Николина Ангелкова се отърси от стреса и показа новата си визия официално

21.10.2020 / 10:50 28

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Източник и снимки: Николина Ангелкова, фейсбук

Николина Ангелкова явно се е отърсила от стреса, който преживя, след като бе освободена като министър на туризма.

В момента Ангелкова се радва на новата си визия - нов нос, който бе толкова обсъждан, и нова прическа, което се вижда от нейни постове в личния й профил във фейсбук. 

Според запознати Ангелкова си е направила лифтинг на лицето, запълнила е бръчките си с хиалуронова киселина и си е сложила малко ботокс.

Хора от нейното обкръжение твърдят също, че прекрасната й визия се дължи и на поставен филър в брадичката.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 19706 | Одобрение: -5754
А бе ти, какво толкова си казал, че да не го разбирам? Прознодумко, от теб човек няма какво да научи, виж от Крис, има какво да се научи и му личи от далеч, а при теб всичко е мираж и само глупости бълваш като пубертет си.
0
0
някой (преди 1 месец)
Рейтинг: 22714 | Одобрение: 5294
Колко ти е трудно "Пра ... " да разбираш написаното, но отново ти прощавам Усмивка . Къде бедни ми "Пра ... " , прочете, че съм "впечатлен" от теб, писах ти няколко пъти, не се пъни, когато не разбираш написаното, а още по-малко да го коментираш Усмивка. Да, често пиша на теб, но ти си го заслужаваш, за това Усмивка, защото често глупостта ти е пословична, за това Усмивка. Ако си обърнал внимание, в което се съмнявам, пиша и на други като теб, и то не рядко, но най-често изразявам мнението си, като повечето тук. Лошото е, че трудно разбираш какво съм искал да кажа с написаното, като мнението ми в повече случаи съвпада с това на болшинството коментиращи. Не си ми "трън" в очите, но в повечето случаи се открояваш с коментарите си и отявлената защита на доказани лъжци и крадци, което не съвпада с моето становище, а и на повечето тук пишещи. Разбира се това е лично мнение, на което има право всеки, както и правото да изрази мнението си по определени коментари, за това се нарича "форум" Усмивка. Та, продължавай да "впечатляваш" , но мен трудно, освен с глупостта си в защитата на тиквата и цялата му банда от крадливи лакеи и "калинки"  Усмивка .
2
0
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 168167 | Одобрение: 9112
ПРА.....не мисля, че съм спец.....При направата на вино спазвам правила останали от дядо ми, който наистина беше спец и съвременни методи......Тайната, ако въобще можем да говорим за тайна е съдържанието на 30% липа, който е много ароматен сорт и най-важното - виното си правя от грозде......!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
1
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 19706 | Одобрение: -5754
Да бе не си впечатлен УхиленУхиленУхилен колко пъти се заричаше да не ми пишеш УхиленУхиленУхилен и основно пишеш на мен, колко пъти ти казвах преди да не ми пишеш, ама ти не та не. Пиши на другите или те са перфектни и идеални, само аз съм ти трън в очите.
1
0
някой (преди 1 месец)
Рейтинг: 22714 | Одобрение: 5294
Наблюдавай "Пра ..." , наблюдавай, може и да вденеш нещо, кой знае Усмивка . Фасади, прегради и други подобни се изграждат от тези, които могат да г оправят, а не от такива с проблеми, особено ментални, като твоите. Ако поне малко беше внимавал в четенето, или по-точно, в слушането, когато ти четат, щеше да си разбрал дори и малко от всичко. И да ти отговоря, точно теб, никога, ама никога не съм целял да те впечатлявам, както и който и друг да е тук. Мнение, това е мнение, нищо друго "драги ми смехурко" . Ако ти си тук за да впечатляваш, явно си сгрешил, за кой ли път.
1
0
kaka (преди 1 месец)
Рейтинг: 16917 | Одобрение: 3627
Имаме достатъчно Златки и от мъжки род в парламента.Не казвам ,че трябва да е скочумбра като Цецка и ПКП-то,но имаме спешна нужда от умни ,развъртяни и работещи хора,а не от кухите лейки на гроб.
0
0
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 19706 | Одобрение: -5754
Ти и да искаш пак няма да можеш да ме впечатлиш, акъл трябва, знания, опит, аз от теб не видях нито едно. И поведението ти изобщо не отговаря на интелигентен човек, да влизаш тука само да редиш, за да си успокоиш комплексите не е много добра идея. Много добре те наблюдавам на кой, какво пишеш, зад тази фасада, която си изградил се крият доста проблеми, за това или си решавай проблемите на болния мозък, или си сменяй памперса като влизаш да ми пишеш, че много бързо го пълниш. 
2
0
Мракобес (преди 1 месец)
Рейтинг: 11766 | Одобрение: 2311
Много смешна жена . . .и жалка с тия опити да прилича на холивудска звезда. Нека се коригира както си иска, но след като напълно излезе от държавния живот. Тия й интервенции говорят за много психологически проблеми. Колкото и да си коригира визията за акъл операции няма, няма и да има. Ще си останете все същите коригирани кифли прости. Явно и сама не се взима на сериозно като й видиш профила как не може да си намери стил и подходящ начин на обличане - или твърде неглиже или твърде официална. Но да се правиш на 20 годишна вървежна мадама просто е убийствено смешно и жалко!
2
0
някой (преди 1 месец)
Рейтинг: 22714 | Одобрение: 5294
"Пра ... " , как да ти го напиша, та да ме разбереш ? Точно теб, "драги ми смехурко" НЕ ИСКАМ да впечатлявам, та дори когото и да е било друг, но пък за сметка на това, ти ме впечатляваш всеки път, с глупостта си. Отново си използвал трудна за разбиране от теб дума (чуждица) , която явно имаш за модерна. но не разбираш. Простено ти е, както винаги Усмивка .
0
0
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 19706 | Одобрение: -5754
Имало много, които видели и усетили.... Радвам се за теб, можеш да станеш инфлуенсър, сега е модерно, но ти, така и не ме впечатли с нищо интересно. Общи приказки, монотонно празнословене. Четеш статии и се правиш на всезнаещ.
1
0
някой (преди 1 месец)
Рейтинг: 22714 | Одобрение: 5294
"Пра ... " , ти можеш ли да четеш Усмивка , или някой ти чете, а после и пише вместо теб. Питам, за един приятел Усмивка , който много се смее на простотиите ти. Накарай този, който ти чете, да се върне на предишния ми коментар/отговор, и бавно, като на бавноразвиващ се, да ти прочете отново написаното, та тогава, отново бавно и полека му кажи да ти пише отговорите. Не зная кой, ти, или той, но явно трудно "вдявате" написаното. С какво съм бил и съм полезен на държавата, която тази тиква съсипа ли, ще ти го та пиша отново, този път с големи букви - НЕ СИ ТИ ТОЗИ, НА КОЙТО ЩЕ КАЗВАМ ИЛИ ПИША Усмивка . Има много, които знаят делата ми, видели и усетили, НО ТИ НЯМА ДА СИ МЕЖДУ ТЯХ, не го заслужаваш "драги ми смехурко" с памперса Усмивка . Виждам, че отново си се "открехнал" , или този, който ти пише, че използваш и трудно разбираеми думи (чуждици) за теб Усмивка . Карай я по-полека, по-простичко, като за теб, и, не се впрягай, ще си навредиш Усмивка .
0
1
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 19706 | Одобрение: -5754
А делата къде са? Пак ли ги остави на заден план? Освен спам други дела при теб няма. Ти с нищо не си полезен за държавата, дори за себе си не си полезен, защото в личен план си на никъде. 
1
0
някой (преди 1 месец)
Рейтинг: 22714 | Одобрение: 5294
Даааа "Пра ... " , могат и да се видят и да се почувстват, но не и от теб, не си достоен за тях, няма как. Виждали са ги, усещали са ги, виждат ги и ги усещат, но точно ти, не бих го допуснал, много си далече от всичките тези неща, много ти липсва, ама много. А от последното ти изречение разбирам, че ти си с памперси (не знаех Усмивка , съжалявам), защото в предните ти коментари присъстваше думата "гащи" , която толкова добре те описва, и допълва "образа" ти Усмивка . Що се отнася до напълването, пак да ти го пиша, не ме оприличавай със себе си, защото твоите "гащи" са постоянни пълни, а явно когато си с памперс, не го сменяш Усмивка , от което идва и миризмата ти Усмивка . Бъди здрав, блъскай по плочите, печи си на скарата, но първо си купи Усмивка Усмивка Усмивка , и по-малко пиши тук, ще се чувстваш по-добре Усмивка .
3
0
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 42435 | Одобрение: 6475
Прациганино,ако имаш образователни претенции виж какво си написал,тавтология и празнодумство. А дали познаваме Крокодилкова,някой е казал "по делата ще ги познаете"-тъпако. И кой е плати новия сурат на помакинчето-аз и други като мен.
0
2
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 19706 | Одобрение: -5754
А твоите дела къде са, може ли някой да ги види или пипне, или пак ще кажеш, че са само за теб или за които ти решишУхиленУхиленУхилен Приготви си новия памперс, че след малко ще имаш ако.
0
0
някой (преди 1 месец)
Рейтинг: 22714 | Одобрение: 5294
Ооооо, "Пра ..." ,с постоянно пълните гащи Усмивка , виждам, че отново си се "изходил" по въпроса. Да ти отговоря, както ти не правиш, но, това е начин да избягаш от действителността, само да те светна Усмивка . Тези, като тази, са така наречени обществени личности, за това се знае за тях, а между другото, има една сентенция, която казва, че "по делата им ще ги познаете" , чувал ли си я "пълногащник" Усмивка . С това би трябвало да ти стане поне малко ясно Усмивка за оценката, която всъщност е такава и на много хора. Инвтересно ми е как пък ти "забелязваш" някакви неща, в характера на хората Усмивка . Досещаш ли се за какво ти го пиша това, или искаш пояснения Усмивка . Този път няма да ти ги давам, може да се досетиш, докато блъскаш с чука по плочата (поредната) . Знаеш ли, радвам се за теб (за споделеното от дома ти) , като изключа мненията ти по повечето въпроси свързани с тиквата, както и някои откровено тъпи коментари, си мисля, че може и да си свестен, но ниско платен и зле прикрит тролчик Усмивка .  За това и понякога съм писал, че има шанс да се оправиш, стига да си "отвориш" очите за истински случващото се. Бъди здрав, за сега това е най-важното, другото само ще си дойде на мястото, когато "прогледнеш" .
1
1
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 19706 | Одобрение: -5754
Крис, да те поздравя за виното!!! Жена ми не пие алкохол, сипва си 2 глътки вино за наздраве, вчера за първи път да я видя да изпие цяла чаша и да иска още УхиленУхиленУхилен От 10 г не съм я виждал да пие така вино, явно си спец.                                                някой, ти без да познаваш човека как даваш определение какъв е и за какво става? Освен че си празнодумец, ти си се превърнал в дървен философ. Сега пак ще напиша нещо забавно и ще напълниш гащите като предния път, ама иначе да коментираш другите без да ги познаваш, нямаш равен. А тези способности от много четене и учене ли ги придоби? Защото забелязвам в характера и поведението ти, неща, които не отговарят на поведението на много високо интелигентни и начетени  хора, на каквито ти обичаш да се правиш или да имитираш, но ти личи, че имаш липси и лъсваш.
4
0
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 168167 | Одобрение: 9112
Д-р Енчев мозъци не слага, но и е ударил 3 шева отдолу и сега е като 18 годишно цепеняче / секретна информация от група приятели, моля пазете тайната /......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
3
0
Ко? Не! (преди 1 месец)
Рейтинг: 3297 | Одобрение: 662
Ако научат д-р Енчев да уголемява и мозък грешка няма да има
Защо на този сайт всеки път като се спомене името на лицето започващо с буквата "Г" и коментара винаги се изтрива?
4
0
някой (преди 1 месец)
Рейтинг: 22714 | Одобрение: 5294
Да "Пра ... " , нищо не е станало, както нищо не става и от нея, а между впрочем, и от тиквата и всички негови лакеи и последователи, калинки и клакьори. 
2
5
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 19706 | Одобрение: -5754
Браво на доктора!!! Доста добре се е справил, нека да се радва момичето, какво толкова станало, че сте я захапали.
4
0
владо (преди 1 месец)
Рейтинг: 14180 | Одобрение: 7085
Визията е идеална за затвора. В сливенския със сигурност ще стане МИС ПАНДИЗ.
3
0
Наблюдател (преди 1 месец)
Рейтинг: 18756 | Одобрение: 136
-" ... инвестиция за милиони е това." уйчо   ------ ШокиранШокиранШокиран Защо колега съфорумник, да не се готви за модния подиум, елитна порно актриса ..... или пък бъдещ Премиер на България????? :wassat:  Но нека : -" Ако ще е гарга, рошава да е .", сиреч по бански или бельо! Усмивка
1
2
уйчо (преди 1 месец)
Рейтинг: 26280 | Одобрение: -1755
Нане, инвестиция за милиони е товаУхилен
6
0
Нане (преди 1 месец)
Рейтинг: 2889 | Одобрение: 604
Много парички откраднаха трябва да се харчат
3
2
уйчо (преди 1 месец)
Рейтинг: 26280 | Одобрение: -1755
А фотошопа постоянен ли еУхилен
5
0
kaka (преди 1 месец)
Рейтинг: 16917 | Одобрение: 3627
Ще трябва да го подрязва редовно като на малкия Мук,дето му растял носа от лъжите.И манекенките са в друго шоу,тук чакаме работещи хора да ни измъкнат от комунистическо-герберското блато.
5
0
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 168167 | Одобрение: 9112
Май са и скъсили носа с 5 санта, ама още поне с 3 ще се наложи.....И една преса, да се коригира конския череп.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама