Ад за шофьорите във Варна. Градът е непроходим

20.04.2019 / 20:48 91

Огромни задръствани са се образували и в двете посоки по булевардите "Владислав", "Сливница " и "Цар Освободител" във Варна. Тапите са километрични и на практика градът е непроходим, много са и катастрофите. За участък, който нормално се взема за 10 - 15 мин., днес ще трябва да отделите средно между час и час и половина, в зависимост, дали има или няма катастрофа, пише Nakratko.bg.

Причината се оказа ремонт на бул. "Сливница" в участъка от кръстовището с ул. "Акад. А. Сахаров" до кръговото на строящия се вече няколко години бул. "Левски". 

Професионалистите от пресцентъра на Портних, обаче са изпратили съобщение за промяната в организацията на движението само до медиите, който са на хранилка в Община Варна и получават стотици хиляди лева от общинския бюджет, за да се грижат за доброто име на кмета и да повишават имиджа на местната власт.

В света вероятно няма по-скъпа пътна отсечка от новия варненски булевард „Васил Левски”. 113 млн. лева не стигнаха на варненския кмет за да завърши новата отсечка от 3,1 км.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
някой (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24400 | Одобрение: 5630
Това ти изказване Нексусчо потвърждава и затвърждава моето и на другите мнение. И сериозно си мисля, че кретенизма изпълва цялото ти съществуване. Днес дори съм сигурен, че чух един твой коментар по отношения на легализиране на марихуаната, защото едва ли има друг толкова повтарящ се в мненията си и противоречащ на общото такова, поставящ себе си над всички. Не бях се сетил, че всичките ти коментари са следствие на пушенето на марихуана, "издрънчи" по 1 масур (както го наричат), но това напълно оправдава начина ти на писане и отношение, А всъщност си един недоразвит индивид, хулещ всички и всичко. Българщината, "драги" ми неопределен с националността си индивид, няма да изчезне, както си написал в гореспоменатия коментар, но такива като теб ще бъдат изхвърлени от обществото, заедно с тези крадливи същества, които защитаваш неистово. Не съм аз този, който трябва да те съд, има кой да го прави, безроднико. 
5
3
някой (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24400 | Одобрение: 5630
Нексусчо, не искам и секунда да губиш от жалкия си и скапан живот на мекотело, повярвало че е нещо по-развито от амеба.  Няма нужда и да четеш, защото не го разбираш, така че те разбирам. Би било страхотно ако не губиш и време от недоразвития си животец да пишеш тук, ще бъде по-добре за теб, така или иначе всичко от творенията ти изпълнени с малоумни изцепки представлява несвързани приказки изпълнени с вулгарни обръщения, целящи единствено да подхранват себелюбието и липсата на самочувствие. На теб, колкото и да ти се обяснява (а не да ти се слага) няма как да го разбереш, стана ясно от всичко писано до сега, но какво да се прави тъпанара си остава тъпанар за цял живот, а твоето жалко съществуване ще залезе и по този начин, като на амеба, а ти предполагам знаеш дали те имат мозък.
6
3
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43427 | Одобрение: 6572
Албански гейтак, толкова си тъп, че даже не разбра какво ти написа "Наблюдател".  Превеждам  последният му пост. "Майната ти глупак, с такива малоумници няма какво да се разправям." Обаче ти си толкова загубен, че не разбра и това. Отрепка шиптърска.Ухилен
6
5
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43427 | Одобрение: 6572
Албански гейтак, съвсем изкука.УхиленУхиленУхилен
5
3
някой (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24400 | Одобрение: 5630
Виж какво Нексусчо, ако се имаш за пълен кретен, тогава съм съгласен с теб, защото не видях някъде в моите мнения да отричам науката, което не виждам да важи за теб, по начина на писане и по използваните цветущи изрази. Относно наличието на мозък, не искам да ти пиша едно и също, просто прочети писаното от мен до сега, а за притежаването на такъв от теб започвам да изпитвам силни и основателни съмнения. Аз също те разбирам, но както и преди много време ти написах, че ако не използваш такива изразни средства срещу всички, които не са съгласни с твоето мнение, няма да има и срещу теб. Това, че някой е използвал за теб такива думи, да, съгласен съм, можеш да отговориш по същия начин, макар това да не е най-разумното. Ако коментираш статиите, а не мненията на пишещите, не мисля че ще има такива, които да те апострофират или обиждат. Ако ли пък все пак има такива, си в правото си и разбирам това да отговориш, но това не показва признак на висока култура, дори и научна. Така че, не приемай съвета ми, твоя работа е, но поне помисли върху него. И да ти кажа друго, достатъчно уважавам себе си, за теб не мога да кажа до момента същото, но не бих използвал нито един, а не 10 различни акаунта, за да показвам на някого колко е малоумен, наивен и дори глупав. И да ти отговоря, няма как да ме гледаш отгоре надолу (обратно по-може), ехидно или както и да го наричаш, за което няма как не само да се пукна от яд, а дори ми става смешно. Няма да те наричам с никакви нелицеприятни прилагателни, защото няма смисъл, те не променят нищо, а отправените от теб не ме обиждат, защото нито едно от тях не е изпълнено със съдържание. Обичам да използвам народни мъдрости, а една от тях каза "Насила хубост не става, пък и да става не струва", направи си извода от нея и прецени държанието си във форума.
Рейтинг: 2048 | Одобрение: 198
Нексусчо, повечето от пишещите тук сме от село и не се срамуваме от това. Срамно и жалко е, че има такива градски миришещи простаци, като теб. Родило се е във Варна (да ме извинят варналии) говедо с име Нексус. Природа. Какво да се прави?!
Рейтинг: 2048 | Одобрение: 198
Нексусчо, в природата много рядко се случва от интелигентни родители да се роди говедо. Ама, като ти четем животинските словоизлияния и стигаме до извода, че ти си точно такъв. Ама не какво говедо, а миризливо, неграмотно и безхаберно говедо. Да ме простят животните, че ги сравнявам с теб!
7
3
някой (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24400 | Одобрение: 5630
Нексусчо, тези модерни дефиниции в едно с лекциите ти от този твой университет си ги заври ......, знаеш къде. Колко по-точно да ти се каже недорасъл селяндур, използващ всяка секунда и възможност да поплюеш върху хората, че локумите и простотиите ги пишеш ти, любезни ми носителю на научна степен и кандидат за друга. Какво и как се дели зная, но не ми се спори с бащата на ярето, ако знаеш какво е това (да те улесня - козел). Малоумни ми другоземецо, какво майната си търсиш тогава при нашата нация, щом била на дъното, безроднико. Я се осевери малко, че не се сещам ти от коя нация си и имаш ли въобще такава, че си тръгнал да плюеш по българите. Не научни степени, а мозък ти трябва, бедни ми "специалисте". Ако ти си специалист, то тогава тежко и горко на този работодател, за когото прилагаш "специалитетите" си. А  сега, ако поне малко уважаваш самия себе си, скрий се и не карай хората да те ругаят, макар да знаеш, че не е без причина.
3
1
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 19956 | Одобрение: 286
Този път съм съгласен с теб.  Край на диалога. 
4
2
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 19956 | Одобрение: 286
n eXu s : - ,, ....... и бих ти показал модерната дефиниция за общество и класи."  ........ Нема нужда, ..... не се хаби. Лекция на тема ,, Неолиберализъм " не ми се чете. Ако пък се отплеснеш и към Мултикултурализъм  като бонус, съвсем ще ме откажеш. Агресивни политики защитаващи свирепо господството на парите и рязкото разделението на класите, по бит, етнос и религия. Не са тайна за никого как се купуват и манипулират избори, за да се спечелят. На мен това не ми харесва, а и ме дразни фанатизираното им пропагандиране  у нас.   Но за всеки влак си има пътници. 
6
3
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43427 | Одобрение: 6572
Май много внимание се обръща на ненормалния албанец. Една майна му стига.
Рейтинг: 2048 | Одобрение: 198
n eXu se, изкъпи се бе, изкъпи се бе, миризливецо. Вмириса България.
6
3
владо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14394 | Одобрение: 7139
този сайт се препълни от коментатори, които го поемат денонощно във всички дупки, за да е доволна партията.............искрено съжалявам въпросните хора с дълбоки гъзове и плитки умове
2
5
владо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14394 | Одобрение: 7139
Със сигурност майките на управниците ни не се чувстват самотни тези дни.......и най-вероятно не спират да кихат...Самите ни управници няма какво да ги коментирам.........Професионалисти били? В кое? В усвояването ли са профита?
7
5
някой (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24400 | Одобрение: 5630
Нексусчо, едно е ясно, дали си учил или не Социология, как си я учил и какво си научил, не е важно, а по-важното е, че си асоциален тип, доказал го многократно. Няма какво да пробивам, защото ти си пробит отвсякъде, като лейка си, за това няма нужда да се доказва каквото и да е било, и по-точно на теб. Увъртането е  тясна специалност на прослойката ти, като ветропоказатели сте, характерно за асоциалните типове. Да, зная как се дели обществото, а като гледам и "Наблюдател" ти е отговорил толкова изчерпателно и аргументирано, с примери от настоящето и историята. Но за пореден път ще ти напиша, радвам се че предизвиквам в теб изблик на незаслужени гняв и ярост, което показва натрупаната злоба, а от там и самата ти същност на жалък индивид. 
6
4
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 54809 | Одобрение: 15044
до Наблюдател абе човек по спокойно с нексуса той е прост селяни (от тея селски дебили за които постояно пише (извинявам се на хоратаот село ако сам ги обидил))копал 30 години царевица. последните 5-10 години се е преместил в по (Шумен или Добрич)голям град защото в селото кадето е израснал са останали само уличните кучета. набутал се е в герб и са му намерили работа. предполагам са комадва циганите от отдел чистота. не му торови малкия мозък с такива сложни коментари тряват му поне 2-3 дена да намери по сложните думички в тълковния речник(ако още не се е научил как работи google)такива като него са дребни душици и трява да ги съжалаваме.
Рейтинг: 2048 | Одобрение: 198
Драги ми Наблюдателю, на n eXu s ще му са необходими два живота за да разбере, какво сте написали. Той е закърмен с идеите на Енвер Ходжа, и по далеко от амбразурата на албанския бункер, в който е живял, не може да види нищо.
7
3
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 19956 | Одобрение: 286
[size=2]n eXu s : ,, [font=Calibri, sans-serif]В наши дни обществото се дели на ниска класа (селтаци, пролетарии, дебили), средна класа и интелигенция. Към последната спадат както занимаващите се с висококвалифициран умствен труд, така и бизнесмените"........ ,, това се учи по дисциплина Социология, която съм защитил с Отличен (6) " ...... . Ама ти, сериозно ли говориш ? Това не говори добре за нашето академично образование днес.  Има неточности и непълноти във формулировката ти. Ти, .... сега последно , социален атрполог ли си или бизнесмен? Най-общо казано към богатите материално (висша класа) спадат хората които разполагат със средствата за производство (капиталист, по ново му олигарх) или с финансови капитали. Те не са на заплата, а собственици на активи. Придатък към тях вече се числи и политическата класа (говоря за България), с тази разлика че се водят на ,, заплата“. Когато един политик влезе във властта, основната му задача е да осребри своя мандат (поне в България е така). Това става чрез властиви лостове, рекет към олигархични кръгове за спонсорство, лобиски закони, корупция и т.н. Ти правиш ли разлика между : предприемач и ..... бизнесмен ? Не всеки ,, бизнесмен“ спада към висшата класа, по скоро те са към средната. Прост, но и не единствен пример, когато пътуваш със самолет има : първа, бизнес и икономична класа. И там има деление на ,, екстри“. ............ Интелигенцията ( в чистият и вид ) не спадат към последните ( богатите). Колкото и добре да са платени ( не всички) се присламчват към последните (богатите) , за по-добър живот. Ето виж какво е казал един умен човек за тях преди години, което е в сила и в днешни времена. : - ,, Българският интелигент е готов да се примири с всяка власт, стига той да е добре. На него да е добре. Той да остане жив. Него не го болеше за нацията, за народа. Него не го интересува как ще се развиват нещата занапред – важното бе той да оцелее. Той да е добре. Угодничеството, нагаждачеството са като че ли най-ярките национални черти на българската интелигенция. Атанас Буров (1875-1954), български финансист, дипломат и политик ". п.п. - Само да уточня, че образованието и професията ми спадат по-скоро към ,, интелектуалните“, НО!!!! в разбиранията за живота, клоня към социалната толерантност на класите, а не към надменно деление и конфронтация. Добре осигурен ( финансово), но и нямам никакви политически амбиции (твърде късно е за мен), а и с ,, мръсотия „ не се занимавам. Безпартиен, но с предпочитания. Това не е пледоария за пред n eXu s , а мнение. Простете колеги съфорумници, за пространствените писаници. Невинен съм, .... бях предизвикан. [/size][/font]
5
6
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43427 | Одобрение: 6572
Шиптарски плашипутарник.Ухилен
6
4
някой (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24400 | Одобрение: 5630
Нексусчо, написах ти го, но ти така и не го разбираш, защото просто не виждаш по далеч от носа си (вече го знаеш и от мен). Не аз съм казвал, че искам  мнението ми да има определена тежест, и най-вече пред теб, защото си тъпичък, ноооо ти си този, който постоянно иска да налага и навира в лицата на пишещите простащината си във форума, като парадира с познания, но най-вече с малоумие и вулгарност. Да ти отговоря на въпроса ли, че защо, не намирам за нужно, а за осведоменост и образованост, точно ти няма как да ми говориш, селяндурче. А такъв, който се изразява просташки и вулгарно по всички въпроси знаеш ли как се нарича - малоумник, и то какъв. И да те светна, отново, злобата играе голяма роля в жалкия ти живот, постарай се да я обуздаеш, поне малко, и може и да се получи нещо, макар да се съмнявам.
5
4
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43427 | Одобрение: 6572
Какви класи бе малоумно Квазимодо, марш в лайната от където изпълзя.Ухилен
6
4
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43427 | Одобрение: 6572
Албански гейтак, тъп си, че чак вдлъбнат. Обаче, заради интелектуалният ти дефицит не можеш да го разбереш. 
5
4
някой (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24400 | Одобрение: 5630
Нексусчоооо, не се нерви, злобата ти излиза през ушите вече. А ти, понеже си невежа, и то какъв, няма нужда да ти обяснявам за общества и тяхното развитие, но да уточня, грубият тон е само от теб, ако не го използваше, никой нямаше и да ти опонира. Но, как да го разбереш, "отличнико" по Социология, то къде ли и другаде да се похвалиш. Няколко пъти ти писах за самохвалството и за неоснователното си самочувствие, за постиженията ти, които само ти си знаеш, за злобата, за просташкия ти език, но ти така и не схвана. Как да стане, да схванеш имам предвид, когато не виждаш по далеч от носа си. И да ти кажа друго любезни ми Нексусчо, за селяндури като теб могат да важат максими (вероятно от Социология - та), а важащте за мен си ги определям сам, това ти казвам.  
Рейтинг: 2048 | Одобрение: 198
n eXu s - e, изкъпи се бе, изкъпи се бе, миризливецо. Вмириса България.
8
4
Морски (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18981 | Одобрение: 6991
Ануса не се къпе,само хвърля по един тас вода преди и след..
6
4
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43427 | Одобрение: 6572
Анусе, от всичките ти дупки тече...Ухилен
6
4
Работник (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1564 | Одобрение: 899
n eXu s-а е завършил " Социология ", ама не каква да е социология, а албанска социология. Лично Енвер Ходжа му е връчил дипломата. В момента продава пуканки на входа на морската градина. То и това си e бизнес. Не се къпе редовно и мирише около него, ама карай. Алъш-вериша да върви.
5
4
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43427 | Одобрение: 6572
Албанският гейтак, така и не намери кой да го опъне , че да миряса.Ухилен
Рейтинг: 2048 | Одобрение: 198
n eXu s-e, върна се във форума неизкъпан. Понаплискай се поне малко. Вмириса България.
Рейтинг: 2048 | Одобрение: 198
n eXu s-a, май отиде да се изкъпе. Няма го. Ако не се удави от собствената си мръсотия, ще ти отговори.
7
4
някой (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24400 | Одобрение: 5630
Нексусчо, а ти въобще живееш ли и къде, и ако го правиш, не е ли само за да изпишеш куп простотии тук, и бог знае още къде. И кой си ти, че да определяш как и на какво се дели обществото, а още повече, че си част от него, а да не си и помисля човек, че се причисляваш към "определената" от теб трета категория на интелигенцията или занимаващите се с умствен труд. А "Наблюдател" изрази много точно моето и на повечето тук коментиращи мнения (моето съм ти го писал много пъти), себелюбието, неоправданото  самочувствие и силно изразената злоба ти замъгляват правилната преценка за заобикалящата те действителност, но най-вече тази, за самия теб.
Рейтинг: 2048 | Одобрение: 198
n eXu s, изкъпи се, ако обичаш. Вониш. Вмириса България.
7
4
Морски (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18981 | Одобрение: 6991
Анусе,Наблюдател е един от най-добрите коментиращи тук за разлика от тебе и ти го каза в прав текст. Бълнуващия си ти и вземи изчезни,че задръсти форума с тъпизмите си!
4
4
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 19956 | Одобрение: 286
До стоян и другите ,, аристократи".  Всеки има право на високомерие, но първо трябва да покажеш, че имаш нужните основания да си го позволиш. Чудя се, при теб ,, битието ли определя съзнанието" или ,, съзнанието определя битието"  ????????    Аристократично родословие-  просто е абсурд. Диалогичност - бедна, често принизена само до обиди към другия/другите. Самочувствие - високо, но може би повлияно от мнението на грешните хора/среда. Пари и имоти - самоцел за повдигане на самочувствието, алюзия за липсата да други общочовешки качества. 
4
6
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43427 | Одобрение: 6572
Ти пък кой си бе цървул смотан , че даваш акъл?Ухилен
3
16
стоян (преди 1 годинa)
Рейтинг: 5988 | Одобрение: -10387
Айде, плебеите, пак нещо се рзлаяха......Абе, малумници, като не ви харесва - марш да копате нивите
5
15
стоян (преди 1 годинa)
Рейтинг: 5988 | Одобрение: -10387
Града си е напълно проходим, щом кетъринга ми дойде за има няма 30 мин
10
6
B асансьора съм (преди 1 годинa)
Рейтинг: 654 | Одобрение: 324
Празноглавецо n eXu s, ти си единица мярка за вродена простотия, необразованост, неграмотност и дебилност. Ти си много вреден паразит. Ти си червей. Гледал ли си се скоро в огледалото?! Сигурен съм, че ако се погледнеш ще повърнеш. 
8
5
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 54809 | Одобрение: 15044
"Лошото е, че 99% от тези "българи от село" са с по 1 прочетена книга" от това разбирам че твоя любим боико е селски дебил. и ти започна с четенето на книги не знаех че ти е толкова болна темата няма да те тормозя повече по вапроса. ма като се замисля ти говориш само за червни комунисти селяни и ракия. струвш ми се доста ограничен като личност. и избиваш някакви комплекси сякаш си живял цял живот на село. и какво ти пречи че хората пият ракия?
12
6
Bg-Аплодисменти (преди 1 годинa)
Рейтинг: 937 | Одобрение: 537
Виж какво n eXu s, доста хора от пишещите тук, сме от село и не се срамуваме от това, но при все, че ти си градско чедо, си личи, че селянията и простотията никога не те е напускала. Иди на лекар и се прегледай. Може и наистина нищо да ти няма.
14
5
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 54809 | Одобрение: 15044
абе нексус твоя лидер бога слънце не беше ли проел само една книга?
13
7
Работник (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1564 | Одобрение: 899
Гражданите нямат вина за задръстванията. Вината е в неграмотните герберастки проекти, в герберастките корупционни сделки при определяне на строителните фирми и в липсата на елементарен държавен и общински контрол на строителните дейности. Герберастките кражби и корупция си личат, не само във Варна, а в целия обществен живот на България. 
16
6
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 19956 | Одобрение: 286
Предпочитам да съм българин от село, отколкото циганин от града. 
5
7
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43427 | Одобрение: 6572
ОпАтков, не влизай в гадния сайт, има лесно. На никого няма да липсваш с тъпите си коментари.
26
13
B асансьора съм (преди 1 годинa)
Рейтинг: 654 | Одобрение: 324
На крадливите герберасти в главите им вече е каша от кражби, далавери, лъжи и простотии. Да му мислят варненци. Дори Борисов се е отказал да идва във Варна. Най-големият гербераст е отвратен от варненските герберасти.
25
18
опетков (преди 1 годинa)
Рейтинг: 703 | Одобрение: 128
А бе откъде дойдоха толкова чужденци с коли във Варна? Нали ние българите сме уж бедни, гладни, боси и голи, пък всеки се качил на някаква бракма и то сам, за да се вози като "бял" човек. А път този лай*нян сайт "Кокошка" пак лъже та се къса, но не уточнява колко точно години вече се ремонтира този златен булевард.
27
11
някой (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24400 | Одобрение: 5630
Нексусчо, селяндурските ти изцепки нямат край, тук говорят за малоумните ти предводители и шампиони в кражбите, които създават толкова чисто човешки проблеми, а ти веднага да им се поставиш в услуга, за да не се изразя вулгарно като теб, да удариш една наколенка и тук. Ами спри се, толкова са ти протрити панталоните на коленете, че дори са разранени до кръв вече. Това е унизително, но пък ти си свикнал, и си велик, голям смях Усмивка
26
22
Mercenary (преди 1 годинa)
Рейтинг: 45511 | Одобрение: 10271
Герберасти, Сър!
26
14
Снайпер (преди 1 годинa)
Рейтинг: 9038 | Одобрение: 4223
да, по-добре е сега без кола. лошо е само за хората които имат деца или болни хора да гледат вкъщи, ама то на герберите това не ги касае. както казват никой не ни е бил по главата деца да правим, че и да ги разкарваме с коли по градини и училища. гевезелъци. пък болните да мрат да не тежат на бюджета
36
11
t-rex (преди 1 годинa)
Рейтинг: 712 | Одобрение: 147
с тея пари МОСТ щяха да направят вместо да копат и събарят къщи
35
12
Снайпер (преди 1 годинa)
Рейтинг: 9038 | Одобрение: 4223
последните 2-3 месеца спрях почти да ползвам колата си благодарение на Портних, който намали наполовина местата за паркиране в центъра където живея. събота и неделя напрактика по бързо ми излиза да се прибера с такси отколкото по 3 часа да търся място за паркиране. не се сърдя вече. първо ми беше гадно но сега все едно се върнах в спомените си от детството в комунизма когато почти никой нямаше кола или с нея се ходеше само на лозето да съберем гроздето. та свиква се и без кола. 
40
12
CocktimusPrime (преди 1 годинa)
Рейтинг: 134 | Одобрение: 54
не не не не , вий гласувайте пак за потника
Нека бъдем добри хора и съберем пари за частни уроци по български език, за авторите и редакторите в petel.bg 1919 DMS PETELSKA GRAMATIKA
50
13
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 54809 | Одобрение: 15044
"В света вероятно няма по-скъпа пътна отсечка от новия варненски булевард „Васил Левски”. 113 млн. лева не стигнаха на варненския кмет за да завърши новата отсечка от 3,1 км." и това ако не е доказателство за кражба
50
10
4udovi6teto (преди 1 годинa)
Рейтинг: 36521 | Одобрение: 9466
Евалла, Петльо, най-сетне да изречеш нещо смислено по адрес на варненския кмет! Ухилен И една чисто граматическа забележка, напълни члена в изречението "... и на практика града е непроходим." Градът е непроходим. Лека нощ!Ангелче
Валери Станков

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама