна вече си жалък, дори не си и жалко подобие на опонент.
18
7
n eXu s (преди 6 дни)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
И двамата сте на еднакво умствено "ниво", затова и ти си мислиш същото. Единствените наврени сте двамата, животът ви е цапнал по тиквите.
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
4
5
Tито (преди 6 дни)
Рейтинг: 955 | Одобрение: -970
Шиптър, уж си умен, образован, с богат речник, а тоя ''някой'' те навря в на кучето гъза. Сам си приказваш и повтаряш едно и също.УхиленУхиленУхилен
17
7
n eXu s (преди 6 дни)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
4
5
Tито (преди 6 дни)
Рейтинг: 955 | Одобрение: -970
Лягай да спиш, папагал......утре ставаш рано да миеш улиците
18
7
n eXu s (преди 6 дни)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
Едва ли ще ти е приятно, а и определено ще се срамуваш да кажеш, че си от Толбухин или друго подобно село от Севера. каквото аз кажа е факт, нямам навик да приказвам неверни неща, а за пролетариите това са мечти, фантазии,
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
3
4
някой (преди 6 дни)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
Не ти приписвам нищо бедни ми "Нексусчо" , сам го правиш,  само твои са, така че, заслугата да доказваш глупостта си е само твоя, което потвърждаваш всеки път, с всяко изписано мнение, под всяка една статия. И да ти поясня, аз не споря с теб, и не съм го правил никога, само отговарям и се старая да ти помогна малко, но ти си упорит, искаш да си останеш на това положение, елементарното. Да ти припомня ли за написаното преди време от теб, кой се хвалел, та, май това виждам за пореден път в написаното от теб - " аз съм от интелигентен род ... " и т.н. Ех, бедни ми "Нексусчо" това е несериозно, не го ли разбираш Усмивка , за да не кажа глупаво. Той "рода" може и да е интелигентен, но това със сигурност не важи за всеки един негов член, като имам предвид теб, разбира се. И като си тръгнал да говориш за град, че си "гражданин" от " ... град от Първото Българско царство   ", не ме разсмивай, а и другите които го четат. Интелигентни родове е имало не само в градовете "драги ми смехурко" , но ти от къде да го знаеш това, а като се сетя за градовете в Първото Българско царство и живеещите там в последните години, отново ми става жал за теб. А аз от къде съм, и какъв съм, за това ти писах няколко пъти, не мисля да споделям лични неща с теб, просто не си ми приятен, не мислиш ли.
4
5
Tито (преди 6 дни)
Рейтинг: 955 | Одобрение: -970
Стига лъга, шиптър-беззъб, ти си от с.''Браниполе''/Пловдивско/ , роден от курва, с баща-неизвестен!
18
7
n eXu s (преди 6 дни)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
Няма нужда да ми приписваш собствените си "качества". Достатъчно е видно от постовете ти какъв си и кой какъв е. За да решим спора веднъж завинаги кой какъв е - аз съм от интелигентен род на хора от град от Първото българско царство, а ти от кое село си? 
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
3
5
някой (преди 1 седмица)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
Това е добре, виждам, че си ядосан от истината, което показва много, много слаба психика, бедни ми "Нексусчо" , което е типично за индивид като теб. За твоето село не питам, нали го разбрахме, как беше, Брани поле, Пловдивско, нали така. Що се отнася до заповедите, виждам, че се справяш добре, според дадените ти дистанционно указания от "управляващите" , които всъщност са израз на изключителна глупост, за това ги и изпълняваш без напъни (пак си повторил използвана от мен дума, позна ли коя Усмивка ). Не се "пъна" за да съм равен с "другите" , а ако имаш предвид себе си под "другите" , няма нужда, защото си толкова ниско, че дори не искам и да използвам за теб думата "сравнение" , като държа да отбележа, че все още не си на "чергата" , "драги ми смехурко" , ако се досещах какво искам да ти кажа. 
17
7
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
Изключително нахален си, типично по селски. Така и не каза от кое село си, но няма значение. Комично-тъжно е селяни да дават "акъли" на образованите хора. Най-доброто, което можеш да направиш, е да изпълняваш заповедите, без да се напъваш много. С умисъл е измислена йерархията, повярвай. Не се пъни да си равен на другите, не можеш. Всеки трябва да си знае чергата.
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
3
5
някой (преди 1 седмица)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
"Драги ми смехурко" , или иначе казано бедни ми "Нексусчо" , ти решение за себе си не можеш да вземеш, та се напъна да напишеш, че ще решаваш и вместо други. Я не говори глупости, че много ти стана Усмивка , излагаш се още повече, не го осъзнаваш, за това е необходимо постоянно да ти се напомня Усмивка . И отново да отбележа, за пореден път виждам, че използваш думи, които съм написал в предишен коментар. Това, да повторя, ме радва, има проблясъци в празната ти главица, но бързо угасват. Що се отнася до вулгарни изрази и псувни, да ти копирам ли твои коментари, или ти си ги знаеш наизуст, защото са все едни и същи, глупави и изпълнени с нескопосани изрази. Хайде, сега бегай някъде далеч, и просто не пиши, не се излагай повече, помагах ти, помагах ти, но ти не вдяваш.
16
8
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
Колкото и да не ти харесва, хора като мен ще продължават да взимат решенията, а посредствените като теб - ще ги изпълнявате, псувайки! Затова се спри в колибата си и стига мърда!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
3
8
някой (преди 1 седмица)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
"Драги ми смехурко" , иначе казано, бедни ми "Нексусчо" , на теб колкото и да ти повтарят няма да разбереш, а обяснението е само едно - толкова ти стига ума. Но, да го напиша за пореден път, твоите крадливи "благодетели" или така наречени "управляващи" няма нужда да ми дават милостиня, явно я дават на теб, за да ги "боготвориш" и лазиш пред тях, това вече е ясно на всички. А ти живееш като измислен герой, в твой си измислен свят, условията в който се диктуват от "слънцето" ти, и зависи от това как пълзиш и как свеждаш празната си главица. Колкото и да се опитваш да направиш нещо от себе си, няма да се получи нищо, тя глупостта ти винаги взема връх. Така че, стой си в колибката и не изпълзявай повече.
9
9
Наблюдател (преди 1 седмица)
Рейтинг: 7359 | Одобрение: -916
Нексус - Лернейска хидра излезе от блатото наречено ГЕРп, с още една новопораснала глава ( казва се Collector ).:blink::wassat:  - " ЛуТ умора няма, само се поти!" - е казал народът.  .... Новото попълнение в действие: - " ..Да мълчиш и да не се обаждаш!- Collector  ---- Колко натрапчиво познат стил на исказ, .... колко познат.8-) Да ни е честита "новата" придобивка.Усмивка
19
18
Collector (преди 1 седмица)
Рейтинг: 359 | Одобрение: 19
Тоя още ли дрънка глупости, Любезният? Да мълчиш и да не се обаждаш!
COLLECTOR OF ENVY AND HATRED ООД
18
12
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
Не всички сме като вас на село, че да чакаме някакви управляващи да ни подаряват милостиня. Ние живеем като цивилизовани хора, което е неразбираем термин за тебя,
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
5
4
някой (преди 1 седмица)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
А един селяндур, като теб разбира се, само приема казаното му (защото за толкова му стига, което също не е сигурно), поклонява се и целува ръка (а на "управниците" нещо друго) за дадените уроци. Това се надявам поне да разбереш, "веке" бедни ми "Нексусчо". Ако ли отново не си, попитай, ще ти кажа. Усмивка
18
9
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
Един селянин може да раздава дефиниции само на себе си, родителите си и съселяните си. Стана ли ти това ясно веке, мистърчо селянин?
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
7
3
някой (преди 1 седмица)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
Дал съм вече дефиниция, определяща теб, не ти ли стана ясно, да повторя ли - селяндурче. Явно прекрасното за теб си го написал току що. Ще питаш ли още, тук не е училище, а ти си твърде слаб ученик, поради което е загуба на време да ти се отделя време. Дефинирах ли напълно индивида, нарекъл себе си "Нексусчо" , или да повторя отново тук - селяндурче Усмивка 
10
10
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
Дефинирай какво е прекрасно - да пиеш ракия, въртиш гумите на голфо и да купиш някое анцугче от мола? Я не ме разсмивай, драги негражданино!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
6
3
някой (преди 1 седмица)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
Не само се чувствам прекрасно, а живея прекрасно, но не заради твоите "управляващи" , а въпреки тях "драги ми смехурко" . Много пъти ти писах, отвори си очите, стани си от ушите ,виж и чуй, какво ти говорят и пишат болшинството от хората, а не твоите крадливи "благодетели" . Радвам се, не защото ми дават пари, а защото аз давам, но твоят случай е безнадежден, селяндурския ти начин на живот вероятно те прави "щастлив" . С това се надявам да ти отговоря и тук на въпроса, който си задал в другия ти коментар, бедни ми "Нексусчо" . Знаеш ли, вече ми е жал за теб, искаше ми се да не си толкова ограничен. "Ответих" ли ти на тъпия, като задалия го, въпрос. Хайде сега, бегом в кошарата и да напълниш плетената си кошничка.
11
11
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
Нашият се "чувствал прекрасно", а не спира да бълва отрицателни емоции. Радвай се, доде ти дават пари. После  иде трудното. И се надявам да ответиш на въпроса ми отпреди минута и 30 секунди.
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
4
2
някой (преди 1 седмица)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
Бедни ми "нексусчо", няколко пъти ти го написах, вземи го прочети поне веднъж. Това за българския език, за местоимения, за използване на други мисли, и най-вече за плагиатстването, вземи поне малко се осевери и престани да бръщолевиш глупости. Завист към никакви "управляващи" нямам, имам само отвращение от постъпките и кражбите им, и да ти напиша ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, за мен няма значение кой "управлява" , има значение какво прави и да не краде, поне не толкова много и да е толкова очевидно, като твоите "благодетели". За моята прослойка и за това какво съм постигнал не бери грижа, огледай себе си и елементарните ти мнения по всичко, разбираш или не, давай да изръсиш поредната простотия. Чувствам се прекрасно, имам си достатъчно от всичко, а честно казано, такива елементарници като теб не ме и интересуват, само това, че мърсите въздуха и ефира. И, вярвай си, че си с положение и успял, така вероятно се чувстваш по-добре, или си привърженик на онази мисъл, че "една лъжа повторена сто пъти, става истина". Не, "драги ми смехурко" , не става, живия пример си ти.
9
9
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
При теб мисъл няма. Единственото, за което имаш капацитет, е да повтаряш чуждите изречения с обърнати местоимения и да ги обявяваш за твои. Което е селско и нагло. Завистта ти към управляващите, както и всички останали хора с положение издава прослойката ти,.
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
4
1
някой (преди 1 седмица)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
"Драги ми смехурко" , не използвай моите думи и мисъл. Но въпреки това ще ти отговоря, нямам какво да чакам и кого да очовечвам, освен подобни на теб, някои от които са влезли в правия път. И напъните ти да използваш българския език, диалект от различни краища на страната, не могат и няма да те направят по-различен или поне малко по-добър и да прикрият бликащата от същността ти злоба, вервай ми. 
8
9
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
Ти по-добре очовечи себе си, поне опитай. Че има да чакаш месията, га цъфнат на дедо ти налъмите. Чудя се как не се разглобяваш от тази злоба към всички, деко са над тебя.
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
3
3
някой (преди 1 седмица)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
Ех, "драги ми смехурко" , или иначе казано "нексусчо", това отново показва ограничените ти възможности, но не ми се иска да пиша повече за тях. Отдавна разбрах, че опитите да те очовечи някой е предварително са обречени на провал, та за това и аз се отказвам. Не съжалявам за направеното усилие, от време на време имаше проблясъци, които даваха надежда, но уви, всичко е било напразно. Но, ти продължавай по същия начин, величай "управляващите" , подлагай им се, щом ти плащат да говориш глупости, и най-вече, щом това те прави щастлив, нека е така. Явно е, че мазохизма е в природата ти.
8
6
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
[url=https://petel.bg/profile/4365a16ef61565f4f3f76f20646f1e5a.html][size=3]някой [/url][color=#bfbfbf](преди 11 часа)[/size][/color] Рейтинг: 5293 | Одобрение: 998  - усещаш ли каква уникална простотия си написал? Която при това те описва идеално?
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
1
2
гарфилд (преди 1 седмица)
Рейтинг: 21554 | Одобрение: 9279
Това ще е много хубаво, но във Фолксваген знаят ли го това?А на роботрон мисля да кажа,защото се чуди.Балъците се броят целогодишно. Така ми се струва. 
8
24
kris (преди 1 седмица)
Рейтинг: 157096 | Одобрение: 55956
Вярно е Тито.....Някои мислят със задника си и се чудят, защо това което излиза не се харесва на околните.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
5
14
ДИВАКА (преди 1 седмица)
Рейтинг: 15889 | Одобрение: 2684
ЧЕ КОЙ ТЕ ПИТА ЗА ИМЕТО ,БЕ НЕРЕШЕНИЯ..УРУНГЕЛ..НЕПРИЯТНО МИ Е ..ДИВАКА..КОМУНИСТ  И ТО ИСТИНСКИ,А ТВОЯ ШРЕК Е ..ХАЙДЕ ЩЕ МИНА БЕЗ ОБИДНИ КВАЛИФИКАЦИИ..ЖАН ВИДЕНОВ ВЛЕЗЕ С ТЪНКО ВРАТЛЕ И ИЗЛЕЗЕ С ОЩЕ ПО-ТЪНИЧКО ВРАТЛЕ..А Я СИ ПОГЛЕДНИ ШОПАРА..ТРУПА КИЛЦА И МАСЧИЦА..ЯВНО СИ СПОМНЯ МИНАЛОТО И ФИЛИЙКИТЕ С МАС..ЗА ТОВА ТРУПА МИЛИАРДИ..А ЗА ОТСТРЕЛА,ПИТАЙ ПЕТЪР ДИМИТРОВ.."БИЗНЕСМЕНА"..И ДО СЕГА ПОЛИЦИЯТА "НЕ ЗНАЕ" , КОЙ ГО ЗАСТРЕЛЯ..НИТО ЗА МИШО БИРАТА ИЛИ ВАНЬО ТАНОВ..И ЦАЦАТА НЕ ЗНАЕ,КОЙ ГО Е ПОСТАВИЛ НА ТОЯ ПОСТ..БОЖЕ..ЩО СЕ НЕ СКРИЕШ И ТО ГЛАВАТА СИ ВЪВ ВАРЕЛ СЪС СЯРНА КИСЕЛИНА..МОЖЕ И ДА ПОУМНЕЕШ..ДЕБИЛ..Изплезване:devil:Ухилен
10
25
kris (преди 1 седмица)
Рейтинг: 157096 | Одобрение: 55956
А Варна.....? Според германците се оказва, че не живеем на гъза на географията, а вътре в него.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
3
някой (преди 1 седмица)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
До членоподобния Усмивка : Видно и за никакъв "член" не ставаш, дори и за такъв като на аватара си, по което може да се съди и за умствения капацитет. Та, няма да ти давам обяснение колко съм малък или голям, но достатъчно, за да зная за кое време говориш (соц. времето), и за кои специалисти, но ти не разбра какво аз ти написах и за кое време, което е жалко. На живо съм виждал много неща, за които дори не би и предполагал, но не си този, на когото ще споделям моменти от живота си. Изразните ти средства показват умственото ограничаване и социалната среда. Жалко е за теб самия, но така си избрал да съществуваш, така го правиш, по възможно най-елементарния начин. И кой ти е казал, че всички различно мислещи от теб, видно от нескопосаните ти коментари, непременно трябва да са "комунисти" . Пишеш за соц. времето, но не правиш разлика, това е разбираемо все пак, нали, толкова си можеш. А що се отнася до отстрела, първо трябва да разрешат за такива, които съсипаха и съсипват направеното, без значение от кого и кога, но нещото, което е работило и е създавало продукт. Прочети малко, може и да ти стане ясно. Не става дума за "комунисти" и антикомунисти, какъвто дори не можеш и да бъдеш.
2
6
Уйо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 33927 | Одобрение: 7332
До някой: Урунгел, става въпрос за соц времето. Явно си малък и не си го виждал на живо. До Дивя: Знам, че си гнило комуне, фен на Жан Виденов и Че Гевара. За съжаление още не сте изчезнали напълно от лицето на Земята. Докато сте живи България никога няма да се оправи. Жалко, че отстрела на комуняги все още дсе води престъпление.
2
2
Tито (преди 1 седмица)
Рейтинг: 955 | Одобрение: -970
Карай бе, важното е, че хората в Пловдив са любезни.....Албанският миндил така каза
6
1
Гунчо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 842 | Одобрение: 232
Пловдив няма нито пристанище, нито летище, как ще се изнасят 300000 автомобила годишно, по смешната "Тракия" ли? Освен това в града 50 на сто от населението е циганско, съсредоточено в 4 гета, едно от които е най-голямо на Балканите. Бургас няма кадри, ТУ, подходящ терен, медицинско обслужване по критериите на световните корпорации. Някой просто е драснал една дописка и ни гледа сеира. Ако има такъв завод, ще бъде в София на площадката на Кремиковци, другият вариант е Варна и бившия ВАМО(Ровър), а най-вероятен - Измир.
7
1
някой (преди 1 седмица)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
Не вярвам някой да жали или да е жалил за времето на Иван Костов и масовата съсипия на икономиката в страната ни, наречена нежно "приватизация" . Ако това имаш предвид, явно си се пообъркал малко. За сметка на това, я виж какви "горди" жилищни блокове са се изправили на мястото на завода, защо не попиташ кой го продаде, кой го разруши и най-вече защо, та тогава да пишеш.
3
5
Уйо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 33927 | Одобрение: 7332
Преди години във Варна бяха специалистите и опитните работници защото имаше двигателостроене с традиции и за кратко автомобилостроене. За съжаление от тези кадри никой не е останал. И двигателостронето и автомобилосторенето ги съсипаха същите тези другари, по които червените дебили продължават да жалеят и да казват "как беше едно време".
3
1
бачо Кольо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 415 | Одобрение: 185
Претопляме старата манджа/лъжа.
Колкото повече,толкова повече!
3
2
някой (преди 1 седмица)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
Малоумието взема връх в написаното от теб "драги ми смехурко" . Елементарното използване на думите показва ограниченото ти възприятие за заобикалящата те среда, или по-точно, такава ти е средата, на посредствеността. Когато използваш думите с обратен знак, в посока на написалия ги, това имам предвид, бедни ми "нексусчо" , и да ти поясня, че има опасност отново да не разбереш - става дума за разпознаването. Ако отново нещо не ти стане ясно, напиши, ще се опитам аз, и други тук да ти обяснят, колкото и труд да ни коства. 
6
4
Tито (преди 1 седмица)
Рейтинг: 955 | Одобрение: -970
Шиптъра, сто процента са го ебали в Пловдивско и му е харесало явно......любезни били хоратаУхиленУхиленУхилен
11
14
ДИВАКА (преди 1 седмица)
Рейтинг: 15889 | Одобрение: 2684
СКЪПИ ДРУГАРЧЕТА..МАЗНИНАТА В ТИГАНА ВИ ИЗГОРЯ..НЯКОЙ ПОМИСЛИ ЛИ ДА ХВАНЕ РИБКАТА..ЧЕ ТЯ Е ОЩЕ В МОРЕТО..ПАК ВИКАМЕ ХОП..ПРЕДИ ДА СМЕ ПРЕСКОЧИЛИ..А ОТ АНАЛ ЛИЗАТОРИ ВЕЧЕ МИ ПИСНА..НО И ТЕ ИСКАТ ДА ЯДЪТ..НЕ ГИ БРАНЯ..ЩОМ ИМ Е ВКУСНО..Изплезване:devil:Ухилен
15
19
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
Имам предвид теб и твооте съселяни от толбухинските села. Виж само как се разпозна и се обади Усмивка
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
12
4
някой (преди 1 седмица)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
Явно имаш предвид себе си и твоите съселяни, около Пловдив, за които може да се изразят силни съмнения относно "любезността" и "трудолюбието" им, но да се потвърди, че са " ... диви, чеснови селяци" . В това имаш право.
17
23
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 172705 | Одобрение: 25000
Пловдив сякаш има най-голям шанс - там населението е лю'безно и трудещо се, няма диви чеснови селяци. И е най-големият индустриален център в Бгстан.
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
10
3
robotron2000 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 24775 | Одобрение: 5480
пилците се броят на есен балъците не знам :wassat:
10
5
някой (преди 1 седмица)
Рейтинг: 5563 | Одобрение: 1048
Не зная този как вижда или е видял "икономическия" растеж, но с последната част на изказването си направо изби рибата „Има стратегическа локация, има ниски оперативни разходи, предоставя възможност за добра логистика чрез осигурени пъна жп и пътна инфраструктура, да не говорим за политическата и икономическа стабилност в България” . В едно от горното е може би прав, " ..., да не говорим за политическата и икономическата стабилност в България"  . Наистина "да не говорим" , защото ще ни стане лошо от "високите" постижения. То бива да си толкова платен и нагъл, да правиш хората на глупави, но чак пък толкова не бива.
16
1
Дедо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 3992 | Одобрение: 2157
За Варна вече никой не иска да чуе, май...
9
0
MrBean (преди 1 седмица)
Рейтинг: 8269 | Одобрение: 1784
Е щом цитират Близзз!? Нали до обед бяха японски заводи?...
16
3
Пешо от Виница (преди 1 седмица)
Рейтинг: 24372 | Одобрение: 11362
Тези анализатори са купени или са тъпи като на съседката галошите с които ходи на Централния плаж. Не може да са пропуснали случайно Варна?! Град с кмет- Слънце. Град, в който промишлеността се увеличава с бързи темпове. Града на скоростните булеварди и в който живее елита на българската интелигенция. Не, това не може да бъде....така да пропуснат!Гняв

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама